CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Marsol udanego wyjazdu!
Karola wow 11miesiwcy i już sam po górach to niezły wyczyn. Z resztą z tego co piszesz, to on jest mocno ruchliwy nadal, więc ma to od dziecka. A mała też niedługo ruszy 😊
Blackapple trzymam kciuki za udane wyjście na koncerty 🤞 tata na pewno da radę.
Moja mama ostatnio kupowała piekarnik i wzięła ten niby do oddzielnego pieczenia, że można na dwóch poziomach zupełnie różne rzeczy piec, ale szczerze dla mnie to jednak nie jest jakieś super. Piekłam ciastka i mimo wszystko była różnica w upieczeniu z jednego poziomu i z drugiego. Więc raczej nie ma co za to przepłacać. -
Margareetka wrote:Marsol udanego wyjazdu!
Karola wow 11miesiwcy i już sam po górach to niezły wyczyn. Z resztą z tego co piszesz, to on jest mocno ruchliwy nadal, więc ma to od dziecka. A mała też niedługo ruszy 😊
Blackapple trzymam kciuki za udane wyjście na koncerty 🤞 tata na pewno da radę.
Moja mama ostatnio kupowała piekarnik i wzięła ten niby do oddzielnego pieczenia, że można na dwóch poziomach zupełnie różne rzeczy piec, ale szczerze dla mnie to jednak nie jest jakieś super. Piekłam ciastka i mimo wszystko była różnica w upieczeniu z jednego poziomu i z drugiego. Więc raczej nie ma co za to przepłacać.
No właśnie od początku jakoś ta opcja dual cook do mnie nie przemawia, a nie znam chyba nikogo kto by takiego uzywal, także dzięki za info. Raczej mnie to utwierdza w przekonaniu, że nie ma sensu. -
Ok, dzięki dziewczyny, czyli 600 j to może być lipa, chyba mu zrobię dawkę X2 i powtórzę badania za jakieś 2 miesiące, no i zapytam pediatry przy okazji co ona na to.
Mój mąż ma wieczny niedobór, musi brać po 4000 j a i tak mu nigdy nie wyszedł wynik wyższy niż 30, mam nadzieję, że to nie jest jakieś dziedziczne i młodemu się wyrówna. -