Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś idę się zesrać 🎉 pierwszy raz od roku bobas miał tylko jedną pobudkę na cyca. Nie pamiętam kiedy się tak wyspałam, toż to inne życie ❤️
    Zasnął o 21:30, pobudkę miał 1:45, potem koło 3 trochę się kręcił bardziej, więc go tylko przytuliłam i spał dalej. Obudził się o 6, dostał cycusia i jeszcze dospał do 7:30.
    Jakiś wyjątkowy układ gwiazd dziś musiał być, nie nastawiam się, że to się powtórzy 🫣

Anabbit, Szarotka12, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Ja to nawet nie chcę wiedzieć ile bym zapłaciła za tort na 43 osoby 🤣 robiłam piętrowy, ale z ciekawości policzę sobie ile wyszłoby za same składniki 😅

Kurde jeden z kuzynów wczoraj zagorączkował, a mały mi właśnie zasnął na drzemkę 1.5 h po wstaniu... Mam nadzieję że to nie oznaka nadchodzącej choroby 🫠
    Myślę że z 1.5 tys na tyle
    Bo to jak małe wesele
    Nam 700 zł na 28 osób, bo będzie piętrowy, żywe kwiaty plus figurki no i fikuśny smak
    Ale no, jak mówiłam, jebac biedę xd 🤣 po to robię jedną imprezę wspólną żeby mieć wymarzony tort chociaż

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam wam opowiedzieć drame z moją mamą a wiem, że są tu jej fanki.
    Ogólnie to jest niezadowolona z naszego pomysłu na roczek. Zdecydowaliśmy, że zrobimy w lipcu (z miesięcznym opóźnieniem) grilla + tort u teściów na podwórku. Zapraszamy tylko nasze rodzeństwo, rodziców i dziadków + moją przyjaciółkę bo jest chrzestną małej.
    Otóż mojej mamie nie podoba się
    - termin, bo ona myślała że zrobimy na koniec czerwca (nikt jej tak nie mówił, my mamy wtedy sesję roczkowa i koncert)
    - lokalizacja, bo u teściów i NIE W LOKALU
    - lista gości, bo jak to bez jej sióstr. Przecież KAŻDY czeka na roczek. To nic, że niektóre widziały mała dwa razy w życiu - na chrzcinach i 18 mojego brata xd

Ogólnie to pewnie chciałaby żebyśmy zrobili roczek w jej ulubionym lokalu ze schabowym i wódką na stole. A najlepiej to wynajęli DJ żeby mogła potańczyć z siostrami 🙃🙃🙃

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit zawsze może zrobić drugi roczek jak jej nie pasuje 😆 wyskakuj babcia z kasy 🤑💃🏼🕺🏼🪩

Elza no ceny są niezłe, jak z ciekawości patrzyłam na figurki to za takiego jamnika bym ze 120-150 dała. Ja kupiłam masę cukrową za 40 zł, a dałoby się taniej jakbym wzięła tylko białą i sama dodała barwniki xD

Margaretka należała Ci się ta nocka 🥰

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie figurkę chyba 60 zł powiedziała, będzie figurka króliczka, takiego jak mam na zaproszeniach
    Zaproszenia też miałam ręcznie robione przez znajoma z gimnazjum i nie wiem co mi odbiło - nie zostawiłam sobie żadnego na pamiątkę a są tak piękne że oglądam u mamy jak jestem i się zachwycam 🙈
    Ale żeby nie było za idealnej, ozdoby robię sama więc będzie bida edyszyn, łuk z napisem i kwiatami , trochę balonów na hel, tablica z jej zdj co miesiąc na sztaludze i moja siostra zrobiła takie króliczki z twarzą małej (różne jej śmieszne zdjęcia, bo mimikę ma wybitną) i poprzyklejamy na wykałaczki i powsadzamy w jedzenie

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annabit i będę robić sama włosy i makijaż, twoja ciocia by mnie obgadała :(

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Annabit i będę robić sama włosy i makijaż, twoja ciocia by mnie obgadała :(

Tylko nie rób włosów na pasek od szlafroka, bo skończysz z takimi co ja 😔

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Tylko nie rób włosów na pasek od szlafroka, bo skończysz z takimi co ja 😔
    Za krótkie mam
    Będę je kręcić prostownicą xD

age.png
  • Annakr78 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mało tu blondie ostatnio hmmm 🤔

• xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola wszystkiego najlepszego dla małej! 🥳 dla córci Gusi również 🥳

U nas chyba jakaś infekcja, myślałam że to żeby, ale wczoraj wieczorem mały miał 38,3 oczywiście zwymiotował cały syrop, na szczęście miałam jeszcze czopki 🫣 dzisiaj od rana smarki do pasa, wydaje mi się że boli go gardło bo za bardzo nie chce jeść.. idziemy dzisiaj do lekarza

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Karola wszystkiego najlepszego dla małej! 🥳 dla córci Gusi również 🥳

U nas chyba jakaś infekcja, myślałam że to żeby, ale wczoraj wieczorem mały miał 38,3 oczywiście zwymiotował cały syrop, na szczęście miałam jeszcze czopki 🫣 dzisiaj od rana smarki do pasa, wydaje mi się że boli go gardło bo za bardzo nie chce jeść.. idziemy dzisiaj do lekarza
    Jakiś syf krąży. Nam pierwszy padł młody właśnie, glut po pas, mało jedzenia, jeden dzień gorączka. Potem ojciec ból zatok, u niego w pracy podobnie, ja nie mówię, moja mama z gorączką.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 2881 2882 2883 2884 2885
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ