CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś idę się zesrać 🎉 pierwszy raz od roku bobas miał tylko jedną pobudkę na cyca. Nie pamiętam kiedy się tak wyspałam, toż to inne życie ❤️
Zasnął o 21:30, pobudkę miał 1:45, potem koło 3 trochę się kręcił bardziej, więc go tylko przytuliłam i spał dalej. Obudził się o 6, dostał cycusia i jeszcze dospał do 7:30.
Jakiś wyjątkowy układ gwiazd dziś musiał być, nie nastawiam się, że to się powtórzy 🫣
Anabbit, Szarotka12, xSmerfetkax lubią tę wiadomość
-
Myślę że z 1.5 tys na tyleTanashi wrote:Ja to nawet nie chcę wiedzieć ile bym zapłaciła za tort na 43 osoby 🤣 robiłam piętrowy, ale z ciekawości policzę sobie ile wyszłoby za same składniki 😅
Kurde jeden z kuzynów wczoraj zagorączkował, a mały mi właśnie zasnął na drzemkę 1.5 h po wstaniu... Mam nadzieję że to nie oznaka nadchodzącej choroby 🫠
Bo to jak małe wesele
Nam 700 zł na 28 osób, bo będzie piętrowy, żywe kwiaty plus figurki no i fikuśny smak
Ale no, jak mówiłam, jebac biedę xd 🤣 po to robię jedną imprezę wspólną żeby mieć wymarzony tort chociaż
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam wam opowiedzieć drame z moją mamą a wiem, że są tu jej fanki.
Ogólnie to jest niezadowolona z naszego pomysłu na roczek. Zdecydowaliśmy, że zrobimy w lipcu (z miesięcznym opóźnieniem) grilla + tort u teściów na podwórku. Zapraszamy tylko nasze rodzeństwo, rodziców i dziadków + moją przyjaciółkę bo jest chrzestną małej.
Otóż mojej mamie nie podoba się
- termin, bo ona myślała że zrobimy na koniec czerwca (nikt jej tak nie mówił, my mamy wtedy sesję roczkowa i koncert)
- lokalizacja, bo u teściów i NIE W LOKALU
- lista gości, bo jak to bez jej sióstr. Przecież KAŻDY czeka na roczek. To nic, że niektóre widziały mała dwa razy w życiu - na chrzcinach i 18 mojego brata xd
Ogólnie to pewnie chciałaby żebyśmy zrobili roczek w jej ulubionym lokalu ze schabowym i wódką na stole. A najlepiej to wynajęli DJ żeby mogła potańczyć z siostrami 🙃🙃🙃
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Anabbit zawsze może zrobić drugi roczek jak jej nie pasuje 😆 wyskakuj babcia z kasy 🤑💃🏼🕺🏼🪩
Elza no ceny są niezłe, jak z ciekawości patrzyłam na figurki to za takiego jamnika bym ze 120-150 dała. Ja kupiłam masę cukrową za 40 zł, a dałoby się taniej jakbym wzięła tylko białą i sama dodała barwniki xD
Margaretka należała Ci się ta nocka 🥰 -
Mnie figurkę chyba 60 zł powiedziała, będzie figurka króliczka, takiego jak mam na zaproszeniach
Zaproszenia też miałam ręcznie robione przez znajoma z gimnazjum i nie wiem co mi odbiło - nie zostawiłam sobie żadnego na pamiątkę a są tak piękne że oglądam u mamy jak jestem i się zachwycam 🙈
Ale żeby nie było za idealnej, ozdoby robię sama więc będzie bida edyszyn, łuk z napisem i kwiatami , trochę balonów na hel, tablica z jej zdj co miesiąc na sztaludze i moja siostra zrobiła takie króliczki z twarzą małej (różne jej śmieszne zdjęcia, bo mimikę ma wybitną) i poprzyklejamy na wykałaczki i powsadzamy w jedzenie -
Karola wszystkiego najlepszego dla małej! 🥳 dla córci Gusi również 🥳
U nas chyba jakaś infekcja, myślałam że to żeby, ale wczoraj wieczorem mały miał 38,3 oczywiście zwymiotował cały syrop, na szczęście miałam jeszcze czopki 🫣 dzisiaj od rana smarki do pasa, wydaje mi się że boli go gardło bo za bardzo nie chce jeść.. idziemy dzisiaj do lekarza -
Jakiś syf krąży. Nam pierwszy padł młody właśnie, glut po pas, mało jedzenia, jeden dzień gorączka. Potem ojciec ból zatok, u niego w pracy podobnie, ja nie mówię, moja mama z gorączką.xSmerfetkax wrote:Karola wszystkiego najlepszego dla małej! 🥳 dla córci Gusi również 🥳
U nas chyba jakaś infekcja, myślałam że to żeby, ale wczoraj wieczorem mały miał 38,3 oczywiście zwymiotował cały syrop, na szczęście miałam jeszcze czopki 🫣 dzisiaj od rana smarki do pasa, wydaje mi się że boli go gardło bo za bardzo nie chce jeść.. idziemy dzisiaj do lekarza -