CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
My po zmywarce beko lecimy wszystko z beko tak nam pasuje. Kupiliśmy przed urodzeniem się młodego beko b300 zestaw z pralką i stoi jedno na drugim jestem zadowolona tanio i dobrze suszy. Ręczniki są mega po tym a ubranka żadne mi się nie skurczyły.Blondi29 wrote:Polecacie jakieś suszarki bębnowe? Koniecznie do ustawienia na pralce. U nas nic nie schnie w zimę, a odkąd jest dziecko to nie wychodzę z prania. Dzisiaj już oszalałam jak poczułam smród wilgoci na swetrze męża. Aż się boję co zaczynam hodować w powietrzu.
Blondi29 lubi tę wiadomość
-
Tanashi chirurgiczne usunięcie ósemek to już wyższa szkoła jazdy niż zwykła plomba. Mnie dentystka mówiła, że ogólnie można karmić przy znieczuleniu, ale ostatecznie nie było u mnie potrzebne, bo się okazało, że mam tylko zapalenie dziąseł.
U nas przechodzą tylko śpiworki z Chillsuessy i max 1.5 tog, bo jak jest cieplejszy to jest ryk (a taki ładny 2.5 tog w koty kupiłam i nie przejdzie 😢). Też czasem śpi przykryty kołdrą i nie rozpatruje tego w kategorii bycia złą matką. Wiem jakie są zalecenia, ale cóż zrobię jak dziecku tak najbardziej pasuje (dopóki się nie rozkopie i nie zrobi mu się zimno, ale wtedy się budzi z takim uśmiechem numer 5 i coś sobie gada po swojemu 😀). -