CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Blackapple czy Ty polecałaś sekrety piekarza? Nie wiem czy dobrze zczaiłam, widziałam to wzięłam 2 jagodzianki, to zjem po rezonansie, a druga dla Męża. W ogóle to jakoś mi słabo z głodu, za mało zjadłam na kolacje 😅23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Karola3xJ:D wrote:Masz dzisiaj rezonans?
Już po
na szczęście, nienawidzę halasow a jeszcze siedzieć w tym pierdzielstwie koło głowy 
Teraz jeszcze bez karmienia i noszenia do 22, bo chce zrobić te 12h przerwy - życzcie mi szczęścia, a może raczej Mężowi, a przede wszystkim Maluszkowi😭23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Cel95 wrote:Blackapple czy Ty polecałaś sekrety piekarza? Nie wiem czy dobrze zczaiłam, widziałam to wzięłam 2 jagodzianki, to zjem po rezonansie, a druga dla Męża. W ogóle to jakoś mi słabo z głodu, za mało zjadłam na kolacje 😅
Tak i nadal twierdzę, że z kupnych są najlepsze w Krakowie i okolicach a już chyba z 8 piekarni przetestowalam. Zrobiłam dzisiaj z przepisu rozkosznego i wychodzą bardzo podobne w smaku.
Powodzenia dla Ciebie, męża i małej z niekarmieniem. -
Katikat wrote:Kurcze codziennie nowe bąble po mmr a to już z 15 dni po. Nie podoba mi się to.
U nas gorączka minęła po 5dniach, od wczoraj za to właśnie mu wychodzi wysypka i też mi się to średnio podoba. Do tego apetyt nadal mocno słaby, a on z tych łasuchów co jedzą wszystko co widzą.
Może idźcie do lekarza? Zgłoś NOP, bo to długo u Was trwa
-
Cholera teraz to mnie nastraszylyscie polecimy w poniedziałek.
We wtorek albo środę miał pierwsze krostki ze dwie i tak jedna dziennie więcej tamte pierwsze zagojone już sa..
Nie drapie nie reaguje na nie wiec nie pomyślałam że to ospa. A bostonkowe bolą tak? Choc daleko od twarzy ma.. -
Czyli tez jakos po 10 dniach wysypka wyszla i u Was?Margareetka wrote:U nas gorączka minęła po 5dniach, od wczoraj za to właśnie mu wychodzi wysypka i też mi się to średnio podoba. Do tego apetyt nadal mocno słaby, a on z tych łasuchów co jedzą wszystko co widzą.
Może idźcie do lekarza? Zgłoś NOP, bo to długo u Was trwa
-
Dziś sobota to daj mu jeszcze ze dwa dni. Ospa jest specyficzna. Nie pomyliłabyś jej z bostonkąKatikat wrote:Cholera teraz to mnie nastraszylyscie polecimy w poniedziałek.
We wtorek albo środę miał pierwsze krostki ze dwie i tak jedna dziennie więcej tamte pierwsze zagojone już sa..
Nie drapie nie reaguje na nie wiec nie pomyślałam że to ospa. A bostonkowe bolą tak? Choc daleko od twarzy ma.. -
Google ma słabe zdjęcia przykładów.. Też mi się wydaje że ospe bym się domyśliła chociaż. No ale mozg widze ze tez mi czasem totalnie szwankuje. Więc kto wie.
Tanashi wspolczuje kleszcza mieliśmy to samo miesiąc temu 😞Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:19
-
Ospa ma to do siebie,że co chwilę jest nowa zmiana i wypełnia sie płynem. Jest na całym ciele,pod pachami,na tyłku. Bostonka nie. No i ospa mega swędzi a dziecko jest takie jak przy grypie. Bol mięśni,gorączką,brak sił. Bostonka raczej gorączką tylko.Katikat wrote:Google ma słabe zdjęcia przykładów.. Też mi się wydaje że ospe bym się domyśliła chociaż. No ale mozg widze ze tez mi czasem totalnie szwankuje. Więc kto wie.
Tanashi wspolczuje kleszcza mieliśmy to samo miesiąc temu 😞 -
Moj młody miał w 9 i 10 dniu stan podgorączkowy po mmr a w 11 i 12 lekką wysypkę na plecach i buzi, był też marudny po tym i trochę mniej jadł.
Byłam dzisiaj na wycieczce rowerowej do Ojcowa a młody z tatą przez całe popołudnie i dzisiaj był humor gitówa, zupełnie inne dziecko niż jak mnie nie było w czwartek.
A i dostałam ogórki z działki od wujka, ale takie większe to chyba pójdą na jakieś w zalewie curry. -
Szarotka12 wrote:Anabbit, moje miasto wita
Jakie macie plany we Wrocławiu?
Cel, rada Margaretki brzmi sensownie, nie będzie klamerek, nie będzie problemu
Nineq, fajnie, że samopoczucie po zabiegu dobrze no i że wreszcie masz go z głowy
Byliśmy dziś gdzieś pod Wrocławiem karmić alpaki, kurki, owieczki itp. Mała była zachwycona. Cały dzień chodzi i mówi ALP - alpaka jakby co 😂
Elza1234 lubi tę wiadomość