CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakby kto potrzebował to w hm jest już tak kolekcja halloween
https://www2.hm.com/pl_pl/search-results.html?q=halloween%20dziecko&image=stillLife&department=kids_newbornbaby_viewall&sort=RELEVANCE&page_key=2026-09-15T09:43:50.353Z--halloween_dziecko&page=1
I jak będziecie widzieć jakieś promocje to dajcie znać, na pewno wezmę komplet w dyńki i bluzę w duszki xD
Elza1234, Anabbit lubią tę wiadomość
-
Anabbit,zamów dresik dla Lili i od razu coś dla synka. Po co dzielić na kilka zamówień 😄 Mąż wybaczy 😄
I brat z żoną dali córce imie Liliana - ciekawe czy tak samo bedzie hnb jak Twoja gwiazda 😅
Ja głupio sprzedawałam Nexta za grosze 🙈 Chciałam teraz kupić spiochy dla malej takie same jak była noworodziem- wzoru juz nie ma a nie moge znalezc w tym rozmiarze na vinted 🥲
Blackapple lubi tę wiadomość
-
Też nie mamy nic pomarańczowego, mój najmniej ulubiony kolor 😅
W nexta nawet używanego moim zdaniem warto inwestować, dla młodego często brałam te body z przedłużka i na pół roku wystarczały
Pozdrawiam z drzemki, czy robię już zakupy na święta i styczniowe urodziny córki? Być może. Chciałam jej upolować lalkę wróżkę, bo ostatnio czytamy książkę z mojego dzieciństwa i młoda się zakochała absolutnie, ale ta lalka-glowna bohaterka chodzi po 500 zł z przesyłką na eBayu 😅 aż tak zmotywowana nie jestem xd -
Truuskaawka wrote:Anabbit,zamów dresik dla Lili i od razu coś dla synka. Po co dzielić na kilka zamówień 😄 Mąż wybaczy 😄
I brat z żoną dali córce imie Liliana - ciekawe czy tak samo bedzie hnb jak Twoja gwiazda 😅
Ja głupio sprzedawałam Nexta za grosze 🙈 Chciałam teraz kupić spiochy dla malej takie same jak była noworodziem- wzoru juz nie ma a nie moge znalezc w tym rozmiarze na vinted 🥲
My mamy jedną Lilę w rodzinie i jest uważana za spokojniejszą od Józka (tylko śpi w nocy gorzej podobno), także może nie wszystkie Liliany takie są 😅 -
Truuskaawka wrote:Anabbit,zamów dresik dla Lili i od razu coś dla synka. Po co dzielić na kilka zamówień 😄 Mąż wybaczy 😄
A jaki rozmiar z nexta teraz szukasz? Bo właśnie sprzątam w jej ubraniach i dzielę na rozmiary 😂 -
No właśnie powoli serduszkuje chłopięce ubranka na nexcie. Jak pozbędę się tych worów po Lili, zacznę zamawiać dla niego. Muszę też pokminic jak przenieść młodą do szafy i zwolnić komodę 🫠 -
Truuskaawka wrote:Elza dzień misia 25 listopada. Jeszcze jest dzień postaci z bajek- 5 listopada.
Nie darują,przeniosą na piątek 😅
Anabbit no moje dziecko aktualnie nosi rozmiarówke z hm na 74,czyli jak masz coś na 80 to pokazuj 😅
Mam z nexta troche body i pajace bez stop na ten rozmiar 74-80 (to jest 9-12 miesięcy), bo moja aktualnie zaczęła nosić ten 80-86. Nie wiem czy zakładasz jej jeszcze body? Bo mam jakieś 80 z hm i 86 z Zary (one wypadają na mniejsze).
Margaretka, czy Ciebie interesuje 50 z hm, newbie i kappahl czy od 56 ?
-
Mój mąż jak zobaczył ile mam szmat to obcykania, zamówił mi tło fotograficzne 😂😂😂😂 czekam na kuriera
-
Anabbit wrote:Mam z nexta troche body i pajace bez stop na ten rozmiar 74-80 (to jest 9-12 miesięcy), bo moja aktualnie zaczęła nosić ten 80-86. Nie wiem czy zakładasz jej jeszcze body? Bo mam jakieś 80 z hm i 86 z Zary (one wypadają na mniejsze).
Myślę że od 50. Na młodego miałam przyszykowane tylko 56 i mąż jeździł szukać czegoś mniejszego, bo się topił w tym. Nie sądzę, że drugie dziecko urodzę jakieś większe 🤔
Dla mnie fotki mogą być bez tła xdd -
Anabbit wrote:Mam z nexta troche body i pajace bez stop na ten rozmiar 74-80 (to jest 9-12 miesięcy), bo moja aktualnie zaczęła nosić ten 80-86. Nie wiem czy zakładasz jej jeszcze body? Bo mam jakieś 80 z hm i 86 z Zary (one wypadają na mniejsze).
Zakładam,jestem zwolenniczką body co by nery nie byly gołe 😅
Dla mnie też może być bez tła 🤣 -
Dobra to do jutra wam ogarnę foty, bo właśnie tonę w tych ciuchach i staram się je segregować i przegladac czy nie mają żadnych plam itp
-