SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś wybiło pół roku 🥰 aż nie mogę uwierzyć jak ten czas leci. Z tej okazji mieliśmy klasycznie nieprzespana noc xd

Elza1234, awokado 🥑, Werzol, KarolaKinga lubią tę wiadomość

age.png
  • awokado 🥑 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, u nas była ciężka noc, ale paracetamol pomógł i dzieciątko wreszcie pospało.

Moja babcia u której mieliśmy się spotkać na kolację wigilijną miała udar… zabrało ją pogotowie, nic więcej nie wiemy, bardzo się boję. Bardzo proszę o kciuki/modlitwy - wszystko jej się dzisiaj przyda, to już naprawdę starsza i schorowana osoba

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awocado, jejku, dużo zdrowia dla babci ♥️

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awodako kciuki za zdrowie babci ❤️ tyle stresu masz ostatnio :(

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado trzymamy kciuki ☹️

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado, babcie to twarde sztuki i nie dadzą się tak łatwo 💪 Dużo zdrówka dla Twojej babci!

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado duzo zdrowia dla babci. Trzymam kciuki ✊🏻✊🏻

Mam nadzieje że zamknę już nasze bingo nieszczęść na ten rok. Wizyta u ginekologa odbębniona,cytologia pobrana.
    Diagnozy dwie:
    1. Wróciło mi PCOS i to mocno
    2. Obniżona przednia ścianka pochwy
    Mam ćwiczyć mięśnie kegla i za pół roku jak nie bedzie poprawy a nie bede planowala wiecej dzieci to zabieg.

Wesołych Świąt

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado, dużo zdrowia dla babci 😓♥️

Truskawka no to lecimy razem z ćwiczeniami 🫢

My już po 😅 trochę przeciągnęłam bobasa, ale humor nawet ok miał, mąż jeszcze usypia córkę. Młoda zadowolona z prezentów, młody najchętniej bawił się papierem pakowym 🤣 Podziwiam Wasze piękne zdjęcia na FB, a my w tym roku bieda, bo żadnych zdjęć się nie udało zrobić 🫠 Nadrobimy u moich rodziców w drugi dzień świąt, bo u teściów jakoś zawsze taki pęd że się nie udaje 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2025, 19:44

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też głównie papier główną zabawą xD
    Ale młoda zasnęła chwilę po 19, także liczymy na wieczór z Asterixem i trochę więcej snu niż dziś w nocy 😅

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie spał d 14:30 do 19 😳nie dało się go uśpić nie będąc w domu, za dużo dookoła się działo. Padł w minutę. Idę oglądać Kevina.
    Dostał szczeniaczka uczniaczka i jakis zestaw na 12m+ a ja... bombkę z jego zdjęciem i podpisem, że pierwsze święta 😅
    Ale tak, papier najlepszy.
    Jutro idziemy tylko na 2h więc lepiej dla niego.

Elza1234, Alex_92 lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    My dzisiaj mieliśmy okienko między 1:15 a 4:30 🤡
    Także hol hol hol
    U nas 2:15 do 4:50 🫣

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado mocne kciuki za babcię ✊🏻✊🏻 Ty to masz ostatnio przeżyć 😞 limit na ten rok wyczerpany, oby 2026 lepię się zaczął.

36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas za dużo osób na raz zaczęło rozpakowywać prezenty targając papier i się wystraszył 😢

Teraz próbuje go uśpić chociażby na cycku, bo na dole impreza trwa. Liczyłam na trochę więcej spokoju u rodziców, ale się przeliczyłam i żałuję.

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wyszliśmy spóźnieni, bo młody przed wyjściem zażądał drzemki 😅 na miejscu pierwsze co to się strasznie rozpłakał, bo wszyscy na raz do niego podeszli się przywitać, a że od razu w foteliku przejęła go moja siostra to było to dla niego za dużo i uspokoił się dopiero jak z nim wyszłam do innego pokoju 🙈 ale dostał mleczko i był już duszą towarzystwa 😅 po 2h odpadł na drzemkę i przez to wyszliśmy też spóźnieni, a do nas miał przyjechać jeszcze teść, więc koniec końców młody zasnął po 20 w połowie wieczornego mleczka, więc wróżę szybką pobudkę z głodu 🥲

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado też trzymam kciuki za babcię i dawaj znać co tam.

U nas się nawet w miarę udało zaliczyć nasze standardowe drzemki, ze środkowej tylko teść go wybudził, bo nie umie być cicho 🙃

Teraz go tylko przeciągnęliśmy o godzinę, ale chciałam trochę jeszcze posiedzieć z siostrą, bo ona resztę świąt ma u swoich teściów. No ale dram przy usypianiu nie było

Usiłowałam zrobić ładne zdjęcie mężowi z młodym pod choinką, ale się nie da, za bardzo się typ rusza a jak już zastyga to ma dziwne miny 😅

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado współczuję. Macie jakieś nowe informacje?

Ja jakoś przeżyłam. Mała dała czadu. Jak wszyscy poszli to się zrzygała, zrobiła kupę i nagle inne dziecko.
    Dopiero teraz usnęła a ja siedzę z kieliszkiem Zibbbo😅

event.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    My wyszliśmy spóźnieni, bo młody przed wyjściem zażądał drzemki 😅 na miejscu pierwsze co to się strasznie rozpłakał, bo wszyscy na raz do niego podeszli się przywitać, a że od razu w foteliku przejęła go moja siostra to było to dla niego za dużo i uspokoił się dopiero jak z nim wyszłam do innego pokoju 🙈 ale dostał mleczko i był już duszą towarzystwa 😅 po 2h odpadł na drzemkę i przez to wyszliśmy też spóźnieni, a do nas miał przyjechać jeszcze teść, więc koniec końców młody zasnął po 20 w połowie wieczornego mleczka, więc wróżę szybką pobudkę z głodu 🥲
    Nie da się dokarmiać na śpiocha? Kiedyś poszłam na żywioł jak nakręcił awanturę, zjadł 20 ml i usnął o 18. Nie obudził się 😆

Blackapple chyba wszystkie dzieciorki dziwne miny robią jak widzą w nie wycelowany telefon 😃my będziemy próbować pojutrze i w sobotę, żeby mieć we trójkę świąteczne fotki.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2025, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Nie da się dokarmiać na śpiocha? Kiedyś poszłam na żywioł jak nakręcił awanturę, zjadł 20 ml i usnął o 18. Nie obudził się 😆

Blackapple chyba wszystkie dzieciorki dziwne miny robią jak widzą w nie wycelowany telefon 😃my będziemy próbować pojutrze i w sobotę, żeby mieć we trójkę świąteczne fotki.

A w życiu, on jak śpi to śpi i koniec 🤣

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2025, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado wiadomo coś jak babcia?

U nas niestety wigilia krótka, bo mały nie w humorze. Każdy do niego coś gadał, zaczepiał, to na ręce to coś tam, duuuużo zapachów i brak 3 drzemki w kombinacji z bólem dziąseł. Posiedzieliśmy 2 godziny i wróciliśmy do domu. Krzyczał chyba z godzinę drogi powrotnej, a na ostatnie pół zasnął. Gdyby nie to, że u nas drzemki tylko kontaktowe przy cycku to by się zdrzemnął pewnie tam, no ale 🤷🏼‍♀️

36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2025, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:

Odkryłam patent, że jak się go trzyma na kolanach i robi przednią kamerką to się śmieje sam do siebie i ładnie wychodzi, zawsze coś 😄

age.png
‹‹ 2457 2458 2459 2460 2461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ