Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Bylam na zebraniu w żłobku. Jak słyszałam ze rodzice każą sobie wymienić do zawiera ustawa Kamilka i standard ochrony małoletnich to stwierdzam,że sie nie nadaje miedzy ludzi

Ja odnoszę takie wrażenie, gdy pani w żłobku mi tłumaczy, że ona się stara pilnować dzieci ale czasem się odwodzi i się przewrócą, albo dopytuje czy może małej dać owoce w kawałkach, albo jakieś inne rzeczy odnośnie jedzenia i opieki.
    Już tyle razy jej mówiłam, że ja mam luz. Nie będę się czepiać o byle gowno.
    No, ale widać że miała do czynienia z różnymi rodzicami

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola mam podobne odczucia ilekroć gdzieś wyjdę z domu. Mam wrażenie, że wszędzie skrajność w jedną albo w drugą. Albo przesada i matka zjada cie wzrokiem, że dajesz dziecku mus z Rossmanna w podbramkowej sytuacji na spacerze, albo roczniak wsuwa swoje własne frytki z McDonalda i trzyma iPada w dłoni. Nic pomiędzy. Odkąd mała się urodziła to nie mam tolerancji na kretynizm ludzki i ciężko mi się obcuje z ludźmi. Inna sprawa, że zawsze byłam taką osobą, która każdemu poza sobą robiła dobrze, a teraz zaczynam trochę stawiać granice więc te kontakty międzyludzkie są teraz bardziej frustrujące dla mnie xd
    Cel ja cię rozumiem. Też często obchodzę się z małą jak z jajkiem i widzę, że potrafię w panice napisać mężowi, że jadę na SOR czy coś. I też chciałam jej kupić kask 😅 Totalnie rozumiem twój brak psychy żeby dać jej się wypłakać. Miałam to samo, ale liczę na to, że w końcu się przełamiesz i uda wam się coś zmienić. Nasze dzieciaki już sporo ogarniają, też trochę manipulują czasami sytuacja ;) Moja jak w nocy zobaczy mnie to za nic w świecie nie potrzyma sobie butelki tylko ja muszę to robić, a jak widzi tatę to dostaje butle do ręki, wypija i śpi dalej. Jak widzi moją mamę to już skacze przy oknie żeby iść na huśtawkę, a ze mną czeka przy drzwiach zaraz po obiedzie. Wszystko rozumieją tylko trzeba im dać szansę. Trzymam za was kciuki, bo mam wrażenie, że to macierzyństwo cię strasznie ora, a mogłoby mniej

• Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi my czasem jak jesteśmy w maku to zamawiam bobasowi frytki bez soli 😅😅 on jak widzi że my jemy to jest zawsze awantura i nie przejdzie jakieś naszykowane wcześniej jedzonko dla niego...

Odnośnie tych ustaw kamilka i innych to mój mąż działa w zarządzie OSP i mają młodzieżowa drużynę pożarnicza i serio przekrój rodziców jest niesamowity i ich podejście. Wszyscy musieli sobie załatwiać zaświadczenia i niekaralności i jeszcze jakieś inne, żeby móc dzieciakom we wsi organizować jakoś czas.

age.png
‹‹ 2920 2921 2922 2923 2924
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ