Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj całą noc myślałam o tej pracy. Jakoś dojechało mnie to, że to już ostatni taki miesiąc kiedy jesteśmy razem na takich warunkach. Serce mi się ściska i byłam już bliska zadzwonienia tam o 4:00 z informacją, że rezygnuję. Straszne są te bitwy myśli w takiej sytuacji. Z miłych rzeczy: dziś zobaczyłam ślad dolnej jedynki 🥹 Myślałam, że się nie doczekamy. Może wreszcie teść faktycznie będzie mieć rację mówiąc, że to zęby xd

• Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, standardowo wygrywam konkurs i idę się 💩
    Spał od 19.20 do 1, wypil mleko i od razu padł i spał do 8 - tylko dlatego, że go obudzili panowie z wodociągów, bo mieliśmy umówioną wymianę wodomierza XD

Kurde ładne kupy robi na tym bebilonie, nie będę już chyba zmieniać 🥲🥲🥲

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maj.a wrote:
    Laktowit juz wydał komunikat ze u nich nic takiego nie bedzie miało miejsca bo maja własnych sprawdzonych dostawców i wszystko jest kilka razy badane.
    A gdzie widziałaś ten komunikat? Z ciekawości chciałam zobaczyć

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Od wczoraj dostaje.

A u Was jak?

Blondi jak tam grypa

Córka oki, w sumie raz kaszlała w nocy i potem już nic, trochę przez nos gada, więc tak typowo podziebiona. Energia oczywiście na tym samym poziomie co zawsze 🤣 ja dostałam katar i trochę mnie gardło boli, młody też coś kicha, więc pewnie wszyscy złapaliśmy

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    A gdzie widziałaś ten komunikat? Z ciekawości chciałam zobaczyć
    A dobra
    Znalazłam ich na fb :)

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    Dobra, standardowo wygrywam konkurs i idę się 💩
    Spał od 19.20 do 1, wypil mleko i od razu padł i spał do 8 - tylko dlatego, że go obudzili panowie z wodociągów, bo mieliśmy umówioną wymianę wodomierza XD

Kurde ładne kupy robi na tym bebilonie, nie będę już chyba zmieniać 🥲🥲🥲

Twój bobas śpi dłużej w nocy niż moja na całą dobę 😑 życie jest niesprawiedliwe 😂😂😂

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bobas rozkminil swoje drugie (?) słowo. Od godziny krzyczy NIE za każdym razem jak próbuję go odłożyć 🤣

Elza1234, Blondi29, Grzegrzula, Cel95 lubią tę wiadomość

age.png
  • Blondi29 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecacie jakieś suszarki bębnowe? Koniecznie do ustawienia na pralce. U nas nic nie schnie w zimę, a odkąd jest dziecko to nie wychodzę z prania. Dzisiaj już oszalałam jak poczułam smród wilgoci na swetrze męża. Aż się boję co zaczynam hodować w powietrzu.

• Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak btw., pamiętajcie, że od 1 lutego można składać wnioski o 800+ na okres od 01.06.2026 do 31.05.2027.
    Bo nasze bobasy mają przyznane do końca maja.

Elza1234, Blondi29 lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Mój bobas rozkminil swoje drugie (?) słowo. Od godziny krzyczy NIE za każdym razem jak próbuję go odłożyć 🤣

No to najważniejsze umie przekazać, mądry:D

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq dzięki za przypominajkę.

W ogóle ostatecznie wykupiłam te obligacje z 800+-, ale przeniosłam sobie tam w ogóle IKZE, bo jak się wyczytałam to mieli lepszą ofertę niż Uniqa.

Dałam dzisiaj młodemu kaszkę z helpy z kakao a potem chleb marketowy z masłem, bo mi chciał wyżerać ze śniadania 🙈
    Także z rozszerzania diety zostały nam na ten moment już tylko chyba orzechy.

Blondi29 lubi tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Polecacie jakieś suszarki bębnowe? Koniecznie do ustawienia na pralce. U nas nic nie schnie w zimę, a odkąd jest dziecko to nie wychodzę z prania. Dzisiaj już oszalałam jak poczułam smród wilgoci na swetrze męża. Aż się boję co zaczynam hodować w powietrzu.
    Ja mam suszarkę ale nie będę jej jakoś specjalnie polecać, bo juz pewnie są lepsze. Ona ma aż 2 lata,więc już jest stara😆

Kurcze połączenie szczepienia i grypy jest okropne. Nie moge patrzeć jak sie ten mój syn męczy. Dziecko z ADHD ,które nagle śpi w dzień i leży zdechnięte na kanapie boli. On normalnie nawet spędzać na kiblu 20 razy wstaje i chodzi po łazience a tu nagle taki śnięty.

event.png
‹‹ 2578 2579 2580 2581 2582
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ