CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dałam już jogurt naturalny z owockami i bielucha i jakby mógł to zjadłby cały 🤡 no ale najbardziej niesamowite jest jednak to jak mu wchodzą cytrusy xD dałam mu do tego „smoczka” z dziurkami pomarańcze to aż mówił MMMMMMMMMMOMNOMNOMNOM
i oczywiście ciekło po całym bobasie
Melduje, że złodziei jeszcze nie było, ale pojechałam dzisiaj do Obi i mediaexperta po dodatkowe oświetlenie i dodatkowe 3 kamery
czułam się jak Kevin sam w domu, ludzie się jakoś dziwnie patrzyli 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia, 22:23
-
Ja póki co banana dałam w tym smoczki, cała umorusana była ale smakowało
Btw właśnie moja siostra mówi do mnie: wiesz, koleżanka która ma syna mówiła że w książkach jest napisane że banan na końcu bo to słodkie itd
I jej powiedziałam, że wsadzam te wszystkie książki w tyłek, macierzyństwo to w głównej mierze intuicja -
Margaretka przykro mi z tą Twoją kicią nadal

Co do rd to u nas kaszka owsiana z Helpy podchodzi a jaglaną pluje, także coś jest z tą jaglaną, że dzieciom nie pasuje (ona trochę gorzka, więc może dlatego). I też już posmakował ziemniaków z masłem i solą z mojego talerza, bo się dorwał, no ale trudno, chyba mu smakowało 😄
W ogóle chyba mu się załączył ten lęk separacyjny, bo już ostatnio miewał tak, że jak go tata usypiał i sobie przysnął a potem się jednak rozbudził po jakimś czasie a mnie nie było w pobliżu to panikował a dzisiaj wyszłam ze znajomymi ze studiów i podobno co jakiś czas płakał przez 2.5 godziny aż w końcu się zmęczył i usnął.
Do tego nasza kicia chyba myślała, że mój mąż mu robi krzywdę i przychodziła go bić łapą, jak młody zaczynał płakać.
Ale trudno, mnie takie wyjście było potrzebne, a panowie sobie jakoś poradzili. -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH