Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu dziewczyny, widziałyście prognozę pogody na weekend? Na Podlasiu -26 w nocy, a zgadnijcie kto wymyślił chrzciny 1 lutego?
    🙄🙄🙄🙄🙄

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do usypiania to u nas młoda ma taką mamoze, że ojcu ostatnio krzyczała 45 minut bez sekundy przerwy. Nie żartuję, dosłownie 45 minut ciągłego wrzasku, aż padła. Ja się staram nie interweniować, ale czasem sam mnie woła. W 99% przypadków wtedy automatycznie przestaje krzyczeć, gdy ja ją przejmę.
    Co nie oznacza, że mi w ciągu dnia nie wrzeszczy przy próbach usypiania 🙄😑😑😑

age.png
‹‹ 2577 2578 2579 2580 2581
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ