Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Anabbit a czemu mleko krowie przed snem? Nie wystarczy jej sama kolacja?

Młody ma od trzech dni bunt na picie wody, z bidonu nie, z kubeczka nie, ze szklanki nie... Cyca ma mocno ograniczonego w dzień i widzę też po pieluchach, że mniej sika.
    Nie mam już pomysłu jak wmusić w niego więcej wody :/
    Łyżeczką?

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Anabbit a czemu mleko krowie przed snem? Nie wystarczy jej sama kolacja?

Młody ma od trzech dni bunt na picie wody, z bidonu nie, z kubeczka nie, ze szklanki nie... Cyca ma mocno ograniczonego w dzień i widzę też po pieluchach, że mniej sika.
    Nie mam już pomysłu jak wmusić w niego więcej wody :/

Muszę to jeszcze skonsultować z moim coachem chatem gpt xd wydaje mi się, że jak ona zje kolację godzinę przed snem to będzie jej na ten moment brakowało jakiegoś znaku, że już czas na sen stąd pomysł z tym mlekiem krowim przed snem. No, ale muszę się jeszcze doedukowac czy może lepiej po prostu odciąć mleko jakiekolwiek. Nie znam nikogo kto przestawał kp równo na rok i nie wprowadzał mm. Ma ktoś jakieś doświadczenia?

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka a lubi arbuza? Moja mega mało pije czystej wody, ale uwielbia takie wodne owoce / warzywa.

age.png
‹‹ 2872 2873 2874 2875 2876
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ