Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 ja podziwam ludzo,którzy jeżdżą nad nasz morze. Teraz kilka znajomych jest i każdy marznie. A kupe kasy płacą za noclegi.

Widziałam ta doone ale nie chcę tyle płacić za rowerek na pół roku. Ona jest mega fajna no ale...

event.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka wszystkiego najlepszego dla małego H.🎉🥳lecą te roczki jeden za drugim 🫣

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Kkk77 ja podziwam ludzo,którzy jeżdżą nad nasz morze. Teraz kilka znajomych jest i każdy marznie. A kupe kasy płacą za noclegi.

Widziałam ta doone ale nie chcę tyle płacić za rowerek na pół roku. Ona jest mega fajna no ale...
    Dzięki za podziw xD 🤣 my jeździmy prawie co roku do tej samej miejscowości ukochanej. Notabene koło Kołobrzegu, także dla nas też daleko
    Na 7 razy tylko raz mieliśmy trochę chłodniej, ale bez tragedii

Kurde żałuje się nie mam barierek do łóżka
    Mi by się przydała bo spadlam dzisiaj 🤡

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka wspaniałego dnia dla Was! Dużo zdrówka dla bobasa ♥️

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 ja często jeździłam do Grzybowa kolo Kołobrzegu. Nie powiem ,bo zawsze miałam upał. Raz tylko mocno wiało, tak,że nie dało się siedzieć na plaży

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka sto lat dla Huberta! 🥰🌸🎁🎈

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka wszystkiego najlepszego dla małego kawalera! 🎉🎉🎉❤️

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk podziwiam za taką trasę z bobasem 🫣 w drodze powrotnej było spokojnej niż w pierwsza stronę, pomijając te pogodę?

Revolutionary i jak mały? Gorączka się utrzymuje? Może to na ząbki jeśli nie ma innych objawów.

Kasia kurde macie przeboje ciągle z tym uchem :(

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka, uściskaj bobasa 😀

Ja tam bym sobie teraz pojechala nad nasze morze żeby wymarznąć. Albo się starzeje albo coś ale jednak ten nasz Bałtyk to ma fajny klimat.

age.png

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kocham Bałtyk, całe dzieciństwo jeździłam z babcią do Sopotu co roku, potem mąż studiował w Gdańsku, znam Trójmiasto jak własną kieszeń 🤭 zimno mi nie przeszkadza, nawet lubię najbardziej Bałtyk po sezonie jak jest mało ludzi. Chociaż z dziećmi to wiadomo, lepiej jednak w sezonie jak można chociaż nogi zamoczyć 😅

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka, sto lat dla Malucha!

Anabbit, dzięki za przypominajkę, my do żłobka za 2 tygodnie i też jeszcze nic nie zaczęłam kompletować xd

Już nazbierałam atrakcji na ten tydzień. Na koniec stycznia kupowaliśmy piekarnik, wczoraj włączam i tylko "pyk", a nic nie grzeje... I już któraś osoba nie może do nas zadzwonić domofonem włącznie z kurierem z barierkami do łóżka, który oczywiście na telefon nie dał znać, a sprzedawca odmawia powtórnego wysłania do mnie tego samego. Oprócz tego wciąż przesuwany jest termin wymiany rur u mnie na osiedlu i całe rd muszę czekać na ciepłą wodę ponad 5 min 🙄 A królik coś robi mało kup po tej operacji, oby mu nic nie było...

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka najlepszego! 🥳

Margaretka niestety tak :/ w nocy chyba nie mial, od rana znowu 38.4. Odpadł na drzemke po niecałych 2h, spal 30 minut, później nie chciał zjesc jajecznicy i chleba i marudził, ale jak dałam mu głośnik z muzyką i twarozek z warzywami z wczoraj to tańczył i jadł 🙈 ogolnie trochę marudek a troche normalnie oprócz tej gorączki wiec sama nie wiem 🤷‍♀️ no i przed drzemką mu dalam ibum, a temperatura nie spadła

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
‹‹ 2895 2896 2897 2898 2899
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ