CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskawka podpisuję się pod tym co pisały dziewczyny. Nie chciałam komentować, ale serio też nie mogłam uwierzyć, że Ty masz nadprogramowe kilogramy. Wyglądasz pięknie. W dodatku masz taką urodę, którą ja nazywam „słoneczko” 😆 Że jesteś taka promienna i uśmiechnięta całą sobą. Młodzież też ma to po tobie

Nineq moja się urodziła 29.06 40+3, 3420 😮💨
Anabitt dawaj wyniki tej bety, bo się posikam.
Dziewczyny pracujące/niebawem wracające do pracy ja was mega podziwiam. W tej chwili mój mózg nie ogarnia w ogóle nic poza dzieckiem. Kwestię braku mojej gotowości do zostawienia jej z kimś innym już pomijam. Ona za to gotowa całą sobą. Ciągle robi mi papa jak ktoś przychodzi xd
Truuskaawka lubi tę wiadomość
-
Super 😆Margareetka wrote:Nineq a jak tam u Was te 5h w żłobku? Bo nie kojarzę czy pisałaś jak mały i jak Ty to przeżyłaś 😅
Nie chcę zabrzmieć źle. Ja robię przyziemne rzeczy: zakupy, sprzątanie, gotowanie czy przeglądanie grup o urządzaniu mieszkania, bo za niecały miesiąc zaczynamy.
On bardzo dobrze radzi sobie w żłobku, je śniadania i obiady, bawi się, śpi na drzemce (bałam się, że nie będzie mógł). Panie mówią, że dużo się uśmiecha i jest zadowolony. Płacz tylko na chwilę rano przy oddaniu.
Jak na ten moment dużo plusów i nie będę miała takiej obawy zostawić go jak wrócę do pracy.
Elza1234, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam Ci odpisać 🫣kubek to w żłobku cisną ostro. Ja już olewam sposób picia, byle pił. Ion jest taki zwykły do przechylania? Nie wiem jak mogłabym młodemu pokazać jak pić jak on mleko z butelki na leżąco pije.Elza1234 wrote:Nineq ja planuje kupić Ion małej - kurcze mnie logopeda odradzała te ustniki do takiego zaciągania wody
ona już na zwykłego bboxa mi wyzywała, ale no nie będę dziecku na dworze dawała wody z kubka
U nas nadal młoda lubi tak infantylnie wypychać język, walczymy z tym, także ten drugi bidon kupię z ustnikiem co się nie ssie już wody -