SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dałam już jogurt naturalny z owockami i bielucha i jakby mógł to zjadłby cały 🤡 no ale najbardziej niesamowite jest jednak to jak mu wchodzą cytrusy xD dałam mu do tego „smoczka” z dziurkami pomarańcze to aż mówił MMMMMMMMMMOMNOMNOMNOM XD i oczywiście ciekło po całym bobasie

Melduje, że złodziei jeszcze nie było, ale pojechałam dzisiaj do Obi i mediaexperta po dodatkowe oświetlenie i dodatkowe 3 kamery XD czułam się jak Kevin sam w domu, ludzie się jakoś dziwnie patrzyli 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia, 22:23

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co banana dałam w tym smoczki, cała umorusana była ale smakowało
    Btw właśnie moja siostra mówi do mnie: wiesz, koleżanka która ma syna mówiła że w książkach jest napisane że banan na końcu bo to słodkie itd
    I jej powiedziałam, że wsadzam te wszystkie książki w tyłek, macierzyństwo to w głównej mierze intuicja

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 27 grudnia, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka przykro mi z tą Twoją kicią nadal :(

Co do rd to u nas kaszka owsiana z Helpy podchodzi a jaglaną pluje, także coś jest z tą jaglaną, że dzieciom nie pasuje (ona trochę gorzka, więc może dlatego). I też już posmakował ziemniaków z masłem i solą z mojego talerza, bo się dorwał, no ale trudno, chyba mu smakowało 😄

W ogóle chyba mu się załączył ten lęk separacyjny, bo już ostatnio miewał tak, że jak go tata usypiał i sobie przysnął a potem się jednak rozbudził po jakimś czasie a mnie nie było w pobliżu to panikował a dzisiaj wyszłam ze znajomymi ze studiów i podobno co jakiś czas płakał przez 2.5 godziny aż w końcu się zmęczył i usnął.
    Do tego nasza kicia chyba myślała, że mój mąż mu robi krzywdę i przychodziła go bić łapą, jak młody zaczynał płakać.
    Ale trudno, mnie takie wyjście było potrzebne, a panowie sobie jakoś poradzili.

age.png
‹‹ 2459 2460 2461 2462 2463
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ