CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:Ja kliknęłam kupchyba równo z Tobą bo nagle mi się zawiesiło i wyskoczył błąd🤣
Sprzedałam przed chwilą buty i uznałam, że kasa nie lubi próżni 🙈magdalena321, eeemakarena lubią tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Hahaha laski ale z Was agentki. Tylko się nie bić o te Rampersy 🤣❤️
Pooglądałam z młodym porody na necie i obydwoje żeśmy ze wzruszenia płakali 😂Elza1234, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
U nas tylko apteka właściwie została i części na wymianę do laktatora
i może dokupię nową koszulę do szpitala jedną, bo stare mam już wiele razy prane. Ale to zobaczę w kwietniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 20:26
-
Ja mam jeszcze tyle rzeczy do kupienia że jak pomyślę to nie wiem czy zdążę ale bardziej że finansowo żeby to ogarnąć bo prócz tego jest jeszcze życie, kredyty i samochody 🫣🤣 no i po drodze oczywiście mnóstwo rzeczy się spier.. dzieli i trzeba coś będzie naprawiać i dokupić i tak kasa ucieka 🤓
-
xSmerfetkax wrote:A tak z innej beczki, kupiłybyście kosz Mojżesza z drugiej ręki? Zastanawiam się jak go odświeżyć? Bo wyprać to się raczej nie da 🫣
-
Domcia897 wrote:Pracowałam w Angli z takimi koszami i żeby odświeżyć i odgrzybiania taki kosz to parownica , ja jestem zniechęcona ogólnie do Nich bo się napatrzyłam na małe robaki jak się w tej wiklinie rozmnażają i to trzeba naprawdę dobrej parownicy
Domcia897 lubi tę wiadomość
-
Domcia897 wrote:Pracowałam w Angli z takimi koszami i żeby odświeżyć i odgrzybiania taki kosz to parownica , ja jestem zniechęcona ogólnie do Nich bo się napatrzyłam na małe robaki jak się w tej wiklinie rozmnażają i to trzeba naprawdę dobrej parownicy
Domcia897 lubi tę wiadomość
-
Margareetka wrote:Hej Dziewczyny
Mi też się marzy KP, wydaje mi się to takie naturalne i wygodnejak wyjdzie to się okaże, boje się trochę, że mam mały biust i będę mieć mało pokarmu ale podobno tak nie jest i niby każda kobieta ma tyle samo gruczołów, a wielkość zależy tylko od tkanki tłuszczowej. Mnie mama karmiła aż do 3 roku życia
za to teściowa prosto z porodówki jechała kupować MM, bo nie chciała karmić naturalnie.
Kosz na pieluchy jeszcze w takim ciepłym okresie letnim to myślę, że bardzo dobry pomysł i też muszę się za nim rozejrzeć.
No i dziś jestem pierwszy dzień w biurze po prawie 3tyg L4dobrze tak trochę jednak wyjść do ludzi, ale ze względu na sezon chorobowy jednak będę w większości pracować sobie spokojnie z domu
nieee, nie każda kobieta ma tyle samo gruczołow mlecznychCDL zgodnie mówiły że moja lewa pierś jest zdecydowanie mniej "mleczna" i może stanowić tylko koło 20% jedzenia dziecka i choćbym chciała nie wiadomo jak bardzo, to tego jak jest zbudowane moje ciało i jakie ma możliwości nie przeskoczę. za to druga miała więcej mleka. w życiu bym tego nie powiedziała gdyby nie to co przeszłam. widzę że chyba trochę jestem jednak przewrażliwiona na tym punkcie karmienia...
może nie do końca pogodziłam się z moją "porażką". wielkość biustu faktycznie nie ma znaczenia jesli chodzi o ilośc mleka, ale gruczoły to inna sprawa. wiem, że mój przypadek też był naprawdę rzadki, no ale na kogoś zawsze musi trafić
ale lecicie ze stronami...cięzko mi nadążyćmój syn miał iść do żłobka dopiero we wrześniu, ale...dziś dzwoniła babka że zwolniło się jedno miejsce bo ktoś wypisuje dziecko z powodu przeprowadzki i ja mogłabym wskoczyć od maja. chybą się skusimy, bo w ciągu dnia mam niezły sajgon
a wieczorem nie wiem w co ręce włożyc, bałagan, gotowanie dla nas, dla Jaśka na kolejne dni...
-
Zaufaj Położnej jest super i polecam ich materiały 👌
Co do kp to u mnie też jest tak, że jedna pierś produkuje mniej pokarmu, druga więcej. Tak jak twarz nie jest symetryczna, biust też nie musi być 🤷♀️ zresztą czytałam wiele o tym, że nawet karmiąc jedną piersią można spokojnie wykarmić dzieckoxSmerfetkax lubi tę wiadomość