CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nineq wrote:Mój jest niewymiarowy. Body i koszulki na 86 (HM najwięcej), Pepco 92 (zaniżoną rozmiarowkę mają), a spodnie 80. Jest szczupły i mu spadają z dupki 😆chociaż teraz w żłobku to latają w samym body, bo gorąco.
Najbardziej mnie przeraża, że laski na vinted sprzedają HM używki drożej niż wychodzi w sklepie
Też to widziałam xd w ogóle się na vinted nie opłaca hm kupować. -
Elza1234 wrote:Z tymi spodniami też mam problem, staram się kupować z gumka w środku, bo młoda ma chudą tą dupeczke
My szczepienie to mmr plus ospę będziemy mieć jakoś 22/23 lipca, 20 lipca mam zebranie w żłobki, wezmę kartkę i od razu ja zaszczepie wtedy
U nas też ten problem. Niby ona się nie wydaje chuda wizualnie, ale no spodnie na 80 spadają z dupki jak stoi -
Anabbit a jak mąż na informacje o ciąży? I to jeszcze w dzień ojca 🥹 zrobiłaś mu pewnie niezły prezent tym testem 🥰
U nas rozmiary 80-86 z HM (pogłębili dziś wyprzedaż i dorzucili kilka rzeczy jak coś) ze smyka też 86 nosi. A spodnie to mamy ten sam problem niektóre nadal nosi 74. Nawet mam dwie pary leginsów z HM na 68, w pasie są super, a na długość ma modne rybaczki xdd -
Margareetka wrote:Anabbit a jak mąż na informacje o ciąży? I to jeszcze w dzień ojca 🥹 zrobiłaś mu pewnie niezły prezent tym testem 🥰
U nas rozmiary 80-86 z HM (pogłębili dziś wyprzedaż i dorzucili kilka rzeczy jak coś) ze smyka też 86 nosi. A spodnie to mamy ten sam problem niektóre nadal nosi 74. Nawet mam dwie pary leginsów z HM na 68, w pasie są super, a na długość ma modne rybaczki xdd
Zdziwiony max i mówi że boi się jeszcze cieszyć dopóki nie mam podwojonej bety i nie byłam na usg.
Ale no cieszy się, bo to idealny scenariusz dla nas jeśli nie wrócę do pracy. Mała nie będzie musiała siedzieć w żłobku do 17 tylko będę ją odbierać po obiedzie od razu a czasem i wagary sobie zrobimy. No ogólnie od dawna pisałam że bardzo chcielibyśmy bobasa z marca więc my się baaardzo cieszymy, ale tak jeszcze zachowawczo bo wiadomo jest turbo wcześnie
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrze! Jesteście zdrowe młode dziewczyny. Plus tyle małych i dużych kciuków na forum23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍