CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi nawet śniadanie weszło teraz po niemal 15h bez jedzenia, ale wieczorem było niedobrze, rano też średnio, obudziłam się parę razy to od 4 do 5cos leżałam jak pajac coby organizm miał udawany sen i zasnęłam sobie od 5:30 do 6:30 gdzie na 7 pobieranie krwi. Potem to się oczywiście dobrze spało, punkt pobrań obok to zdążyłam:p23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Cel, grunt, że zdarzyłaś

Karola realistyczne sny są najgorsze jak dotyczą takich rzeczy. Też mi się czasem śni, że znów poroniłam. Wrogowi człowiek nie życzy.
Amoze naprawdę warto pracować z lękami w ciąży, bo to jedna z najsilniej skontrolowanych kwestii z depresja poporodowa- właśnie wysoki poziom leków w ciąży.
U mnie równy tydzień do usg i pappy. Ja podjęłam decyzję, że Nifty zrobię jak coś wyjdzie nie tak. Ale tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2024, 09:33
amoze lubi tę wiadomość
-
Ja to mimo lęków mam sny tak z czapy że szkoda gadać, lepsze to niż takie jak opisujecie
No zdążyłam bo jest blisko inaczej byłby problem
Krew pobrana o 7 a na koncie diagnostyki nic nie widzę więc nie wiem czy oni śpią w tym luxmed czy nikt nie przyjeżdża po te próbki czy co
Alex_92 lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Cel ja jak robię w jednym z dwóch laboratoriów, z którymi mi po drodze, to potrafią nawet i o 12 wklepać zlecenie do systemu 😅 też diagnostyka
HejAnku ja też czytam dla głowy codzień przed snem, ale tylko o miłości. Teraz komedie romantyczna, gdzie on jest właścicielem zakładu pogrzebowego 🤣 ale mimo tematyki ekstra. „Twoja az po grób” czy coś takiego tytuł. Jak lubicie o miłości na śmiesznie bardzo polecam
-
Ja pochłonęłam już sporo koreańskiej i japońskiej literatury w nurcie healing
Bardzo polecam jako uspokajacz23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Ja jakoś wolę papier, choc kiedyś dużo czytałam na czytniku. Ale że dwa lata temu mi się zepsuł i jakoś się nie mogę zebrać, żeby kupić nowy. Ale kupuję na promkach w Internecie książki i jeszcze nie wychodzi tak tragicznie drogo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2024, 10:25
-
Gusia_ wrote:Cel ja jak robię w jednym z dwóch laboratoriów, z którymi mi po drodze, to potrafią nawet i o 12 wklepać zlecenie do systemu 😅 też diagnostyka
HejAnku ja też czytam dla głowy codzień przed snem, ale tylko o miłości. Teraz komedie romantyczna, gdzie on jest właścicielem zakładu pogrzebowego 🤣 ale mimo tematyki ekstra. „Twoja az po grób” czy coś takiego tytuł. Jak lubicie o miłości na śmiesznie bardzo polecam
No mi ostatnio wklepali w diagnostykę po 10 a krew badałam ok 8-9 więc nie wiem co z tym robią 😅🤣23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Jak przeczytam dwie, które aktualnie czekają w kolejce "Mikołaj do wynajęcia" i "Kawiarenka za rogiem"Gusia_ wrote:Cel ja jak robię w jednym z dwóch laboratoriów, z którymi mi po drodze, to potrafią nawet i o 12 wklepać zlecenie do systemu 😅 też diagnostyka
To z chęcią przeczytam to co polecasz.
Gusia_ lubi tę wiadomość
⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Ja mam Kindle + Empik go - bardzo polecam chociaż niektórych tytułów mi brakuje. Kindle to dla mnie zbawienie do usypiania bo gaszę światło, 10 min i odpływam. No i w nocy to zbawienie, dzisiaj jak walczyłam z tym bólem to chociaż mogłam poczytać
KarolaKinga lubi tę wiadomość
💔 Marcysia 21t 👼 -
Moja noc też była ciężka,najpierw nie mogłam zasnąć do 1 a później pobudki co chwilę. Uczucie ciągnięcia w prawej pachwinie nie ustępuje,co delikatnie zaczyna wprowadzać niepokój,ale na szczęście nie ma żadnych plamień. Jutro mam wizytę więc zobaczymy co słychać u Groszka 😄 A dzisiaj kontrol u endokrynologa.
Ostatnio sny i mi nie odpuszczają,zdarzają się różne ale z takich śmiesznych śniło mi się że jadę pociągiem do Wrocławia i na kolanach trzymałam karton z rzeczami do kiszenia ogórków 😂
-
nick nieaktualny
-
HejAnku🌸 wrote:Ja mam Kindle + Empik go - bardzo polecam chociaż niektórych tytułów mi brakuje. Kindle to dla mnie zbawienie do usypiania bo gaszę światło, 10 min i odpływam. No i w nocy to zbawienie, dzisiaj jak walczyłam z tym bólem to chociaż mogłam poczytać
Też miałam Kindle ale miałam go dziesięć lat i wyzionął ducha 😅 teraz nawet nie wiem jakie są polecane nowe modele, ale może kiedyś się zmobilizuję i ogarnę temat.
Truskawka powodzenia na kontroli. Ja za dwa tygodnie robię wyniki tarczycowe po tym, jak mi lekarz ostatnio zwiększył dawkę. Mam nadzieję, że będą dobre
Truuskaawka lubi tę wiadomość
-
Ja mam tak odklejone sny że to jest kosmos. W życiu takich nie miałam!
A swoją drogą co do spania snu itd to szukam piżamy takiej która nie będzie miała gumki centralnie na środku brzucha bo czuję się przez to jak szynka w siatce na święta. Wżyna mi się normalnie, ani pod brzuch ani nad brzuch to założyć. Są jakies takie piżamy albo chociaż legginsy lekkie cienkie nad brzuch? Szukam ale wszędzie już takie typowo na duży brzuch.Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
Ja się jeszcze mieszczę w swoje piżamki, a typowo ciążowych nigdy nie kupowałam, więc nie pomogę, bo w ciąży się też przerzucam na koszule do spania i koszulki oversize jakieś luźne
-
To i ja dzisiaj miałam szalony sen. Śniło mi się, że urodziłam dziecko. Ale go nie widziałam bo wszyscy chcieli je nosić. W końcu mówię żeby mi dali zobaczyć. Biorę, patrzę i mówię o takie czarne jak nasz pies
Revolutionary , amoze, Alex_92 lubią tę wiadomość