Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Marsol czyżby wspinanie się po schodach? 🙈

Podziwiam każda za pieczenie tortu samemu. Mój talent plastyczny zakończył swój rozwój gdzieś w przedszkolu, więc jeśli coś ma być dobre i ładne to niestety nie u mnie 😅 za to jakieś ciasta drożdżowe, murzynki i inne to mogę piec bez problemu 🤣
    Mój talent plastyczny zakończył się na zerówce
    Także moi tort jest smaczny, ale ozdoba to tylko tynk plus owoce xD
    Wg moja mała dzisiaj oparła się o kosz z praniem i pchając go szła sobie przed siebie 🥹

Blondi29 lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Margaretka nie murzynki tylko *afroamerykanki😅

Ach przepraszam 😅😅

Elza gratulacje kroczków 🥹 to są tak wzruszające momenty

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:25

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Marsol czyżby wspinanie się po schodach? 🙈

Podziwiam każda za pieczenie tortu samemu. Mój talent plastyczny zakończył swój rozwój gdzieś w przedszkolu, więc jeśli coś ma być dobre i ładne to niestety nie u mnie 😅 za to jakieś ciasta drożdżowe, murzynki i inne to mogę piec bez problemu 🤣

Hahaha zawsze to samo mówię z tym rozwojem plastycznym xD mój mózg ewidentnie skupił się na nauce liczenia i logicznym myśleniu, a pominął umiejętności artystyczne 😂 nie wiem kto naszym dzieciom pomoże w pracach w podstawówce xd

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to ani liczyć ani rysować. Ja umiem tylko działać fizycznie pod presją 😅 Ja nawet w planszówki nie umiem grać

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest zawsze albo albo 😅 ja prace plastyczne zawsze na 6 i malowałam z tatą dużo w gimnazjum, mieliśmy wielkie sztalugi u mnie w pokoju 😅 za to nad matematyka płakałam i tata mi ją tłumaczył czasem do północy 🤣 ale z mężem podzieliliśmy się idealnie, on przedmioty ścisłe, ja humanistyczne, jakoś przetrwamy etap szkolny 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:58

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Hahaha zawsze to samo mówię z tym rozwojem plastycznym xD mój mózg ewidentnie skupił się na nauce liczenia i logicznym myśleniu, a pominął umiejętności artystyczne 😂 nie wiem kto naszym dzieciom pomoże w pracach w podstawówce xd

Same here 😅
    Mnie w pracach plastycznych pomagała babcia, humanistka więc talent ma. Za to ja, boję się jak się zacznie etap kiedy moje dziecko będzie prosiło, żebym mu narysowała jakieś zwierzątko 🤣🤣

age.png
‹‹ 2880 2881 2882 2883 2884
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ