Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq no i z głowy 👌

Revolutionary u nas też będzie żywa, dlatego będziemy ubierać bliżej świąt :)

Revolutionary lubi tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    U mnie gdyby była możliwość rozwoju to bym wróciła, ale nie ma. Z malym dzieckiem łatwiej niż w nowym miejscu. Ale widziałam przez te lata, że te które wracały, zaraz się zwalniały, bo były zdublowane stanowiska itd. Wiem, że mój szef jest generalnie spoko, ale jestem dla niego tylko liczba.

Okej, szef wie, pogratulował, powiedział że mogę sobie brać urlopy na piątki.
    uff to super. ja mam spoko ludzi i dużo luzu, to mnie tu trzyma. i możliwości rozwoju są, ale wiem, że nie dla mnie. no i wszystko dzieje się tempem żółwia, wiec ja ze swoim adhd się strasznie męczę.

age.png

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasssia wrote:
    uff to super. ja mam spoko ludzi i dużo luzu, to mnie tu trzyma. i możliwości rozwoju są, ale wiem, że nie dla mnie. no i wszystko dzieje się tempem żółwia, wiec ja ze swoim adhd się strasznie męczę.
    Fajnie, ze nawet jeśli planujesz zmiane kiedys, masz możliwość powrotu do takiego miejsca. To prawda, ludzie i atmosfera dużo daje. U mnie firma większości męska, łatwo się dogadać i pośmiać. Ale stanowiska wyżej nie ma 🤷‍♀️

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się z rana wkutwilam bo nifty przysłało wiadomość że spodziewany czas otrzymania wyników to 20.12. Chyba ich pogięło. Obiecywali do 5-6 dni. Pobranie miałam 29. Ile to kurde dni....

event.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam wyniki z Panoramy już.
    Niskie ryzyka i dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem w trakcie spotkania w pracy i nie mogę sie porządnie pocieszyć 🤩

Nineq, Elza1234, Tanashi, awokado 🥑, Cel95, Paulinaaa_, Pani Lis, KarolaKinga, Cinia95, Revolutionary , CelinaJan, przygodami66, Kindziukowa, LaMia, Flubbershy, Biedronka@, HejAnku🌸, Truuskaawka, amoze, Domcia897, Nosa, Lauraa, koktajlowa, Lola93 lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Ja się z rana wkutwilam bo nifty przysłało wiadomość że spodziewany czas otrzymania wyników to 20.12. Chyba ich pogięło. Obiecywali do 5-6 dni. Pobranie miałam 29. Ile to kurde dni....
    🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Przegieli

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba blackweek ich zakorkował..
    kurka a mnie dopiero w piątek pobiorą krew :/ to już wg chyba nie ma szans że do świąt dostanę wyniki :(

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasssia gratuluję.🩷
    Dziewczyny, które macie potwierdzoną płeć, czy myślałyście już o imionach? Czy chcecie, żeby je wpisać na pierwszej stronie?

kasssia, Pani Lis, amoze lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasssia wrote:
    Niskie ryzyka i dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem w trakcie spotkania w pracy i nie mogę sie porządnie pocieszyć 🤩
    Gratulacje!

kasssia lubi tę wiadomość

event.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, 20.12 to kupa czasu :(
    może napisali tak na wszelki wypadek, gdyby się opóźnili, a może dadzą radę wcześniej.... oby 🤞
    Nineq wrote:
    Kasssia gratuluję.🩷
    Dziewczyny, które macie potwierdzoną płeć, czy myślałyście już o imionach? Czy chcecie, żeby je wpisać na pierwszej stronie?

wiesz co, teraz zacznę myśleć dopiero. dla chłopców miałam z dziewczynką trudniej, ale coś wymyślimy.
    Troche sie bałam, że będzie chłopiec, ale nie chciałam tego mówić na głos 🤣 Jak w pierwszej ciąży skłaniałam się ku chłopcu to teraz po cichu wolałam drugą dziewczynkę. no i moja teoria o tym, że u mnie w rodzinie sie rodzą same dziewczyny się sprawdziła hehe.

przygodami66 lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasssia gratuluję!

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny <3 dowiedziałyście się jako pierwsze 😊

Pani Lis, Cinia95, Revolutionary , CelinaJan, przygodami66, amoze, Moooniii, Lauraa lubią tę wiadomość

age.png

age.png

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasssia wrote:
    wiesz co, teraz zacznę myśleć dopiero. dla chłopców miałam z dziewczynką trudniej, ale coś wymyślimy.
    Troche sie bałam, że będzie chłopiec, ale nie chciałam tego mówić na głos 🤣 Jak w pierwszej ciąży skłaniałam się ku chłopcu to teraz po cichu wolałam drugą dziewczynkę. no i moja teoria o tym, że u mnie w rodzinie sie rodzą same dziewczyny się sprawdziła hehe.
    Właśnie mam taka nadzieje. 20 to ja już będę dawno po prenatalnych to te nifty mogą sobie w dupe wsadzić.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasssia wrote:
    Gratulacje ♥️

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mam taka nadzieje. 20 to ja już będę dawno po prenatalnych to te nifty mogą sobie w dupe wsadzić.
    wiesz co, the NIFTy mają niby większą czułość, więc to cię najwyżej upewni, że wszystko jest dobrze.
    ja w pierwszej ciąży też robiłam SANCO dopiero po Pappie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2024, 11:35

Biedronka@ lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia super! Siostrzenstwo piękna sprawa ❤️

Karola też mam nadzieję, że nie będą Cię tak długo trzymać w niepewności 🫣

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasssia wrote:

Kasia super, gratulacje! 🥰

kasssia, Domcia897 lubią tę wiadomość

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2024, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie wymiotuje ale glowa boli. Normalnie wale paracetamolami lub innymi lekami bez skrępowania, bo raz na miesiąc mam takie migreny, ale biorę teraz tyle leków że wolę nie dowalać mojemu brzuchowemu Lokatorowi

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasssia wrote:
    wiesz co, the NIFTy mają niby większą czułość, więc to cię najwyżej upewni, że wszystko jest dobrze.
    ja w pierwszej ciąży też robiłam SANCO dopiero po Pappie.
    Niby tak ale chwilowo kieruje mną foch

event.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    Ja już nie wymiotuje ale glowa boli. Normalnie wale paracetamolami lub innymi lekami bez skrępowania, bo raz na miesiąc mam takie migreny, ale biorę teraz tyle leków że wolę nie dowalać mojemu brzuchowemu Lokatorowi
    Brzmi jak kac bez alko😅

LaMia, Cel95 lubią tę wiadomość

event.png
‹‹ ‹ 292 293 294 295 296 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ