X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś wybiło pół roku 🥰 aż nie mogę uwierzyć jak ten czas leci. Z tej okazji mieliśmy klasycznie nieprzespana noc xd

Elza1234, awokado 🥑, Werzol, KarolaKinga lubią tę wiadomość

age.png
  • awokado 🥑 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, u nas była ciężka noc, ale paracetamol pomógł i dzieciątko wreszcie pospało.

Moja babcia u której mieliśmy się spotkać na kolację wigilijną miała udar… zabrało ją pogotowie, nic więcej nie wiemy, bardzo się boję. Bardzo proszę o kciuki/modlitwy - wszystko jej się dzisiaj przyda, to już naprawdę starsza i schorowana osoba

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awocado, jejku, dużo zdrowia dla babci ♥️

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awodako kciuki za zdrowie babci ❤️ tyle stresu masz ostatnio :(

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado trzymamy kciuki ☹️

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado, babcie to twarde sztuki i nie dadzą się tak łatwo 💪 Dużo zdrówka dla Twojej babci!

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado duzo zdrowia dla babci. Trzymam kciuki ✊🏻✊🏻

Mam nadzieje że zamknę już nasze bingo nieszczęść na ten rok. Wizyta u ginekologa odbębniona,cytologia pobrana.
    Diagnozy dwie:
    1. Wróciło mi PCOS i to mocno
    2. Obniżona przednia ścianka pochwy
    Mam ćwiczyć mięśnie kegla i za pół roku jak nie bedzie poprawy a nie bede planowala wiecej dzieci to zabieg.

Wesołych Świąt

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado, dużo zdrowia dla babci 😓♥️

Truskawka no to lecimy razem z ćwiczeniami 🫢

My już po 😅 trochę przeciągnęłam bobasa, ale humor nawet ok miał, mąż jeszcze usypia córkę. Młoda zadowolona z prezentów, młody najchętniej bawił się papierem pakowym 🤣 Podziwiam Wasze piękne zdjęcia na FB, a my w tym roku bieda, bo żadnych zdjęć się nie udało zrobić 🫠 Nadrobimy u moich rodziców w drugi dzień świąt, bo u teściów jakoś zawsze taki pęd że się nie udaje 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2025, 19:44

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też głównie papier główną zabawą xD
    Ale młoda zasnęła chwilę po 19, także liczymy na wieczór z Asterixem i trochę więcej snu niż dziś w nocy 😅

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie spał d 14:30 do 19 😳nie dało się go uśpić nie będąc w domu, za dużo dookoła się działo. Padł w minutę. Idę oglądać Kevina.
    Dostał szczeniaczka uczniaczka i jakis zestaw na 12m+ a ja... bombkę z jego zdjęciem i podpisem, że pierwsze święta 😅
    Ale tak, papier najlepszy.
    Jutro idziemy tylko na 2h więc lepiej dla niego.

Elza1234, Alex_92 lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    My dzisiaj mieliśmy okienko między 1:15 a 4:30 🤡
    Także hol hol hol
    U nas 2:15 do 4:50 🫣

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado mocne kciuki za babcię ✊🏻✊🏻 Ty to masz ostatnio przeżyć 😞 limit na ten rok wyczerpany, oby 2026 lepię się zaczął.

36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas za dużo osób na raz zaczęło rozpakowywać prezenty targając papier i się wystraszył 😢

Teraz próbuje go uśpić chociażby na cycku, bo na dole impreza trwa. Liczyłam na trochę więcej spokoju u rodziców, ale się przeliczyłam i żałuję.

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wyszliśmy spóźnieni, bo młody przed wyjściem zażądał drzemki 😅 na miejscu pierwsze co to się strasznie rozpłakał, bo wszyscy na raz do niego podeszli się przywitać, a że od razu w foteliku przejęła go moja siostra to było to dla niego za dużo i uspokoił się dopiero jak z nim wyszłam do innego pokoju 🙈 ale dostał mleczko i był już duszą towarzystwa 😅 po 2h odpadł na drzemkę i przez to wyszliśmy też spóźnieni, a do nas miał przyjechać jeszcze teść, więc koniec końców młody zasnął po 20 w połowie wieczornego mleczka, więc wróżę szybką pobudkę z głodu 🥲

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado też trzymam kciuki za babcię i dawaj znać co tam.

U nas się nawet w miarę udało zaliczyć nasze standardowe drzemki, ze środkowej tylko teść go wybudził, bo nie umie być cicho 🙃

Teraz go tylko przeciągnęliśmy o godzinę, ale chciałam trochę jeszcze posiedzieć z siostrą, bo ona resztę świąt ma u swoich teściów. No ale dram przy usypianiu nie było

Usiłowałam zrobić ładne zdjęcie mężowi z młodym pod choinką, ale się nie da, za bardzo się typ rusza a jak już zastyga to ma dziwne miny 😅

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado współczuję. Macie jakieś nowe informacje?

Ja jakoś przeżyłam. Mała dała czadu. Jak wszyscy poszli to się zrzygała, zrobiła kupę i nagle inne dziecko.
    Dopiero teraz usnęła a ja siedzę z kieliszkiem Zibbbo😅

event.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    My wyszliśmy spóźnieni, bo młody przed wyjściem zażądał drzemki 😅 na miejscu pierwsze co to się strasznie rozpłakał, bo wszyscy na raz do niego podeszli się przywitać, a że od razu w foteliku przejęła go moja siostra to było to dla niego za dużo i uspokoił się dopiero jak z nim wyszłam do innego pokoju 🙈 ale dostał mleczko i był już duszą towarzystwa 😅 po 2h odpadł na drzemkę i przez to wyszliśmy też spóźnieni, a do nas miał przyjechać jeszcze teść, więc koniec końców młody zasnął po 20 w połowie wieczornego mleczka, więc wróżę szybką pobudkę z głodu 🥲
    Nie da się dokarmiać na śpiocha? Kiedyś poszłam na żywioł jak nakręcił awanturę, zjadł 20 ml i usnął o 18. Nie obudził się 😆

Blackapple chyba wszystkie dzieciorki dziwne miny robią jak widzą w nie wycelowany telefon 😃my będziemy próbować pojutrze i w sobotę, żeby mieć we trójkę świąteczne fotki.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2025, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Nie da się dokarmiać na śpiocha? Kiedyś poszłam na żywioł jak nakręcił awanturę, zjadł 20 ml i usnął o 18. Nie obudził się 😆

Blackapple chyba wszystkie dzieciorki dziwne miny robią jak widzą w nie wycelowany telefon 😃my będziemy próbować pojutrze i w sobotę, żeby mieć we trójkę świąteczne fotki.

A w życiu, on jak śpi to śpi i koniec 🤣

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2025, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado wiadomo coś jak babcia?

U nas niestety wigilia krótka, bo mały nie w humorze. Każdy do niego coś gadał, zaczepiał, to na ręce to coś tam, duuuużo zapachów i brak 3 drzemki w kombinacji z bólem dziąseł. Posiedzieliśmy 2 godziny i wróciliśmy do domu. Krzyczał chyba z godzinę drogi powrotnej, a na ostatnie pół zasnął. Gdyby nie to, że u nas drzemki tylko kontaktowe przy cycku to by się zdrzemnął pewnie tam, no ale 🤷🏼‍♀️

36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2025, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:

Odkryłam patent, że jak się go trzyma na kolanach i robi przednią kamerką to się śmieje sam do siebie i ładnie wychodzi, zawsze coś 😄

age.png
‹‹ 2457 2458 2459 2460 2461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ