CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech, u nas była ciężka noc, ale paracetamol pomógł i dzieciątko wreszcie pospało.
Moja babcia u której mieliśmy się spotkać na kolację wigilijną miała udar… zabrało ją pogotowie, nic więcej nie wiemy, bardzo się boję. Bardzo proszę o kciuki/modlitwy - wszystko jej się dzisiaj przyda, to już naprawdę starsza i schorowana osoba -
Awokado, babcie to twarde sztuki i nie dadzą się tak łatwo 💪 Dużo zdrówka dla Twojej babci!
-
Awokado duzo zdrowia dla babci. Trzymam kciuki ✊🏻✊🏻
Mam nadzieje że zamknę już nasze bingo nieszczęść na ten rok. Wizyta u ginekologa odbębniona,cytologia pobrana.
Diagnozy dwie:
1. Wróciło mi PCOS i to mocno
2. Obniżona przednia ścianka pochwy
Mam ćwiczyć mięśnie kegla i za pół roku jak nie bedzie poprawy a nie bede planowala wiecej dzieci to zabieg.
Wesołych Świąt -
Awokado, dużo zdrowia dla babci 😓♥️
Truskawka no to lecimy razem z ćwiczeniami 🫢
My już po 😅 trochę przeciągnęłam bobasa, ale humor nawet ok miał, mąż jeszcze usypia córkę. Młoda zadowolona z prezentów, młody najchętniej bawił się papierem pakowym 🤣 Podziwiam Wasze piękne zdjęcia na FB, a my w tym roku bieda, bo żadnych zdjęć się nie udało zrobić 🫠 Nadrobimy u moich rodziców w drugi dzień świąt, bo u teściów jakoś zawsze taki pęd że się nie udaje 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2025, 19:44
-
Mój nie spał d 14:30 do 19 😳nie dało się go uśpić nie będąc w domu, za dużo dookoła się działo. Padł w minutę. Idę oglądać Kevina.
Dostał szczeniaczka uczniaczka i jakis zestaw na 12m+ a ja... bombkę z jego zdjęciem i podpisem, że pierwsze święta 😅
Ale tak, papier najlepszy.
Jutro idziemy tylko na 2h więc lepiej dla niego.
Elza1234, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Awokado mocne kciuki za babcię ✊🏻✊🏻 Ty to masz ostatnio przeżyć 😞 limit na ten rok wyczerpany, oby 2026 lepię się zaczął.
-
My wyszliśmy spóźnieni, bo młody przed wyjściem zażądał drzemki 😅 na miejscu pierwsze co to się strasznie rozpłakał, bo wszyscy na raz do niego podeszli się przywitać, a że od razu w foteliku przejęła go moja siostra to było to dla niego za dużo i uspokoił się dopiero jak z nim wyszłam do innego pokoju 🙈 ale dostał mleczko i był już duszą towarzystwa 😅 po 2h odpadł na drzemkę i przez to wyszliśmy też spóźnieni, a do nas miał przyjechać jeszcze teść, więc koniec końców młody zasnął po 20 w połowie wieczornego mleczka, więc wróżę szybką pobudkę z głodu 🥲
-
Awokado też trzymam kciuki za babcię i dawaj znać co tam.
U nas się nawet w miarę udało zaliczyć nasze standardowe drzemki, ze środkowej tylko teść go wybudził, bo nie umie być cicho 🙃
Teraz go tylko przeciągnęliśmy o godzinę, ale chciałam trochę jeszcze posiedzieć z siostrą, bo ona resztę świąt ma u swoich teściów. No ale dram przy usypianiu nie było
Usiłowałam zrobić ładne zdjęcie mężowi z młodym pod choinką, ale się nie da, za bardzo się typ rusza a jak już zastyga to ma dziwne miny 😅 -
Nie da się dokarmiać na śpiocha? Kiedyś poszłam na żywioł jak nakręcił awanturę, zjadł 20 ml i usnął o 18. Nie obudził się 😆Kkk77 wrote:My wyszliśmy spóźnieni, bo młody przed wyjściem zażądał drzemki 😅 na miejscu pierwsze co to się strasznie rozpłakał, bo wszyscy na raz do niego podeszli się przywitać, a że od razu w foteliku przejęła go moja siostra to było to dla niego za dużo i uspokoił się dopiero jak z nim wyszłam do innego pokoju 🙈 ale dostał mleczko i był już duszą towarzystwa 😅 po 2h odpadł na drzemkę i przez to wyszliśmy też spóźnieni, a do nas miał przyjechać jeszcze teść, więc koniec końców młody zasnął po 20 w połowie wieczornego mleczka, więc wróżę szybką pobudkę z głodu 🥲
Blackapple chyba wszystkie dzieciorki dziwne miny robią jak widzą w nie wycelowany telefon 😃my będziemy próbować pojutrze i w sobotę, żeby mieć we trójkę świąteczne fotki. -
Nineq wrote:Nie da się dokarmiać na śpiocha? Kiedyś poszłam na żywioł jak nakręcił awanturę, zjadł 20 ml i usnął o 18. Nie obudził się 😆
Blackapple chyba wszystkie dzieciorki dziwne miny robią jak widzą w nie wycelowany telefon 😃my będziemy próbować pojutrze i w sobotę, żeby mieć we trójkę świąteczne fotki.
A w życiu, on jak śpi to śpi i koniec 🤣 -
Awokado wiadomo coś jak babcia?
U nas niestety wigilia krótka, bo mały nie w humorze. Każdy do niego coś gadał, zaczepiał, to na ręce to coś tam, duuuużo zapachów i brak 3 drzemki w kombinacji z bólem dziąseł. Posiedzieliśmy 2 godziny i wróciliśmy do domu. Krzyczał chyba z godzinę drogi powrotnej, a na ostatnie pół zasnął. Gdyby nie to, że u nas drzemki tylko kontaktowe przy cycku to by się zdrzemnął pewnie tam, no ale 🤷🏼♀️ -
Nineq wrote:Nie da się dokarmiać na śpiocha? Kiedyś poszłam na żywioł jak nakręcił awanturę, zjadł 20 ml i usnął o 18. Nie obudził się 😆
Blackapple chyba wszystkie dzieciorki dziwne miny robią jak widzą w nie wycelowany telefon 😃my będziemy próbować pojutrze i w sobotę, żeby mieć we trójkę świąteczne fotki.
Odkryłam patent, że jak się go trzyma na kolanach i robi przednią kamerką to się śmieje sam do siebie i ładnie wychodzi, zawsze coś 😄
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH