CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej, jak to robicie, że możecie się umalować🙁mnie młodzież dotyka często po twarzy, przytula się głową. Wsadzi potem rączki do buzi z tym podkładem... powstrzymuje mnie to przed codziennym malowaniem. Najczęściej jak gdzieś wychodzę.
Dlatego te rzęsy zrobione, żeby nie wyglądać jak menel do konca 😆😆
Jutro jedziemy obejrzeć miejscówkę na wesele 🤡szybko poszło. Mam nadzieję, że będzie spoko, bo nie chce mi sie dalej szukać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia, 17:48
-
Nineq wrote:Ej, jak to robicie, że możecie się umalować🙁mnie młodzież dotyka często po twarzy, przytula się głową. Wsadzi potem rączki do buzi z tym podkładem... powstrzymuje mnie to przed codziennym malowaniem. Najczęściej jak gdzieś wychodzę.
Jutro jedziemy obejrzeć miejscówkę na wesele 🤡szybko poszło. Mam nadzieję, że będzie spoko, bo nie chce mi sie dalej szukać.
Właśnie z tego powodu czasem się tylko maluje. Ust nie maluję od porodu, bo ja ją całuję miliard razy w ciągu dnia i miałaby szminkę na całej twarzy odbita 😅 -
Ja stosuje kosmetyki które można w ciazy i karmiąc, no i ilość niewielka
Szczerze to sporo gorzej byłoby bez podkładu, bo krem by mi zjadła a tak to podkład trzyma wszystko jakby w całości więc jest "nie do zjedzenia" 😃
Usta maluje wychodząc 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia, 17:55
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Ja maluje tylko rzęsy, czasem kreskaNineq wrote:Ej, jak to robicie, że możecie się umalować🙁mnie młodzież dotyka często po twarzy, przytula się głową. Wsadzi potem rączki do buzi z tym podkładem... powstrzymuje mnie to przed codziennym malowaniem. Najczęściej jak gdzieś wychodzę.
Jutro jedziemy obejrzeć miejscówkę na wesele 🤡szybko poszło. Mam nadzieję, że będzie spoko, bo nie chce mi sie dalej szukać.
Ale ja nigdy nie kładę podkładu bo go nie znoszone -
Cel95 wrote:Ja też zawsze pomalowana ale z biegiem lat idę w jakość makijażu, a nie ilość kosmetyków więc w sumie to podkład, róż, tusz kreska, szminka i brwi
Z ciekawostek, rodząc pielegniarka anestezjologiczna pochwaliła moje kreski 🤣🤣🤣 nie zapomnę tego nigdy
Haha Cel, to nie wiem jak określić ilość u mnie jak maluje tylko rzęsy 🤣🤣🤣 -
Nie wiem jakich sukienek szukasz, ja kupowałam na kulunove. Musiałam ją skrócić ale ogólnie byłam z niej bardzo zadowolonaGusia_ wrote:Też nie maluję ust
W temacie ślubów macie do polecenia stronki z sukienkami na wesela? Idziemy na ślub niebawem wypadałoby coś kupić -
Gusia_ wrote:Też nie maluję ust
W temacie ślubów macie do polecenia stronki z sukienkami na wesela? Idziemy na ślub niebawem wypadałoby coś kupić
Bardzo polecam się przejść do peek & cloppenburg jak masz okazję, ja tak kupiłam super sukienkę na ślub na którym byłam świadkowa, zwykle są wieczorowe na przecenach i to fajnych
Online może tam też coś się znajdzie, ale chyba stacjonarnie było taniej
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Kkk77 wrote:Haha Cel, to nie wiem jak określić ilość u mnie jak maluje tylko rzęsy 🤣🤣🤣
Minimalizm
Ja zawsze używałam dużo rzeczy tylko mało (np 1 musniecie, 1 pompka itp)więc i tak sporo zredukowałam liczbę kosmetyków23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Jak rozmiary wypadają? Widziałam, że mają ślubne w spoko cenach, a ja nie chce kupować w salonie albo szyć.Elza1234 wrote:Nie wiem jakich sukienek szukasz, ja kupowałam na kulunove. Musiałam ją skrócić ale ogólnie byłam z niej bardzo zadowolona
-
Cel95 wrote:Bardzo polecam się przejść do peek & cloppenburg jak masz okazję, ja tak kupiłam super sukienkę na ślub na którym byłam świadkowa, zwykle są wieczorowe na przecenach i to fajnych
Online może tam też coś się znajdzie, ale chyba stacjonarnie było taniej
O ja kiedyś tam też kupiłam przepiękną suknie, totalnie unikatowa i nawet na stronie jej nie mieli. Później udało mi się sprzedać na vinted prawie za pełną cenę. Babka ze Szwecji kupiła 😅 -
Ukulele wrote:Truskawka, dzięki za podzielenie się wiedzą. Najlepiej z pierwszej ręki
ja jestem ciekawa jak w żłobku w ogóle ciocie ogarniają takie maluchy roczne. Wyobrażam sobie 10 dzieci biegających we wszystkie strony i dwie osoby 🙈 Jak to działa? Jak upilnować żeby czegoś nie zjadły i się nie poobijał za bardzo? Może pytania wydają się głupie ale serio nie mam pojęcia jak to wygląda.
Bywały sytuacje że sama jedna byłam na sali z 13 dzieci od 1 do 3 lat 😅
Ale nie potrafię Ci tego wytłumaczyć 😅 W tej pracy odkrywasz w sobie nadzwyczajne możliwości,mega szybkość,twoje zmysly sie wyostrzają. Stajesz się takim Edwardem ze Zmierzchu 🤣
Jeszcze mi się przypomniało- dziecko w żlobku/przedszkolu wybiera sobie swoją ulubioną ciocię. Co nie oznacza że inne gorzej je traktują 😉 Po prostu,moze jest podobna do mamy,może ma przyjemniejszy dla tego malego ucha ton glosu...
Same zauwazycie ktora to bedzie ciocia. I gorąca prośba ode mnie- mimo to,tak samo traktujcie wszystkie ciocie. Nie wyróżniajcie nikogo,bo wszystkie tam samo się starają 🥰
Oczywiscie ze są przypadki jakichs toksycznych osob ktore nie powinny pracowac z dziecmi. Sama sie spotkalam z takimi. Nie bojcie się tego zglaszac jesli bedziecie swiadkami jakiejs sytuacji. -
Chyba nie takie śmieszne, bo widać, że dotknęło to wiele dziewczyn, te Twoje wypociny.Gusia_ wrote:Cel ale ja wielu rzeczy nie ogarniam dlatego to takie śmieszne co pisze ta laska. Teraz zamiast składać pranie po pracy leżę na kanapie z bobasem na drzemce bo mi się nie chce wstać 😅1;20716;93
-
Elza1234 wrote:Nie wiem jakich sukienek szukasz, ja kupowałam na kulunove. Musiałam ją skrócić ale ogólnie byłam z niej bardzo zadowolona
Ja miałam od nich zapasową ślubną i była serio mega dobrze wykonana.
Jeśli chodzi o rozmiary to chyba typowo. Ja wtedy miałam 56 kg przy 171 i rozmiar 34 był idealny -
Klarara wrote:Chyba nie takie śmieszne, bo widać, że dotknęło to wiele dziewczyn, te Twoje wypociny.
Ktoś chyba tu nie czai ironi xD i umiejętności śmiania się z siebie skoro uważasz, że to dotknęło wiele dziewczyn 🤣🤣🤣
Anabbit, Kkk77, Lauraa lubią tę wiadomość