Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol udanego wyjazdu!

Karola wow 11miesiwcy i już sam po górach to niezły wyczyn. Z resztą z tego co piszesz, to on jest mocno ruchliwy nadal, więc ma to od dziecka. A mała też niedługo ruszy 😊

Blackapple trzymam kciuki za udane wyjście na koncerty 🤞 tata na pewno da radę.

Moja mama ostatnio kupowała piekarnik i wzięła ten niby do oddzielnego pieczenia, że można na dwóch poziomach zupełnie różne rzeczy piec, ale szczerze dla mnie to jednak nie jest jakieś super. Piekłam ciastka i mimo wszystko była różnica w upieczeniu z jednego poziomu i z drugiego. Więc raczej nie ma co za to przepłacać.

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Marsol udanego wyjazdu!

Karola wow 11miesiwcy i już sam po górach to niezły wyczyn. Z resztą z tego co piszesz, to on jest mocno ruchliwy nadal, więc ma to od dziecka. A mała też niedługo ruszy 😊

Blackapple trzymam kciuki za udane wyjście na koncerty 🤞 tata na pewno da radę.

Moja mama ostatnio kupowała piekarnik i wzięła ten niby do oddzielnego pieczenia, że można na dwóch poziomach zupełnie różne rzeczy piec, ale szczerze dla mnie to jednak nie jest jakieś super. Piekłam ciastka i mimo wszystko była różnica w upieczeniu z jednego poziomu i z drugiego. Więc raczej nie ma co za to przepłacać.

No właśnie od początku jakoś ta opcja dual cook do mnie nie przemawia, a nie znam chyba nikogo kto by takiego uzywal, także dzięki za info. Raczej mnie to utwierdza w przekonaniu, że nie ma sensu.

age.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzięki dziewczyny, czyli 600 j to może być lipa, chyba mu zrobię dawkę X2 i powtórzę badania za jakieś 2 miesiące, no i zapytam pediatry przy okazji co ona na to.

Mój mąż ma wieczny niedobór, musi brać po 4000 j a i tak mu nigdy nie wyszedł wynik wyższy niż 30, mam nadzieję, że to nie jest jakieś dziedziczne i młodemu się wyrówna.

age.png
‹‹ 2878 2879 2880 2881 2882
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ