CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nineq wrote:Szkodnik ma dziś połówkowe, Lola w środę (jak dobrze pamiętam)🥹ale czas leci.
Tak jest 💪🫡🫡🫡, co prawda dopiero na 18.40, ale zdam relacje co tam u nas ❤️kasssia, Elza1234, Tanashi, Kkk77, Domcia897, Revolutionary , przygodami66, CelinaJan lubią tę wiadomość
-
SZKODNIK wrote:Tak jest 💪🫡🫡🫡, co prawda dopiero na 18.40, ale zdam relacje co tam u nas ❤️
No to już ładnie lecimy powodzenia!Domcia897 lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin, encorton, duphaston, utrogestan
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min 🍀
5/12 11+4, CRL 5,4 wg USG 12+0 💗 158/min 🍀
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🍀🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
jowmat wrote:Mnie po 2 prenatalnych czeka przeprowadzka i remont więc chyba dopiero wtedy zacznę szukać i wózka i ubranek i łóżeczka/dostawki - z szaleństw zakupowych to mam aż 2 pary takich malutkich skarpetek w kolorze neutralnym:) mam nadzieję, że po wtorkowej wizycie dowiemy się czy będzie nasze serduszko 🩷 czy 💙
U nas też szykuje się przeprowadzka na wiosne, więc póki co muszę się wstrzymać z kupowaniem wszystkiego, żeby sobie nie dokładać potem roboty z przewożeniem tego
Ale nie ukrywam, że te maleńkie ciuszki to kuszą niemiłosiernie
-
Kkk77 wrote:Rany taki mnie skurcz w łydce w nocy złapał, że czuję że mnie boli do teraz 😬 chyba całą paczkę magnezu dzisiaj zjem
Obkupiłam się wczoraj na vinted w ubranka nówki sztuki z nexta i hm jeszcze z metkami, wrzucę foteczki jak już przyjdą 😻typowo letnie już mam z głowy, jeszcze jakieś pajace jakby było chłodniej i do jesieni jakoś damy radę 🤣 nexta to się bardzo opłaca tam poszukać, bo na stronie to nie są tanie rzeczy, a tu z metkami miałam połowę taniej -
Dzień dobry dziewczyny, nie nadrobię Was niestety, ale mam nadzieję, że wszystko u wszystkich jest w porządku i dzieciaczki w brzucholach pięknie rosną!
Ja po ciężkim weekendzie na studiach, ale powiem Wam, że chyba na jakimś dziwnym farcie udało mi się zaliczyć matematykę i mechanikę wczoraj, więc zostaną jakieś pierdołki i koniec tego semestru. Ulga ogromna. 🫠
asiun wrote:
Ja po wczorajszych kolokwiach zadowolna. Na ten tydzień zaplanowałam żeby pisać esej, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Pracę inżynierską też wypadałoby choć trochę ruszyć 😅.
Dużo ostatnio u mnie się dzieje i stąd takie rozbicie, bo nie wiem za co się zabrać. Przeprowadzka w toku, za chwilę sesja na studiach. W lutym mój mąż ma operacje dość poważna także gorący okres nas czeka.
Byle do wiosny 😌
Asiun my to chyba na jednym wózku jedziemy. 😅 Mój mąż też ma w lutym operację. Też obawiam się jak to będzie, bo on jak najszybciej chce wrócić do pracy. Wiadomo, że pieniądze są teraz potrzebne, ale no wolałabym żeby faktycznie doszedł do siebie i dopiero pracował, a nie wmawiał mi, że jest ok, a męczył się z dyskomfortem albo bólem… Zobaczymy jak to będzie.
Trzymam kciuki za wizytujące!asiun lubi tę wiadomość
👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
Cel95 wrote:A która to z tych?
https://www.babyuniverse.pl/Poduszka_ciazowa_do_spania_i_karmienia.html
Ta tylko poszewkę akurat ma innaDomcia897 lubi tę wiadomość
-
Lola93 wrote:Zazdro, ja co szukam na Vinted żeby może były nowe z metkami z Nexta to same przez głowę, a chcę jednak w jakiś sposób rozpinane z przodu na początek🙈 pochwal się pochwal:)
Domcia897 lubi tę wiadomość
-
Lola93 wrote:Zazdro, ja co szukam na Vinted żeby może były nowe z metkami z Nexta to same przez głowę, a chcę jednak w jakiś sposób rozpinane z przodu na początek🙈 pochwal się pochwal:)
Takie żeby były całe rozpinane to z nexta ustrzeliłam akurat rampersy a nie typowe body, jeszcze 3-pak bezrękawników a rozpinane „kopertowe” to z h&m, oni ich akurat mają sporo. Next tych kopertowych wydaje mi się, że ma mało nawet na sklepie, jak już to całe zabudowane pajace, ale to bardziej na noc albo na chłodniejsze dni. A zaznaczacie sobie w filtrach, żeby było np „nowe z metką”? Bo ja tylko tak szukam, bo inaczej to byłoby 1829304 produktów do przeglądania, które w większości wyglądają jak psu z gardłaDomcia897 lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Ja mam to samo. Piszecie tu o nowych paczkach z primarka, next czy H&M, a ja przeglądam i nigdy nic nie znajduje 🙈
Mam to samo, zupełnie nic ciekawego nie mogę znaleźć na vinted.. Chyba, że nie wiem jak wpisywać, żeby się pojawiłoDomcia897, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Kkk77 wrote:Takie żeby były całe rozpinane to z nexta ustrzeliłam akurat rampersy a nie typowe body, jeszcze 3-pak bezrękawników a rozpinane „kopertowe” to z h&m, oni ich akurat mają sporo. Next tych kopertowych wydaje mi się, że ma mało nawet na sklepie, jak już to całe zabudowane pajace, ale to bardziej na noc albo na chłodniejsze dni. A zaznaczacie sobie w filtrach, żeby było np „nowe z metką”? Bo ja tylko tak szukam, bo inaczej to byłoby 1829304 produktów do przeglądania, które w większości wyglądają jak psu z gardła
Ah no niestety musiałam przełożyć połówkowe bo lekarz na L4 w tym tygodniu, tydzień stresu dłużej -
Margareetka wrote:Mam to samo, zupełnie nic ciekawego nie mogę znaleźć na vinted.. Chyba, że nie wiem jak wpisywać, żeby się pojawiło
Ja wpisuję np. body kopertowe i zaznaczam rozmiar + Marki małych najlepiej szukać w 56-62 i 62-68, bo ludzie różnie rozmiary oznaczają i 62 często są w tych większychMargareetka lubi tę wiadomość
-
Lola93 wrote:Tak robię :p ale z nexta dalej niewiele z tych rozpinanych, może coś ustrzelę
Ah no niestety musiałam przełożyć połówkowe bo lekarz na L4 w tym tygodniu, tydzień stresu dłużej
Rozpinane polecam z hm albo lindex też dobra jakość i dużo na vintedLola93 lubi tę wiadomość
-
Tanashi wrote:Rozpinane polecam z hm albo lindex też dobra jakość i dużo na vinted
-
SZKODNIK wrote:Tak jest 💪🫡🫡🫡, co prawda dopiero na 18.40, ale zdam relacje co tam u nas ❤️
Trzymamy kciuki za wizytę i czekamy na wieści 🤞🤗2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe 🙏
👩 30s
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Juhu
Udało mi się kupić pierwsze rampersy na 62 cm więc idealnie na lato z next, 3 szt za 50 zł, nowe nie chodzoneMargareetka lubi tę wiadomość
-
asiun wrote:Ja nie obawiam się, że to mogą być wody płodowe. Po prostu zaczęłam się zastanawiać czy to nie jakaś infekcja. Tylko, że nie mam żadnych objawów, śluz jest bezwonny, ale w duuuuużej ilości.
No to raczej nie. Też miałam więcej jakiś czas temu. -
Ja już pisałam że dostałam w piątek przedwczesny prezent imieninowy od mojego - właśnie poduszkę ciążową i moja jest z firmy SuperMami, o ta dokładnie:
https://omedika.pl/super-mami-c-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-wzor-piora-p2926.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIrszjjrPyigMVLYKDBx1FMSZFEAQYCCABEgL1evD_BwE
Powiem Wam, że różnica jest dla mnie ogromna w komforcie snu. W zeszłym tygodniu miałam mega problemy ze snem, rzucałam się, przekręcałam, nie mogłam się ułożyć, wszystko mnie bolało, a odkąd śpię na tej poduszce to znowu mi się super śpi 😍
Fakt, że trzeba się nauczyć spać na niej, bo człowiek się tak po prostu nie obróci jak dotąd, trzeba albo razem z nią albo w jej środku jakby, ale dla mnie jest mega 🤞🤗2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe 🙏
👩 30s
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...