Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Klarara Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Za to ty musisz mieć zajebiste życie skoro wpadasz rekreacyjnie na wątek, w którym na co dzień czynnie nie uczestniczysz tylko po to żeby zarzucić jakimś hejterskim komentarzem ;) Jakoś nigdy nie widziałam żebyś napisała tutaj coś pozytywnego. Wiecznie tylko jesteśmy odklejone, patologiczne, mamy złych mężów i jesteśmy nieczułe. Daj spokój kobiecie, która ma naprawdę ciężko w życiu i poświęć ten czas swoim dzieciom zamiast przekładać swoje frustracje na inne osoby
    Mylisz mnie z kimś dziewczyno.

1;20716;93
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Dzięki za życzenia dla bobasa (chociaż czy nadal powinnam go nazywać bobasem? XD czuje że to będzie jego pseudo już na zawsze 😂) 🩷
    Szalony dzisiaj był dzień, robiliśmy urodzinowego grilla, oczywiście lał deszcz strugami 😂 no ale młody to prawdziwe party animal, pozował nawet z każdym do zdjęcia i się cieszył i szalał i zjadł nawet trochę swojego tortu 😂

Szalony to był rok, nie zapomnę go nigdy xD

W sumie to dokładnie rok temu się poznaliśmy, bo jakos po 20 było, zaczynało się robić ciemno i była burza z piorunami chyba centralnie nad szpitalem. To w sumie wiele wyjaśnia XD

Co do mleka - też zostaje na razie na dwójce, czasem dostaje przed spaniem, a zawsze dostanę rano, daje mi to dodatkowy czas na ogarnięcie siebie, jego i śniadania🤡

Blondi29, Tanashi, Margareetka lubią tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klarara wrote:
    Mylisz mnie z kimś dziewczyno.
    To chyba Ty widzisz siebie inaczej niz inni.

Margaretka zazdro ,ze jeszcze poczujesz ,cale to zamieszanie z porodem i maluchem. Mój ulubiony okres😅 Do roku jest okej,pozniej różnie bywa😅

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na odwrót, mogę mieć w domu stado toddlerow, ale niemowlęta już prawie wywołują we mnie ptsd 😆

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co będzie dalej, ale póki co okres do pół roku dziecka chciałabym całkowicie wymazać z pamięci. Teraz z roczniakiem uważam, że jest idealnie i takich dzieci mogłabym mieć spokojnie dwójkę. Za to mimo traumatycznego porodu i średniego samopoczucia w ciąży uzależniłam się od tego uczucia i najchętniej przechodziłabym to rok w rok. Pewnie dlatego trafiło mi się takie temperamentne dziecko 😆

‹‹ 2873 2874 2875 2876 2877
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ