CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Juhuu.. nie wiem dlaczego byłam pewna, że wynik będzie w kosmos 🙉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2025, 12:40
Elza1234, Alex_92, Maj.a, Truuskaawka, Kkk77, kasssia, Margareetka, Szarotka12, CelinaJan, KarolaKinga, Werzol, awokado 🥑, Anabbit, xSmerfetkax lubią tę wiadomość
-
Cel aż się wzruszyłam jak przeczytałam Twoje życzenia! Idzie się tylko podpisać ♥️ niech nasze bobasy mają najlepsze pierwsze święta a my razem z nimi 🫣🥰
Też idę do garów jak mąż wróci 🫣
Elza1234, Margareetka, Anabbit lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zdrowych świąt dla was i waszych maluchów 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
U nas dzisiaj ciężki dzień, nawet do łazienki nie dane mi wyjść tak, żeby cały blok nie słyszał. O 11 myślałam, że już będziemy płakać razem, a gdzie jeszcze cały dzień. A pomyśleć, że to dopiero początek zębów.
-
Dokladnie wszystkiego najlepszego kochane.
Ja mogę polecić Stasiowe chaty byliśmy tam z siastra i jej dziećmi domek z bali rzytulny wygidny, można posiedzieć przed i ogniskowac grillowac albo isc zobaczyć kopalnie uranu, hałdę mineralną, jaskinie niedźwiedzia, wejść na Śnieżnik. -
Mi mała dzisiaj nie współpracuje. Wyczuła, że mam robotę.
Nineq to super, że markery okej.
Ja się dowiedziałam po 20 dniach,że panel alergiczny małej nie został zrobiony. Nienawidzę alabu.
Ja tez się dołączę do życzeń stylowym "NAWZJAEM" 😆
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nawzajem! 😆
Cel pięknie 🤩
Ja sobie tylko życzę, żeby ta wysypka u mojej to nie opryszczka. Już jesteśmy w domu, zjadłyśmy szybko obiad, idę po drożdże na makowiec i jadę do lekarza.
Ps. Dla osób spoza FB - moja mała obudziła się dzisiaj z jakąś wysypką na brodzie, moje się że to opryszczka od mojej siostry z którą się widziałyśmy w niedzielę 😭 -
Też dołączam do życzeń Cel i jeszcze dodatkowo Wam życzę troszkę śniegu na święta.
U nas była tylko jakaś taka wilgoć z godzinę temu jak wychodziłam, bo mieliśmy kryzys braku kapsułek do zmywarki, ale z lekka przymarza przy gruncie na razie, więc może chociaż ładny szron będzie jutro rano.
Dobrze Nineq, że masz niski ten wskaźnik.
W ogóle to powiem Wam, że jesteśmy jakoś lepiej zorganizowani w tym roku z mężem i nam szykowanie jedzenia idzie sprawniej niż rok temu, pomimo tego, że trzeba jeszcze ogarniać młodego. Zrobiliśmy już: sumarycznie 287 pierogów, kapustę z grochem, sernik, makowiec i zupa rybna jest w trakcie, więc w sumie chyba
nam zostanie barszcz, sałatka, ubranie choinki i sprzątanie, Uszek się tylko nie podjęliśmy i mamy kupne.
A i jeszcze prezencik urodzinowo-imieninowy dla mojej siory muszę spakować, bo ona ma dzisiaj urodziny a jutro imieniny (Cel to Tobie też wszystkiego najlepszego z okazji imienin 😉). Świątecznych prezentów sobie nie dajemy w tym roku u mnie w domu, u siostry mojego męża na Wigilii jakieś będą, ale to ona pakuje, więc mam to z głowy l. -
Dziewczyny super życzenia ❤️ ja też życzę nam wszystkim przespanych nocy, zdrowych bobasów, mniej bólu w plecach (w sumie w każdej części ciała) 😅 dużo dużo radości przy tych naszych czerwcowych śmieszkach! Cieszmy się z naszych pierwszych świąt ❤️
U nas w tym roku tylko gałązki z ozdobami, bo brak miejsca. Ale ważne że są światełka i mała siedzi wpatrzona 😀
Alex, trzymajcie się ☹️
Elza1234, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Elza, jednak nie opryszczka. Ponoć przy pierwszym kontakcie z wirusem jest wysypka w jamie ustnej. Trochę odetchnęłam ale nie do końca bo nawet do 2 tygodni ten wirus może się aktywowac.
Przez tego lekarza rozjechał mi się dzień. Jeszcze robię makowca 😅. Mam nadzieję że mi dzieci usną to pójdę piec, bo jeszcze ciasto rośnie.
Nineq, super że wynik dobry ♥️ możesz odetchnąć na święta.
Blackapple niezła manufaktura u was. -
Kasia oby Was ta opryszczka nie dopadła. Opryszczka jest w moim top 3 koszmarów jeśli chodzi o choroby zakaźne u niemowlaka, współczuję 😭
My dziś pobudka przed szóstą, więc już wstawiliśmy z młodym ptysie do piekarnika i czekamy aż reszta domowników się obudzi. Za to wieczór miałam taki, że nie mogłam od niego wyjść, a mąż nie wiedział, gdzie schowałam prezenty, więc nie mogliśmy ich cichaczem wyjąć jak córka spała. Musimy to jakoś zrobić dziś xDWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2025, 07:04
-
To Wam prezent zrobiła.Elza1234 wrote:My dzisiaj mieliśmy okienko między 1:15 a 4:30 🤡
Także hol hol hol
Cel, wszystkiego najlepszego ✨️
Odnoszę wrażenie, że połowa rodziny czeka żeby zobaczyć moje dziecko jak lalkę do zabawy 🙄
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

u góry ma napuchnięte a u dołu normalne 🙈