Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsz seria zdjęć zrobiona. Kolejna za 2 h. Mała bardzo źle to zniosła...

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola mocne kciuki, żeby dobrze zniosła tą kolejną serię 🤞

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola kciuki za małą, oby zniosła lepiej kolejną serię 🌸

age.png
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Pierwsz seria zdjęć zrobiona. Kolejna za 2 h. Mała bardzo źle to zniosła...

Tzn czemu źle zniosła?

Kciuki zeby juz bylo lepiej 🤞

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, jesteśmy z Tobą ♥️

Moja się dziś obudziła z temp 37,9 mam nadzieję, że to już nie te uszy, w sob skończyła antybiotyk. Do tego starsza zrobila drame w przedszkolu i płakała jak wychodziłam. Super poranek.

age.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia o nie, współczuję :( coś te choróbsko nie chce się od Was odczepić 😓 oby to się okazały jakieś zęby czy coś, a nie dalej ucho

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola powodzenia, oby było jak najspokojniej.

Kasia współczuję :( kurczę niby już prawie lato, a tu ciągle słyszę od kogoś o chorobach :( dałyby odpocząć trochę przed jesienią 😅

Ja dziś poszłam przepisać córkę jednak do tego przedszkola bliżej nas 🫣 trochę się zaczęłam stresować jak to będzie wyglądać jak wrócę do pracy, że każda sekunda będzie się liczyć. Tylko tam nie robią adaptacji z rodzicem :/ ale dogadalam dziś z panią nauczycielką i mówiła że możemy przyjść w sierpniu w jakiś dzień jak dzieci będą tak po prostu żeby się zapoznała z przedszkolem i pobawiła na placu zabaw z mamą obok. Może to wystarczy 🫣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca, 11:56

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola kciuki za małą i daj znać po kolejnej serii jak tam

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam dziś rozpiskę adaptacji do żłobka i mnie uderzyło, że to już za 2,5 tyg 😮🥹 wydaje się być lajtowo bo pierwszy tydzień to godzinka dziennie (z czego ja jestem z nią większość czasu)

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitikat, ja próbuje mojego nauczyć to nie chce 😆super, że Twój mały w końcu powiedział.

Mój dzisiaj w żłobku znowu zaliczył drzemkę i po niej pobawił się trochę i był zadowolony. Zjadł bułkę 💪dostał prezent od koleżanki z okazji jej urodzin 😄
    Tak gadaliśmy dziś z tatą młodego, że co my będziemy robić z czasem jak on będzie od 8 do 13 w lipcu 🫢

Karola, kciuki za powodzenie akcji.

Katikat, Elza1234, Grzegrzula, Margareetka lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Kitikat, ja próbuje mojego nauczyć to nie chce 😆super, że Twój mały w końcu powiedział.

Mój dzisiaj w żłobku znowu zaliczył drzemkę i po niej pobawił się trochę i był zadowolony. Zjadł bułkę 💪dostał prezent od koleżanki z okazji jej urodzin 😄
    Tak gadaliśmy dziś z tatą młodego, że co my będziemy robić z czasem jak on będzie od 8 do 13 w lipcu 🫢

No my chyba 3 miesiac za nim chodziliśmy dada tata cokolwiek i nic, a teraz się odblokował i bum

Wydaje mi się że mlody pod nosem ma azs.. macie jakieś porady? Szukać dermatologa czy do pediatry isc? Na chore dzieci trochę bez sensu... żeby mi czegoś nie zlapal

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to muszę się pochwalić, jesteśmy od dzisiaj oficjalnie bezdomni 😆🥳mieszkanie sprzedane.

Revolutionary lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png

Wysłany: 3 czerwca, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra,my po. Masakra była. Pierwsza seria zdjęć i podanie kontrastu doodbytniczo tragedia. Ból dla niej nie do opisania. Chcieli to podać tak na lajcie,ale ja zgłosiłam lekarzowi,że ona jest diagnozowana właśnie z powodu bólu odbytu i maja to robić powoli i ja znieczulić żelem. Tak też zrobili. Wiła sie potwornie. Cała byłam mokra z potu,ona z łez ,kontrastu ,potu i moczu...
    Po 2 h zrobili już samo rtg ale ,że zalegał kontrastu kazali czekać kolejne 2 h. Nadal zalegał ale nas puścili. W domu zaczęła mieć rozwolnienie i ciekł jej z pieluchy ten kontrast na panele....
    Wynik juz mamy i ma stożkowate zwężenie odbytu. Na tej podstawie kwalifikuje sie i tak do hispatu wiec we wtorek dzień sądu ostatecznego. Liczę, że nie ma jakiegoś guza w ścianie, bo pewnie by był widoczny na rtg.
    Z jednej strony wynik daje mi nadzieję na leczenie,z drugiej trochę mnie to zdołowało.

event.png

Wysłany: 3 czerwca, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq gratuluję bezdomości!

Kitikat u nas azs to cała procedura. Kremy,brak kontaktu z substancjami drażniącymi...

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Karola że musisz tego doświadczać jako matka, ale małej przede wszystkim że tak strasznie musi cierpieć :(

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 3 czerwca, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:

No to pięknie mu idzie! Super! Pamiętam to uczucie jak starsza poszła do żłobka też nie wiedzielismy co z czasem robić :-D

age.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola biedny Maluszek. Jednak przynajmniej jest nadzieja, że niedługo będzie już lepiej,skoro wiedzą co jej dolega

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jejku czytam i aż mi się oczy zaszkliły 😓 dobrze że walczysz o tą diagnostykę, trzymam mocno kciuki, żeby nie wyszło nic poważnego.

Nineq super, że mały coraz lepiej w tym żłobku, dzielny chłopak 💪

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, to chyba nie taka straszna ta diagnoza? Trzymam kciuki żeby już więcej nic nie znaleźli.

Jak już jesteśmy przy bólu odbytu… w zeszły poniedziałek na rolkach z córką zaliczyłam glebę na kość ogonowa, boli do teraz :( czasami też mam wrażenie właśnie że mnie odbyt też boli aż mi się poród przypomina…

Tanashi szkoda, że nie pozwalają wejść rodzicom :( z drugiej strony ona już stara 😅 i nawet wg pedagogów z mojego przedszkola (którzy są raczej zdania że dziecko powinno być w domu) 4latki sa już gotowe na placówki. Tak więc trzymam kciuki żeby było dobrze. Może masz szansę w wakacje pochodzić z nią na jakieś zajęcia żeby pobyła w grupie większej? Ja z moją chodziłam na zajęcia jak miała 2 lata i czuję że mega jej to dało poczucie bezpieczeństwa, że w grupie może czuć się dobrze, bo nawet jak na chwilę wyjdę do wc czy po kawę to zawsze wrócę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca, 20:50

age.png

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała w ciągu dnia miała jeszcze trochę temp ale już niższa.. starsza ma katar trochę więc może to nowa infekcja po prostu..

age.png

age.png
‹‹ 2871 2872 2873 2874 2875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: