Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola probowalam,nie chce pić wody i płacze dalej aż dostanie te mleko

Blondi Ja bardzo bym chciała mieć taki pen w domu. Ale profilaktycznie nikt nie przepisze.
    U nas jest rutyna,każdy dzień tak samo wygląda,lekkie różnice czasowe są tylko bo to zależy o ktorej wstanie.
    Nawet jak jezdze z nią tam opiekować się chłopcem,to jest w czasie jej drzemki-przespi sie w drodze powrotnej w aucie ale pozniej i tak zrobi jeszcze dwie krotsze. Jak probuje ją przetrzymac,zabawić-to pozniej jest dramat.
    A z odmawianiem mleka ciężko,bo ona wtedy wpada w taką rozpacz że aż wymiotuje z płaczu...
    Mam poczucie że gdzieś popełniłam i nadal popełniam błąd.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ja na początku się wzbraniałam przed byciem taką matką jak opisujesz, ale na moj egzemplarz też nie działa nic innego xD musiałam kategorycznie wyznaczyć granice i ucinać jej stanowczo karmienia. Ona nie była głodna tylko budziła się z przyzwyczajenia.
    Aktualnie mam jedno karmienie wieczorne właśnie i już się zastanawiam czy podjąć próbę zakończenia w ten weekend czy w kolejny. Chyba w ten nie mam siły, bo mam urodziny i nie chce ich sobie psuć 😂

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka nie jesteś złą mamą. Dzieci są różne. Na każde potrzeba sposobu. Ja też potrafię się popłakać jak wyznaczam córce granice, ale inaczej wchodzi mi na głowę i nie daję sobie z nią rady. Nie wiem jaka jest twoja córka, myślę, że musisz próbować różnych rzeczy, ale z poszanowaniem własnych granic. Ja też bardzo długo pewnych rzeczy nie robiłam i się męczyłam, bo nie dawałam rady wytrzymać jej łez. Będzie dobrze ❤️
    Anabitt miałam tak samo. Choć do tej pory jak już pisałam wyżej misze czasem popłakać nad tym jak przymuszam moje dziecko do czegoś, co sprawia jej trudność. Mnie mąż trochę nauczył zmiany podejścia. Zajechałabym się bez tych niektórych zmian. Daj sobie jeszcze ten weekend z tym karmieniem zanim się zacznie 😆😆😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:55

• Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit, wielkie gratulacje!

Ja też team impreza w skwar roku... Jednak myślę, że nie będzie najgorzej, bo plan jest: kościół->samochód schłodzony w garażu->klimatyzowana knajpka.

Byliśmy też dziś na bilansie, mieliśmy się szczepić na KZM, ale okazało się, że wizyta została wpisana jako "bilansowa", a nie "szczepienna" i minęłam się w drzwiach z pielęgniarką... Terminy są od końca lipca, ale ponoć mają nas gdzieś wcisnąć w przyszłym tygodniu. Może i lepiej się stało, bo dziś ciężki dzień, zaczęły przebijać się górne dwójki. Już od rana drama, ryk od śniadania do drzemki, bo zabrałam mu widelec... U lekarza histeria, jak próbowałam się tylko zbliżyć do przewijaka...

Na deserek wizyta u "teściowej", gdzie się nasłuchałam"To jeszcze nie chodzi? To jeszcze nie mówi?". Ponoć jej syn jak miał rok mówił pełne zdania.

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
‹‹ 2912 2913 2914 2915 2916
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ