Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby kto potrzebował to w hm jest już tak kolekcja halloween
    https://www2.hm.com/pl_pl/search-results.html?q=halloween%20dziecko&image=stillLife&department=kids_newbornbaby_viewall&sort=RELEVANCE&page_key=2026-09-15T09:43:50.353Z--halloween_dziecko&page=1

I jak będziecie widzieć jakieś promocje to dajcie znać, na pewno wezmę komplet w dyńki i bluzę w duszki xD

Elza1234, Anabbit lubią tę wiadomość

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit,zamów dresik dla Lili i od razu coś dla synka. Po co dzielić na kilka zamówień 😄 Mąż wybaczy 😄
    I brat z żoną dali córce imie Liliana - ciekawe czy tak samo bedzie hnb jak Twoja gwiazda 😅

Ja głupio sprzedawałam Nexta za grosze 🙈 Chciałam teraz kupić spiochy dla malej takie same jak była noworodziem- wzoru juz nie ma a nie moge znalezc w tym rozmiarze na vinted 🥲

Blackapple lubi tę wiadomość

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie mamy nic pomarańczowego, mój najmniej ulubiony kolor 😅

W nexta nawet używanego moim zdaniem warto inwestować, dla młodego często brałam te body z przedłużka i na pół roku wystarczały :D

Pozdrawiam z drzemki, czy robię już zakupy na święta i styczniowe urodziny córki? Być może. Chciałam jej upolować lalkę wróżkę, bo ostatnio czytamy książkę z mojego dzieciństwa i młoda się zakochała absolutnie, ale ta lalka-glowna bohaterka chodzi po 500 zł z przesyłką na eBayu 😅 aż tak zmotywowana nie jestem xd

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Anabbit,zamów dresik dla Lili i od razu coś dla synka. Po co dzielić na kilka zamówień 😄 Mąż wybaczy 😄
    I brat z żoną dali córce imie Liliana - ciekawe czy tak samo bedzie hnb jak Twoja gwiazda 😅

Ja głupio sprzedawałam Nexta za grosze 🙈 Chciałam teraz kupić spiochy dla malej takie same jak była noworodziem- wzoru juz nie ma a nie moge znalezc w tym rozmiarze na vinted 🥲

My mamy jedną Lilę w rodzinie i jest uważana za spokojniejszą od Józka (tylko śpi w nocy gorzej podobno), także może nie wszystkie Liliany takie są 😅

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    My mamy jedną Lilę w rodzinie i jest uważana za spokojniejszą od Józka (tylko śpi w nocy gorzej podobno), także może nie wszystkie Liliany takie są 😅

Szkoda 🫢🫣😅🤣

Anabbit, Margareetka, Blondi29 lubią tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:

A jaki rozmiar z nexta teraz szukasz? Bo właśnie sprzątam w jej ubraniach i dzielę na rozmiary 😂

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:

No właśnie powoli serduszkuje chłopięce ubranka na nexcie. Jak pozbędę się tych worów po Lili, zacznę zamawiać dla niego. Muszę też pokminic jak przenieść młodą do szafy i zwolnić komodę 🫠

2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm

preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    31 wypada w sobotę
    Może darują? 🤣
    Ale dzięki za info!
    A kiedy dzień misia i dwóch różnych skarpetek? XD

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza dzień misia 25 listopada. Jeszcze jest dzień postaci z bajek- 5 listopada.
    Nie darują,przeniosą na piątek 😅

Anabbit no moje dziecko aktualnie nosi rozmiarówke z hm na 74,czyli jak masz coś na 80 to pokazuj 😅

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Elza dzień dwoch roznych skarpetek to 21 marca,to Swiatowy Dzien Zespolu Downa. Ale w zlobku w tych mlodszych grupach rzadko go obchodza,bo dzieci najczesciej są bez skarpetek 😅

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Elza dzień misia 25 listopada. Jeszcze jest dzień postaci z bajek- 5 listopada.
    Nie darują,przeniosą na piątek 😅

Anabbit no moje dziecko aktualnie nosi rozmiarówke z hm na 74,czyli jak masz coś na 80 to pokazuj 😅

Mam z nexta troche body i pajace bez stop na ten rozmiar 74-80 (to jest 9-12 miesięcy), bo moja aktualnie zaczęła nosić ten 80-86. Nie wiem czy zakładasz jej jeszcze body? Bo mam jakieś 80 z hm i 86 z Zary (one wypadają na mniejsze).

Margaretka, czy Ciebie interesuje 50 z hm, newbie i kappahl czy od 56 ?

2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm

preg.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jak zobaczył ile mam szmat to obcykania, zamówił mi tło fotograficzne 😂😂😂😂 czekam na kuriera

2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm

preg.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Mam z nexta troche body i pajace bez stop na ten rozmiar 74-80 (to jest 9-12 miesięcy), bo moja aktualnie zaczęła nosić ten 80-86. Nie wiem czy zakładasz jej jeszcze body? Bo mam jakieś 80 z hm i 86 z Zary (one wypadają na mniejsze).

Myślę że od 50. Na młodego miałam przyszykowane tylko 56 i mąż jeździł szukać czegoś mniejszego, bo się topił w tym. Nie sądzę, że drugie dziecko urodzę jakieś większe 🤔

Dla mnie fotki mogą być bez tła xdd

preg.png

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:

Zakładam,jestem zwolenniczką body co by nery nie byly gołe 😅
    Dla mnie też może być bez tła 🤣

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to do jutra wam ogarnę foty, bo właśnie tonę w tych ciuchach i staram się je segregować i przegladac czy nie mają żadnych plam itp

2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm

preg.png
‹‹ 3108 3109 3110 3111 3112
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ