Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola wczoraj miałam to samo przemyślenie 😅 jeszcze miesiąc i do roboty 😭. A prywatnie już wczoraj wieczorem dlubalam projekt dla klienta i nie powiem... Mój mózg jeszcze nie jest na to gotowy 🫠😆

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka podpisuję się pod tym co pisały dziewczyny. Nie chciałam komentować, ale serio też nie mogłam uwierzyć, że Ty masz nadprogramowe kilogramy. Wyglądasz pięknie. W dodatku masz taką urodę, którą ja nazywam „słoneczko” 😆 Że jesteś taka promienna i uśmiechnięta całą sobą. Młodzież też ma to po tobie ;)
    Nineq moja się urodziła 29.06 40+3, 3420 😮‍💨
    Anabitt dawaj wyniki tej bety, bo się posikam.
    Dziewczyny pracujące/niebawem wracające do pracy ja was mega podziwiam. W tej chwili mój mózg nie ogarnia w ogóle nic poza dzieckiem. Kwestię braku mojej gotowości do zostawienia jej z kimś innym już pomijam. Ona za to gotowa całą sobą. Ciągle robi mi papa jak ktoś przychodzi xd

Truuskaawka lubi tę wiadomość

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zaczynajcie nawet tematu powrotu do pracy.. bo będę płakać dziś znowu, ale już nie ze szczęścia

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq a jak tam u Was te 5h w żłobku? Bo nie kojarzę czy pisałaś jak mały i jak Ty to przeżyłaś 😅

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi też bym chciała już zobaczyć wyniki tej bety 🙄🙄🙄🙄🙄 odświeżam co 15 min, ale wciąż nie ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:13

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Nineq a jak tam u Was te 5h w żłobku? Bo nie kojarzę czy pisałaś jak mały i jak Ty to przeżyłaś 😅
    Super 😆
    Nie chcę zabrzmieć źle. Ja robię przyziemne rzeczy: zakupy, sprzątanie, gotowanie czy przeglądanie grup o urządzaniu mieszkania, bo za niecały miesiąc zaczynamy.
    On bardzo dobrze radzi sobie w żłobku, je śniadania i obiady, bawi się, śpi na drzemce (bałam się, że nie będzie mógł). Panie mówią, że dużo się uśmiecha i jest zadowolony. Płacz tylko na chwilę rano przy oddaniu.
    Jak na ten moment dużo plusów i nie będę miała takiej obawy zostawić go jak wrócę do pracy.

Elza1234, Margareetka lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Nineq ja planuje kupić Ion małej - kurcze mnie logopeda odradzała te ustniki do takiego zaciągania wody :/ ona już na zwykłego bboxa mi wyzywała, ale no nie będę dziecku na dworze dawała wody z kubka
    U nas nadal młoda lubi tak infantylnie wypychać język, walczymy z tym, także ten drugi bidon kupię z ustnikiem co się nie ssie już wody
    Zapomniałam Ci odpisać 🫣kubek to w żłobku cisną ostro. Ja już olewam sposób picia, byle pił. Ion jest taki zwykły do przechylania? Nie wiem jak mogłabym młodemu pokazać jak pić jak on mleko z butelki na leżąco pije.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam betę 🙈
    23.06 - 16.7
    25.06 - 71.1
    W dokładnie 47h 🙈🙈🙈

Nineq, Blackapple, Truuskaawka, Blondi29, Margareetka lubią tę wiadomość

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Mam betę 🙈
    23.06 - 16.7
    25.06 - 71.1
    W dokładnie 47h 🙈🙈🙈

Pięknie, gratuluję ❤️

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Mam betę 🙈
    23.06 - 16.7
    25.06 - 71.1
    W dokładnie 47h 🙈🙈🙈

Wspaniale 🥰
    Oby tak dalej ❤️✊🏻

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabitt jeeeeeej!
    Opowiadałam mężowi kiedyś o tym, że nasze dzieci są takie same i teraz mnie namawia na drugie skoro wy macie pozytyw 😆 Influ pełną gęba z ciebie.
    To co jak dziewczynka to Pola? 😆😆😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:44

• Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Mam betę 🙈
    23.06 - 16.7
    25.06 - 71.1
    W dokładnie 47h 🙈🙈🙈

Rośnie dzidzia 🥰🥰

age.png
‹‹ 2914 2915 2916 2917 2918
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ