CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Dołączam i ja, chlopiec 💙 Data porodu 21.06 proszę o dopisanie
Ryzyka pappa pośrednie, przed korekta niestety 1:360 a po 1:850
Słabe te przed korektą...
I mam ryzyko nadcisniebia - zwiększenie acardu do 150
Nifty ryzyka niskie. A wynik juz miałam po 4 dniach od badania. Mega szybko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2024, 18:32
HejAnku🌸, CelinaJan, przygodami66, amoze, Lauraa, Elza1234, rolka355, Alex_92, Klaudek11, Truuskaawka, Gusia_, Cinia95, KarolaKinga, koktajlowa, awokado 🥑, Herbaciana, eeemakarena, kasssia, Revolutionary , Maj.a lubią tę wiadomość
Hsg niedroznosc 1 jajowodu
Mutacje acard
Dr J. błędna diagnoza pcos I cała apteka suplementow które nic nie daly
2 iui nieudane
1 transfer swierzy ❌
Histeroskopia i wykryty stan zapalny I dużo kom NK
2 transfer ❄️ encorton neoparin
11dpt beta 308
25dpt pęcherzyk
34dpt serduszko ledwo zipie
42dpt ❌
3 transfer ❄️ encorton neoparin cykl sztuczny 16dc ❌
Polip, Histeroskopia i stan zapalny leczone
Naturals między ivf
32dc beta 750 🤞
38 dc pęcherzyk I ciałko żółte
52 dc mamy serduszko ❤
-
Gratuluję dziewczyny! Ja się bardzo stresuje jutrzejszymi badaniami. Zawsze miałam taki luz w sobie a teraz zaczynam świrować 😌🫣
Wczoraj byłam u lekarza swojego prywatnego i mam wrażenie że ten bąbel za każdym razem mniejszy. Wiek ciąży coraz młodszy. Z wczorajszego USG wynikało że jest 11+1. A ja w suwaku mam ustawiony termin z owulacji więc mam 12+0, stresuje się że za bardzo się rozjechałoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2024, 18:39
-
My też po wizycie i z 6,6cm tydzień temu na prenatalnych, zrobiło nam się 9,1cm chłopa i to by wskazywało na termin porodu 5.06 🙈 ja to już nie wiem kiedy się urodzi, chyba muszę obstawiać po prostu „pierwsza połowa czerwca” 🤣
Co do supli to ja chyba będę brać dalej little me 1, bo wydaje się mieć lepszy zestaw niż 2 i do tego dha i dla mnie git 😄 ewentualnie magnez dorzucęamoze, przygodami66, Elza1234, Alex_92, Truuskaawka, Cinia95, KarolaKinga, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Kindziukowa wrote:Gratuluję dziewczyny! Ja się bardzo stresuje jutrzejszymi badaniami. Zawsze miałam taki luz w sobie a teraz zaczynam świrować 😌🫣
Wczoraj byłam u lekarza swojego prywatnego i mam wrażenie że ten bąbel za każdym razem mniejszy. Wiek ciąży coraz młodszy. Z wczorajszego USG wynikało że jest 11+1. A ja w suwaku mam ustawiony termin z owulacji więc mam 12+0, stresuje się że za bardzo się rozjechało
A z terminu miesiączki jak powinnaś mieć? -
Karola aż sprawdziłam właśnie z 5 razy czy moje nifty się zgadza 🤣🤣 bo ja nigdzie nie mam info o przykładowej płci. Po prostu w aplikacji wynik i niebieskie balony 🙈
rolka355, Elza1234, przygodami66, Nosa, amoze lubią tę wiadomość
-
Kkk77 wrote:My też po wizycie i z 6,6cm tydzień temu na prenatalnych, zrobiło nam się 9,1cm chłopa i to by wskazywało na termin porodu 5.06 🙈 ja to już nie wiem kiedy się urodzi, chyba muszę obstawiać po prostu „pierwsza połowa czerwca” 🤣
Co do supli to ja chyba będę brać dalej little me 1, bo wydaje się mieć lepszy zestaw niż 2 i do tego dha i dla mnie git 😄 ewentualnie magnez dorzucę
Ja przestałam się zastanawiać nad terminem, średnio mi wychodzi +2 dni, z prenatalnych wychodziło +4, olewam to. Ważne, że rośnie, może zrówna się z terminem z OM, może nie, mało istotne.Kkk77 lubi tę wiadomość
-
Owulacje miałam przesuniętą o ok 2 tygodnie (wiem kiedy dokładnie była bo czułam) bo miałam ciąże biochemiczną, więc jakbym miała w miesiączki liczyć to byłby to ok 14 tydzień,
-
Karola, bo ja chyba przegapiłam. U Ciebie najpierw z nifty wyszedł chłopak, z USG dziewczynka i co, jednak się okazało że się odczytałaś nifty i jest dziewczyna? 😂
-
Kindziukowa wrote:Owulacje miałam przesuniętą o ok 2 tygodnie (wiem kiedy dokładnie była bo czułam) bo miałam ciąże biochemiczną, więc jakbym miała w miesiączki liczyć to byłby to ok 14 tydzień,
Lekarz coś na to mówił? -
Cel95 wrote:U mnie będzie w poniedziałek czyli po 7 dniach, podejrzewam że ten lekarz jest tam tylko raz w tygodniu.
przygodami66 lubi tę wiadomość
Ona: 32l Hashimoto, jajowód prawy niedrożny
On: 37l obniżone parametry nasienia
➡️Starania od 2019.
Klinika Ovum Lublin 05.2021
-AMH 4.60
-10.2021 1 IUI, beta - 0 💔
04.2023 I procedura IVF
-Double Stimulation
➡️ 1 zarodek 3-dniowy + 1 Blastka❄️
07.06.2023: ET 3-dniowego zarodka
beta 0 😥
31.07.2023: FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
beta 0 😥
06.2024 II procedura IVF
➡️ 13 pęcherzyków ➡️ 6 dojrzałych komórek ➡️ 1 Blastka 5.1.1❄️
02.09.2024 Test receptywności endometrium
23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
10dpt: 249,2
14 dpt: 1083,11
29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
36 dpt CRL 1.11cm
-
SZKODNIK wrote:Dziewczyny, w śledziach z lidla (z porem) LISTERIA.
Właśnie zainstalowałam sobie ostatnio apke food alert żeby wiedzieć w razie czegoSZKODNIK lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Rozumiem. Jak tylko rośnie i się rozwija to wszystko jest w porządku.
Lekarz coś na to mówił? -
Gdybym miała balony to może bym skumała. A tak nie było balonów i się podupiło
Kindziukowa źle przeczytałam, były dwie strony. Wzór i wynik. Ja wzór przeczytałam no .....
Ja bym się ta różnica 12 a 11 nie przejmowała. Jak dziecko rośnie,z przepływami jest okej to luz. Dzieci są już różne na tym etapie. Może będzie waga piórkowaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2024, 19:11
-
Kindziukowa wrote:Nic nie mówił, to moje urojenia ze coś jest nie tak 😂
Ostatnio na usg też byłam wściekła że dziecko jest w rozmiarze wg OM i że nie rośnie szybciej i nie wyprzedza 🤡 już się mąż na mnie wściekł wtedy że szukam dziury w całym -
Ale powiem.to jeszcze raz. Ja cały czas czułam to jest dziewczynka. Byłam pewna. Nie umiałam dopuścić myśli że to chłopak. Nie dlatego że chcialam konkretną płeć tylko dlatego ,że byłam pewna że to dziewczynka. Z każdym dzieckiem przed zajściem w ciążę wiedziałam co to będzie za płeć. Miałam taką pewność za każdym razem. Ciężko to opisać ale to pewność.Czysta pewność.
kasssia lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Spoko. Rozumiem i nie oceniam.
Ostatnio na usg też byłam wściekła że dziecko jest w rozmiarze wg OM i że nie rośnie szybciej i nie wyprzedza 🤡 już się mąż na mnie wściekł wtedy że szukam dziury w całym -
A ja dzisiaj złapałam jakiś gorszy dzień i zaczęłam sobie czytać krwiakowe historie - oczywiście te tragiczne 🤡 mega się sama striggerowałam i roztrzęsłam - brawo ja.
Chciałaby na jakiś miesiąc wyciągnąć sobie mózg ktoś chętny? Oddam, a nawet dopłacę -
Kurła dobrze że nie kupuje nic w lidlu 🫣
Na tej aplikacji food alert wszystko pisze?
Ja mam termin z OM na 16 czerwca, a z USG na prenatalnym 14.06. Ale w sumie też nie przywiązuje do tego wagi bo jeszcze nie wiem czy się zdecyduje na SN czy na CC. Jak wybiorę CC to pewnie i tak z tydzień wcześniej mi je zrobią.