Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Klarara Autorytet

Wysłany: 6 czerwca, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Ej, ale wiesz, że nikt ci nie każe czytać ani tym bardziej czynnie uczestniczyć w tym wątku? Spokojnie możesz go opuścić i nie czytać. Być może ilość i długość moich wpisów to pokłosie mojego pokolenia. Widać jestem wystarczająco młoda i obeznana technologicznie żeby naskrobanie kilku postów nie zajmowało mi dwóch godzin. Jakoś nie widzę protestów ze strony innych użytkowników. Jak komuś się nie chce czytać moich wpisów to jestem przekonana, że je po prostu omija bez zbędnego komentarza xd
    Rzeczywiście, trzeba być obeznanym technologicznie żeby nic innego nie robić całe dnie, oprócz bazgrania w internecie kilku postów, chyba kilkunastu dziennie..

1;20716;93
  • Klarara Autorytet

Wysłany: 6 czerwca, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Ej, ale wiesz, że nikt ci nie każe czytać ani tym bardziej czynnie uczestniczyć w tym wątku? Spokojnie możesz go opuścić i nie czytać. Być może ilość i długość moich wpisów to pokłosie mojego pokolenia. Widać jestem wystarczająco młoda i obeznana technologicznie żeby naskrobanie kilku postów nie zajmowało mi dwóch godzin. Jakoś nie widzę protestów ze strony innych użytkowników. Jak komuś się nie chce czytać moich wpisów to jestem przekonana, że je po prostu omija bez zbędnego komentarza xd
    Żadnej napisanie kilku zdań nie sprawia problemu, tylko Ty tu siedzisz non stop.

1;20716;93
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: 6 czerwca, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pieprze ale po ki *uj wchodzić na forum i sie kogoś czepiać?
    Nie masz laska nic lepszego do roboty? Zajmij sie swoim życiem i po prostu opuść ten wątek, bo nie znajdziesz tu żadnego poklasku dla Twoich głupich, bezsensownych komentarzy 🤨🙂‍↔️

Tanashi jeju podziwiam, nie chcesz i z amnie wyprawić imprezki? 😄

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
‹‹ 2875 2876 2877 2878 2879
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ