X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna kciuki, żeby może jednak to nie była grypa 🤞 czy takim naszym maluchom można dawać te leki na grypę?

Maja ja chyba bym tylko ręcznie zaprała to co jest brudne. Niby moje swetry wełniane piorę ale kombinezonu byłoby mi szkoda jakby coś się z nim stało 😅

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prałam ręcznie tylko ulany kawałek :)

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piorę czasem wełnę, 30 stopni i wirowanie na 400 i jest oki. Kombinezon też prałam :)

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prałam kombinezon, czapkę, leginsy i body merino normalnie w środku do prania wełny na programie do wełny. Nic się z niczym nie stało 😊 potem suszenie na płasko. Jezu u nas jutro szczepienia i już się stresuje, po ostatniej gorączce po Bexsero plus żeby było mało zaczęło mnie boleć gardło. Mam nadzieję, że herbatka z miodem da radę.

Jezu u nas dzisiaj spacer płaczu, nie wiem o co mu chodziło, ale pół godziny było super a potem godzina darcia się. W domu też humorki, a akurat jestem dzisiaj sama z małym, bo mąż pojechał po pracy od razu uruchomić pompę do domu. Mam kwadratową głowę już 🫣

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dopiero zasnęliśmy... aż się boję co będzie na swieta

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my za to mamy pobudkę, bo drugi ząb nie daje spać. Było już plucie, gryzienie, skrobanie, rzucanie nogami, rzucanie rękami i wyginanie się w dzikie pozycje. Jak ktoś mi jeszcze raz tu napisze że jego dzieciom wyszły zęby bezboleśnie to powiem wam tylko jedno: nie zesrajcie się xDD

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże Tanashi współczuję, ale ten opis jakby o moim dziecku wczoraj. No może poza gryzieniem, a zębów też nie widać, ale za to dorzuciłabym jeszcze rzucanie wszystkim co podejdzie pod rączkę.

U nas właśnie pierwsza pobudka, chociaż zasnął dopiero przed 22 😩

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
‹‹ 2426 2427 2428 2429 2430
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ