CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój talent plastyczny zakończył się na zerówceMargareetka wrote:Marsol czyżby wspinanie się po schodach? 🙈
Podziwiam każda za pieczenie tortu samemu. Mój talent plastyczny zakończył swój rozwój gdzieś w przedszkolu, więc jeśli coś ma być dobre i ładne to niestety nie u mnie 😅 za to jakieś ciasta drożdżowe, murzynki i inne to mogę piec bez problemu 🤣
Także moi tort jest smaczny, ale ozdoba to tylko tynk plus owoce xD
Wg moja mała dzisiaj oparła się o kosz z praniem i pchając go szła sobie przed siebie 🥹
Blondi29 lubi tę wiadomość
-
Margareetka wrote:Marsol czyżby wspinanie się po schodach? 🙈
Podziwiam każda za pieczenie tortu samemu. Mój talent plastyczny zakończył swój rozwój gdzieś w przedszkolu, więc jeśli coś ma być dobre i ładne to niestety nie u mnie 😅 za to jakieś ciasta drożdżowe, murzynki i inne to mogę piec bez problemu 🤣
Hahaha zawsze to samo mówię z tym rozwojem plastycznym xD mój mózg ewidentnie skupił się na nauce liczenia i logicznym myśleniu, a pominął umiejętności artystyczne 😂 nie wiem kto naszym dzieciom pomoże w pracach w podstawówce xd -
To jest zawsze albo albo 😅 ja prace plastyczne zawsze na 6 i malowałam z tatą dużo w gimnazjum, mieliśmy wielkie sztalugi u mnie w pokoju 😅 za to nad matematyka płakałam i tata mi ją tłumaczył czasem do północy 🤣 ale z mężem podzieliliśmy się idealnie, on przedmioty ścisłe, ja humanistyczne, jakoś przetrwamy etap szkolny 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:58
-
Anabbit wrote:Hahaha zawsze to samo mówię z tym rozwojem plastycznym xD mój mózg ewidentnie skupił się na nauce liczenia i logicznym myśleniu, a pominął umiejętności artystyczne 😂 nie wiem kto naszym dzieciom pomoże w pracach w podstawówce xd
Same here 😅
Mnie w pracach plastycznych pomagała babcia, humanistka więc talent ma. Za to ja, boję się jak się zacznie etap kiedy moje dziecko będzie prosiło, żebym mu narysowała jakieś zwierzątko 🤣🤣 -