Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dobra widze ze Imagine Dragons i nagłośnienie nadal slabo... no to chyba ja zwyczajnie nie mam porównania bo rzadko na koncerty chodzę, ale serio Edek dawal radę 😝

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Revolutionary wrote:
    A dobra widze ze Imagine Dragons i nagłośnienie nadal slabo... no to chyba ja zwyczajnie nie mam porównania bo rzadko na koncerty chodzę, ale serio Edek dawal radę 😝
    No słabe było :/ choć i tak bawiłam się znakomicie
    Moja siostra była na Taylor, wysoko na trybunach to mówiła że kilkanaście sekund opóźnienia było 😅🙈
    Ale może Edek ma super nagłośnienie po prostu, dzięki tej obrotowej scenie?
    Ja tak to bywałam na koncertach ale na Atlas Arenie więc tam fajnie mi się słuchało, gdziekolwiek nie siedziałam

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na narodowym na koncercie Taco i Podsiadło kilka lat temu i no słabe jest to nagłośnienie.

Tanashi jakbyś wiedziała to mogłaś poprosić o zrzutkę na schody na roczek 😅😅

Same wytwory chata gpt tu mamy, najpierw była o to oskarżana Cel, teraz Blondi xd

Mąż mi dziś powiedział, że widać już że jestem w ciąży 🫣 i cóż, nie mogę mu zaprzeczyć, bo rzeczywiście brzuszek się powoli zaczął zaokraglać, a wieczorem to już jak w piątym miesiącu xdd

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja na narodowym byłam 2 razy, na płycie na Rihannie i na trybunach na ACDC (tak wiem, mam rozrzut jeśli chodzi o preferencje muzyczne xD) i wtedy te trybuny to była masakra, jeden wielki huk, jeszcze do kompletu była burza nad stadionem, ale no wszyscy byli ta burza zachwyceni skoro ACDC 😂 za to na Rihannie byłam pozytywnie zaskoczona, stałyśmy z kumpela jakoś w połowie płyty i było idealnie wszystko słychać.

Ale no stadion śląski jest o niebo lepszy na koncerty, sam koncert Podsiadło te 2 lata temu to był ogień, na pewno w mojej koncertowej topce. Za to jakby wczorajszy był jako pierwszy to bym się na drugi nie zdecydowała, z nagłośnieniem tak nawalili, że w nowych piosenkach nie wiedziałam o czym śpiewają 😂

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, tym narodowym to moim zdaniem zależy gdzie się stoi.
    Byłam właśnie tak jak margaretka na taco i Podsiadło i było spoko.
    Byłam na Edku i tam gdzie ja stałam to nagłośnienie fatalne. Dosłownie nie rozumiałam, co on tam mówi między piosenkami.
    Byłam na Coldplay lata temu i było fajnie.
    Jeszcze dwa lata temu byłam na taco na trybunach i było okej.
    Teraz miałam znów być na taco, ale polecieliśmy na Kos. Znajomym sprzedaliśmy bilety to mówili że jako tako.

age.png
‹‹ 2876 2877 2878 2879 2880
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ