SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże Awokado co Ty dziewczyno masz za kombo na koniec roku 😥 przytulam 🫂
    Trzymam kciuki, żeby babcia do siebie doszła.

Moja od wczoraj chodzi i powtarza, że umiera i że boli ją serce. Plus do tego strzela jakieś fochy, bo nie umie zrozumieć, że w tym momencie zamiast pomagać w przygotowaniach to bardziej „przeszkadza”. Krząta się, wszędzie zagląda, stanie na środku i komentuje, no ale nie można jej zwrócić uwagi.

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awocado, współczuję ci na maksa
    To zatrzaśnięcie w aucie to też dla mnie top na liście strachów :(

Alex- babcia mojego męża taka jest. Prawie 90 lat, chcemy pomóc, wyręczyć, bo ona naprawdę już nie ma siły, to się wścieka i wtrąca wszędzie. Wiem, że pewnie nie może się pogodzić z tym że już nie jest taka sprawna, ale no robimy to dla jej dobra..

My dzisiaj jedziemy do mojej drugiej babci, miała operację ostatnio także jest uziemiona w domu.

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj bylismy u tesciow. Za rok tesciowa chce wieksze grono i juz mi pcha kolejne dziecko do macicy. Ależ było oburzenie jak powiedzialam że konczymy na jednym dziecku 😆 Plus nazwala Kornelię żywą zabawką 🤦🏼‍♀️
    Teraz jedziemy do mojego domu. Ciezka sprawa bo jajco takie na drodze że jechalismy max 30. I odcinek 10minutowy jechalismy pol godziny.Już na esce jest troche lepiej.

Awokado,duzo zdrowia dla babci. Trzymam kciuki za nią. Ale Ty juz wyczerpalas limit nieszczesc na ten i przyszly rok. Teraz juz tylko dobre rzeczy 🫂

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wieczorem przeczytałam opis scyntygrafii kolana mojej teściowej, i czeka mnie opiekowanie się nią ,ze 3 tygodnie po zabiegu wymiany endoporotezy. Tam jak byk jest obluzowanie i potężny stan zapany. Także, kwestia terminu zabiegu i czeka mnie wyjazd do Wielkopolski. Super.

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado współczuję, słabo mi od samego czytania :(

My w drodze do drugich rodziców, ale humor od wczoraj młody ma taki, że ciężko było się zorganizować. Musieliśmy wyjechać idealnie na drzemkę, był duży pęd od rana, płaczki, ibuprofen już standardowo:/ Przejrzałam całą buzię, ale nic więcej się nie wybiło przez noc, więc nie wiem co go teraz męczy. I stwierdziłam że skrócę pobyt u rodziców do 31.12, bo młody jest jaki jest, a ostatnio córka coś też się dużo budzi i coś czuję, że jak zostanę sama, to mi tam zrobią w sylwestra jesień średniowiecza xd

age.png
‹‹ 2457 2458 2459 2460 2461
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ