CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala bez gorączki. Dziwne to . Co kilka dni temu na jeden dzień.
Przyszedł mi domek dla małej i jest mega. Ja chciałam tradycyjnie z Liliputes (mam slabosc do ich zabawek) kupić ale szkoda kasy trochę.
https://allegro.pl/oferta/interaktywny-zabawka-farma-zestaw-zestaw-edukacyjny-zwierzetami-zabawka-18192826834
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Mala bez gorączki. Dziwne to . Co kilka dni temu na jeden dzień.
Przyszedł mi domek dla małej i jest mega. Ja chciałam tradycyjnie z Liliputes (mam slabosc do ich zabawek) kupić ale szkoda kasy trochę.
https://allegro.pl/oferta/interaktywny-zabawka-farma-zestaw-zestaw-edukacyjny-zwierzetami-zabawka-18192826834
Dzięki za przypomnienie. Miałam zamówić ten domek.
Margareetka wrote:U nas najpierw dwa bloki snu po 2h co uznaje za sukces 🎉 a później już wiszenie na cycu do 8..
Też te zęby mu nie dają spokoju, idą i wyjść nie mogą, od miesiąca co jesteśmy u pediatry to mówi, że już prawie na wierzchu są 🙈
I od wczoraj popsuło się jedzenie, nie chce jeść i koniec, tylko gryzie łyżeczkę, miseczkę i śliniak
Z tym jedzeniem to u nas od początku tygodnia tak wygląda. Wszystko co podaje to jest na niee. Dzisiaj jadłam kaszkę na śniadanie to nawet buzi nie otworzył by spróbować.
Myślę by zacząć mu dawać kawałki. Ale boję się co on z nimi zrobi w buzi. I jak mu to podawać.
-
Truuskaawka wrote:Karola zdrowka! 🫂
Ja zaliczyłam taki spadek mleka że aż sie przeraziłam. Chwilę było dobrze a nagle jeb- 100ml i to po prawie pol godzinnej sesji.
Ale chyba wiem co jest tego przyczyną- od dwoch tygodni jestem na redukcji,chat gpt mi dziś powiedział że za dużej jak na karmienie piersią 🫣 Dla testu teraz 2/3 dni zejde z tej redukcji i zobacze czy to pomoże. Mialam nadzieje do wakacji zrzucic te kilogramy,a nie chce wybierac miedzy chudnieciem a karmieniem.
O kurcze to mocno spadło. Ja nie ograniczam jedzenia więc u mnie co innego. Pierś która zawsze mniej produkowała czasem nic nie daje więc slabo to wygląda u mnie. Już odpuszczam stresowanie się ale mam cicha nadzieje ze do roczku cos jeszcze odemnie będzie dostawal -
My dzisiaj mieliśmy szczepienie 3 dawke 6w1. Kolega nie zauważył, że go zaszczepili, tego jeszcze nie widzialam. Wróciliśmy do domu położyłam go na macie za chwile patrze a on siedzi... to w jakim tempie teraz wszystko sie u niego zmienia to jestem w szoku. Pewnie dlatego nocki wyglądaja jak wyglądają.
Karola super ten domek wygląda, dzieki za polecajke też sie zaopatrzymy! -