X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu dziewczyny, widziałyście prognozę pogody na weekend? Na Podlasiu -26 w nocy, a zgadnijcie kto wymyślił chrzciny 1 lutego?
    🙄🙄🙄🙄🙄

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do usypiania to u nas młoda ma taką mamoze, że ojcu ostatnio krzyczała 45 minut bez sekundy przerwy. Nie żartuję, dosłownie 45 minut ciągłego wrzasku, aż padła. Ja się staram nie interweniować, ale czasem sam mnie woła. W 99% przypadków wtedy automatycznie przestaje krzyczeć, gdy ja ją przejmę.
    Co nie oznacza, że mi w ciągu dnia nie wrzeszczy przy próbach usypiania 🙄😑😑😑

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko nie śpi od 2:20 🙄 na razie spałam jakieś 20 minut. A wy jak tam się bawicie?

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Moje dziecko nie śpi od 2:20 🙄 na razie spałam jakieś 20 minut. A wy jak tam się bawicie?
    Witam w moim świecie. U nas 3:50. Właśnie próbuje ją spacyfikować 🙃

• Tanashi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:

Mój się budził tyle razy, że jak go nosiłam kolejny raz to stwierdziłam że dobra, zaczynamy dzień wcześniej, bo to nie ma sensu.

Patrzę na zegarek, a tam dwadzieścia po północy. 😆

Blondi29, Blackapple, Margareetka lubią tę wiadomość

age.png
  • Paty Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w gronie niewyspanych! Pisałam po 19 o usypianiu a były jeszcze 3 pobudki zanim zasnął na dłużej . U nas katar na tapecie od trzech dni, także musieliśmy wstawać też na odciąganie.pobudka przed 7 ale już leżymy na drzemkę, starszy w szkole to i ja sie drzemne pewnie 20 min ;)

👦2017 synek
    👶26.06.2025 synek
  • Grzegrzula Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba pełnia już wjeżdża...
    Miałam podobnie jak Tanashi, od 00:50 bylo po spaniu

age.png

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mala spała jak zwykle ale syn.....Suche pokasływanie ,gorączką. Chyba jednak grypa. I cholera akurat na szczepienie sie nałożyło.

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola współczuję:( ten lek chyba typowo działa na wirusa grypy, to może będziesz mogła podać młodemu mimo wszystko?

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się mogę zesrać dzisiaj w takim razie.

O 21.50 go wzięłam do nas do łóżka, bo tak to go mąż ciągle budził smarkaniem i spał od 22.00 do 5.47, zjadł i potem się jeszcze zaczął budzić przed 7.00, ale dałam mu cyca znowu i jeszcze dospał do 7.40 ostatecznie, rekord jakiś, zegarek mi pokazuje 'jakość snu doskonała', ostatni raz taką miałam przed ciążą 😀

Tanashi, Grzegrzula, Anabbit, Margareetka, Blondi29, Kkk77, Paty, Karuzela, Werzol, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:

O 21.50 go wzięłam do nas do łóżka, bo tak to go mąż ciągle budził smarkaniem i spał od 22.00 do 5.47, zjadł i potem się jeszcze zaczął budzić przed 7.00, ale dałam mu cyca znowu i jeszcze dospał do 7.40 ostatecznie, rekord jakiś, zegarek mi pokazuje 'jakość snu doskonała', ostatni raz taką miałam przed ciążą 😀

Wyspałaś się za nas wszystkie 😆

age.png
  • Grzegrzula Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sie zapisuje następna w kolejce co sie wyspi za nas wszystkie 🤣 kto te wnioski rozpatruje, co trzeba zrobic. Oddam wiele...

age.png

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Karola współczuję:( ten lek chyba typowo działa na wirusa grypy, to może będziesz mogła podać młodemu mimo wszystko?
    Od wczoraj dostaje.

A u Was jak?

Blondi jak tam grypa

event.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:

Dołączam do grupy: mogę się zesrać.
    Usnął 19.15 i dospał do 3.30. Mleko wciągnął w sekundy i i dospał do 6.45.

Blackapple lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Mój się budził tyle razy, że jak go nosiłam kolejny raz to stwierdziłam że dobra, zaczynamy dzień wcześniej, bo to nie ma sensu.

Patrzę na zegarek, a tam dwadzieścia po północy. 😆

O to Ty zaczęłaś dzień, gdy ja jeszcze nie skończyłam poprzedniego XDDDDD

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple, Nineq, wiecie co robić. 🙄

age.png
  • Marsol Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do teamu zombie. To była brzuszkowa masakra. Całą noc przekręcał się na brzuch, wysoki podpór i płacz. Tak w kółko aż do 2:00, kiedy postanowił skończyć ten wesoły performance i się obudzić. Dospałam go na 30 minut, a dzień zaczęliśmy o 4:30. Za mną już 3 kawy 🫠

• Maj.a Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ja aż się boję że w końcu zobaczę że Laktowit też zakażony
    7 miesięcy je je, wolałabym nie zmieniać 🙈

Wg mam nowe hobby, szukanie ciekawych i fajnych słoików dla młodej 😅
    Laktowit juz wydał komunikat ze u nich nic takiego nie bedzie miało miejsca bo maja własnych sprawdzonych dostawców i wszystko jest kilka razy badane.

Blondi29, Elza1234, Anabbit lubią tę wiadomość

05.10. ⏸
    🏨👶🍼 22.06. 2830g

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, u nas często się zdarza taka decyzja o rozpoczęciu dnia wcześniej, a potem orientuje się, że jest maksymalnie trzecia XD
    Współczuję wszystkim zombie i trzymam za nas kciuki.
    Karola biedny młody. Oby ten lek coś na niego podziałał. My wszyscy przyjmujemy po połowie profilaktycznie. Mąż stabilnie, mnie coś rozkłada, mała, odpukać, dobrze się trzyma. Babcia też super więc oby tak zostało. W sumie najgorzej ze mną, ale liczę na to, że to przeziębienie. Pokończyły nam sie testy więc podejdę dzisiaj i machnę sobie combo. Ciekawe co wyjdzie. Szwagier jak zrobił to wyszła mu grypa, adenowirus i rsv 🫣

Tanashi lubi tę wiadomość

• Maj.a Autorytet

Wysłany: 30 stycznia, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol wrote:
    Dołączam do teamu zombie. To była brzuszkowa masakra. Całą noc przekręcał się na brzuch, wysoki podpór i płacz. Tak w kółko aż do 2:00, kiedy postanowił skończyć ten wesoły performance i się obudzić. Dospałam go na 30 minut, a dzień zaczęliśmy o 4:30. Za mną już 3 kawy 🫠

Moj tak samo przez sen obrot na brzuch i ryk ze on tak nie chce. Obroce go na plecy aa on spi. Chyba ze juz sie przebudzeni tym obracanie to wtedy juz awantura.
    U nas po której pobudce oczywiście 4:40 musi wstac razem z ojcem do pracy i jak zawsze szybko zasypiał z powrotem to dzisiaj chyba do 6 wojował. A budzik ustawiony na 7 by wstac i zaliczyć jeszcze drzemke przed rehabilitacją.
    Zaraz bede musiala go budzić by na 11 dojechać do przychodni.

Kkk777 my tez na bebilionie profutura.
    Teraz mamy partie z grudnia wiec licze na juz świeże mleko. A ile wypilismy wczesnie z partii wycofanej 1 tego nie wiem, bo puszki juz dawno w koszu. Najlepsze to że te koncerny nie badają mlek 2 i 3.

05.10. ⏸
    🏨👶🍼 22.06. 2830g

age.png
‹‹ 2579 2580 2581 2582 2583 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ