Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    W pierwszej ciąży byłam totalnie delulu i nie analizowałam tego początku wcale. Dopiero później trafiłam na to forum xd Teraz wiem więcej i chyba dlatego się stresuje 🙈

Kkk rozbawił mnie opis zespołu toureta u Ciebie 😅 myślę że większość mam na taki cierpi xd

Margaretka 30 min I pobudka u nas, a potem karmienie, ale bez zaśnięcia tylko wiercenie się w koło w sumie dość urocze, dopiero spi teraz i zmiana warty. Mam jakiegoś krwiaka w ogóle, bo nowy ząbek daje o sobie znać wyglądam teraz z tym jak ofiara pobicia

Oby było jutro lepiej jak zęba już widać

Z 1 strony miło być przytulonym, z 2 fajnie byłoby mieć jakiś czas z Mężem. A jak Maluch spi tylko kontaktowo no to jakby zostaje nam 0 czasu we dwoje ..

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhahah ja jako Dziecko krzywo na Mamę patrzyłam czemu moje imię myli z psem

A teraz to samo robię albo mówię do psa Żabko, albo np wołam imieniem Dziecka krzycząc przestań

A jak Mała mocno przeskrobie to czasem wołam ją imieniem Męża 🤣

Ogółem to jest taka rozrabiaka i ma takie pomysły.. nie ma odpoczynku😳

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:18

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, z imieniem psa to też norma xD odkąd mały psoci to ciągle mówię Floki zostaw xd to już odruch w moim mózgu, bo zawsze pies coś podpierdziela

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze uparcie mówię do niego ŹLE, bo tak zawsze mówiłam do psa (i mówię nadal w sumie, bo pomimo że ma 8 lat to regularnie sprawdza czy wszystkie zakazy są dalej aktualne) xd liczę, że młody w końcu podobnie połączy kropki i będzie się słuchać chociaż porównywalnie do niej 😂

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam mówić młodej i psu STOP
    Obojgu się to nie podoba xd 🤣

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znacie jakieś firmy z sukienkami dla dzieci? Póki co podobają sie milulove,la perełka i american princess.

event.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Znacie jakieś firmy z sukienkami dla dzieci? Póki co podobają sie milulove,la perełka i american princess.

Takie Same
    Sophie Designe

age.png
‹‹ 2916 2917 2918 2919 2920
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ