CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Mylisz mnie z kimś dziewczyno.Blondi29 wrote:Za to ty musisz mieć zajebiste życie skoro wpadasz rekreacyjnie na wątek, w którym na co dzień czynnie nie uczestniczysz tylko po to żeby zarzucić jakimś hejterskim komentarzem
Jakoś nigdy nie widziałam żebyś napisała tutaj coś pozytywnego. Wiecznie tylko jesteśmy odklejone, patologiczne, mamy złych mężów i jesteśmy nieczułe. Daj spokój kobiecie, która ma naprawdę ciężko w życiu i poświęć ten czas swoim dzieciom zamiast przekładać swoje frustracje na inne osoby1;20716;93 -
Cześć dziewczyny! Dzięki za życzenia dla bobasa (chociaż czy nadal powinnam go nazywać bobasem?
czuje że to będzie jego pseudo już na zawsze 😂) 🩷
Szalony dzisiaj był dzień, robiliśmy urodzinowego grilla, oczywiście lał deszcz strugami 😂 no ale młody to prawdziwe party animal, pozował nawet z każdym do zdjęcia i się cieszył i szalał i zjadł nawet trochę swojego tortu 😂
Szalony to był rok, nie zapomnę go nigdy xD
W sumie to dokładnie rok temu się poznaliśmy, bo jakos po 20 było, zaczynało się robić ciemno i była burza z piorunami chyba centralnie nad szpitalem. To w sumie wiele wyjaśnia
Co do mleka - też zostaje na razie na dwójce, czasem dostaje przed spaniem, a zawsze dostanę rano, daje mi to dodatkowy czas na ogarnięcie siebie, jego i śniadania🤡
Blondi29, Tanashi, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem co będzie dalej, ale póki co okres do pół roku dziecka chciałabym całkowicie wymazać z pamięci. Teraz z roczniakiem uważam, że jest idealnie i takich dzieci mogłabym mieć spokojnie dwójkę. Za to mimo traumatycznego porodu i średniego samopoczucia w ciąży uzależniłam się od tego uczucia i najchętniej przechodziłabym to rok w rok. Pewnie dlatego trafiło mi się takie temperamentne dziecko 😆
-