X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola podziwiam za cierpliwość... Ja sobie totalnie nie wyobrażam, żeby ktoś mi się zwalił na chatę tak po prostu i jeszcze nie dopasował do moich zasad. Wiadomo, że jak są dzieci to trzeba się zachować odpowiednio. Czasem mam wrażenie, że okres jest najlepszą wymówką na wszystko i trochę się nie dziwię, że Twój syn się wkurzył, bo dla chłopaka to na pewno była super atrakcją spanie pod namiotem. A w sumie skoro to rodzina męża to on też powinien jakoś zareagować :/

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauraa wrote:
    I jak poszło? :)

Nie wiem jak to możliwe, ale jak wyszłam młody spał dwie godziny, normalnie nigdy tyle nie śpi, ech, nie ma to jak zdrada matki. No ale najważniejsze, że chłopaki dali radę. Stęskniłam się strasznie przez te 5h. Butlę na początku znowu ssał i nic nie poleciało. Później się zakrztusił, więc chyba zaczęło iść. A w końcu pojadł, więc sukces. A panieński super, miło było pogadać z dorosłymi ludźmi i beztrosko spędzić czas.

Zauważyłam wysypkę od wczoraj, to możliwe, żeby wyszła po szczepieniu? Jest na nogach i brzuchu.

Karola, ale zamieszanie u Ciebie, zmęczyłam się od samego czytania. Powodzenia w przetrwaniu weekendu!

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 02:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola współczuję. Nic więcej chyba nie ma sensu pisać, bo zakładam, że rozmawiałaś już o tym z mężem i chłop po prostu chce dobrze dla wszystkich a wychodzi jak wychodzi…

age.png
‹‹ 2219 2220 2221 2222 2223
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ