CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Domcia897 wrote:O takie i takie https://ibb.co/SLNSjgs
https://ibb.co/pBcwBhry
laski nie polecam serio z całego serca tyle Nam tego przychodziło na zwrot przez te robaczki i od tej pary potem gniły jeszcze gorzej -
magdalena321 wrote:Nie mam żadnej toxo? 🫣
Edit, albo i wyżej niż 0,5 bo tam pewnie są podane widełki szarej strefy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 20:56
magdalena321 lubi tę wiadomość
-
Anabbit wrote:Nie, nie masz. Wynik pozytywny jest powyżej 0,5
Edit, albo i wyżej niż 0,5 bo tam pewnie są podane widełki szarej strefy.
Dzięki. A te niedojrzałe granulocyty orientujesz się co to? Czy to może być podwyższone? -
Anabbit wrote:Wydaje mi się, że jakiś czas temu ktoś miał podobne pytanie i otrzymał odpowiedź, że w ciąży to normalne, ale nie dam sobie ręki uciąć 🤔
No właśnie doczytałam na Internecie także oki nie było pytania 🫣 wydaje się że nie ma tragedii z wynikami. Mogę spokojnie dziś spać 🙃 -
Przecież masz wynik 0.07 a poniżej 0.5 jest niereaktywne
-
magdalena321 wrote:Dzięki. A te niedojrzałe granulocyty orientujesz się co to? Czy to może być podwyższone?
-
magdalena321 wrote:A można blikiem? 😝
Domcia897 ale to i tak chyba jest w jakiś sposób impregnowane żeby trzymało kształt. Impregnat pewnie po praniu zniknie i zostanie taki worek bezkształtnyDomcia897 lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Nie można,skarbówka mnie znajdzie. Gołębiem prosze.
Domcia897 ale to i tak chyba jest w jakiś sposób impregnowane żeby trzymało kształt. Impregnat pewnie po praniu zniknie i zostanie taki worek bezkształtny
My mieliśmy specjalny stojak na te kosze i wtedy się je czyściło , i tak potem pokrywalismy impregnatem ale to głównie chemia śmierdząca -
Karola3xJ:D wrote:To co to za robota byla? Brzmi ciekawie
Prasowanie i ubieranie je w ubranka , przykręcanie daszków , pakowanie . No ale jak te kosze leżały na magazynach bez praktycznie żadnego bhp albo czasem na polu pod wiatą to trzeba było je odświeżyć albo tępić robactwo . Robiliśmy też poduszki do karmienia i takie wielkie poduszki 2,5 m dla kobiet w ciąży