Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, dziewczyny, jesteście kochane ❤️

Elza, ja drugi raz bym tam nie pojechała, gdyby coś się stało. Może w innych sorach pracują choć odrobinę bardziej empatyczni ludzie i czas oczekiwania na pomoc to nie jest cała noc. Choć nie powiem, ten jeden pielęgniarz, który obejrzał małego, trochę przywrócił mi wiarę w ludzi.

Karola, dzięki, że pytasz. Dzisiaj już jest ok, jakby nic się nie stało. Chcemy umówić się do stomatologa, żeby sprawdził jeszcze zęby, bo może przydałoby się jakieś prześwietlenie.

Revutionary, współczuję mocno 🫂 Na jakim oddziale będziecie? Mnie ten szpital tak przeorał w dzieciństwie, że została mi trauma. Panicznie boję się szpitali.

• Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple, z nowego mieszkania będzie ok. 15-20 minut samochodem, rozebranie młodego, zaprowadzenie ok. 10 minut. Musimy dojechać do pracy na 8 więc 7.40 trzeba się ze żłobka zebrać. Pracujemy do 16, dojechać to jest ok. 15 minut więc robi się pobyt od 7.30 do 16.15-20. Zadeklarowałam 9h, pewnie będzie mniej, bo ktoś go odbierze wcześniej, ale nie zawsze.
    Biorę przerwę na karmienie do końca roku i będę wychodziła z pracy wcześniej. Czasem popołudniami dorabiać będę dodatkowo i albo komuś go przekaże pod opiekę z rodziny albo czeka na tatę w żłobku. Nie chcę go widywać przelotnie tylko więc mocno weryfikuję dodatkową pracę.
    Niestety publiczne żłobki są kawałek od nas. Prywatne również także zero różnicy. Sam dojazd to prawie godzina.

Blackapple lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam ambitne plany na ten dzień, ale chyba na planach się skończy, bo ziomek dziś nie chce zejść z rąk (chyba że może się wspinać po schodach). Jak próbuję go odłożyć, to obejmuje mnie nogami xD coś mówiłam że nie mamy leku separacyjnego, otóż cofam to xd

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem w nocy,bo Mala chce ciągle ssać cycka....Nie miala tak nigdy. Jadla i nara. Czystko spożywczo. Od kilku dni co jej zabiorę to jest histeryczny płacz. W nocy kurde...

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze słodkich rzeczy, pytam dziś Kameleona czy kocha mamusie, a on kiwa głową że tak tak kilka razy 😅💝

Blondi29 lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 2867 2868 2869 2870 2871
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ