CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia_ wrote:Dla mnie 7.40 od dwóch lat to już środek dnia, więc chyba się przyzwyczaiłam 😅 uroki posiadania w domu jednego dziecka, które ewidentnie jest skowronkiem 💕
Więc Gusia to jeszcze się może odmienić w wieku szkolnym, musisz wytrwać. 😅Erdene, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Gusia mój o dziwo jeszcze śpi. Ale mial rehabilitację do 19 to później biegał nakręcony do 23 więc teraz śpi. Ale normalnie wstaje o 6.30.
Dzieci tak ok 8 roku życia zaczynają spać więcej. A później je trudno w łóżka wykopać przed 10.
U nas piękne słońce,obudziłam się z promieniami na twarzy i w końcu poczułam moc i radość. Ja to zawsze mówię ,że jestem zasilana solarnie.
Jak będzie tak świecić cały czas to pójdę na strych pokopać trochę za czymś do wyrzucenia
-
Mnie się dzisiaj śniło że byłam w Japonii i śnił mi się kolega z podstawówki, który od 12 lat nie żyje.
Ogólnie jestem chyba jakimś medium, bo kilka razy w tyg śnią mi się zmarli 🙈
Ja dzisiaj jak Revolutionary szkoła rodzenia - ale na ludzka porę 11:15 😅
Wg zauważyłam że moja ostatnia największa przyjemnością jest leżenie na kanapie w ciszy, bez światła i patrzenie w sufit - bo zasnąć rzecz jasna nie umiem. Czasem się zastanawiam czy ja nie mam jakiegoś spektrum 🙈 -
Ja jeszcze nawet rolety nie podniosłam, więc nie wiem co za oknem 🫣 też jestem z rannych ptaszków, mąż lubi pospać, bardzo mnie ciekawi którą frakcją będzie synek 🤣
-
U mnie pada śnieg i swieci słońce, typowo w marcu jak w garncu 😅
Dziś mi wybilo 25 tygodni, jednocześnie nie mogę w to uwierzyć że już tyle minęło a z drugiej chciałabym juz czerwiec 🙂
Miłego weekendu! U nas zapowiada się intensywnie towarzysko, mam nadzieje że podołam 😅Elza1234, Moooniii, Biedronka@, asiun, przygodami66, Anuncja lubią tę wiadomość
-
U mnie słoneczko i lekko popruszyło 😜
Moje dziecko dziś spało do 8.30 AŻ NIESAMOWITE!
Zawsze wstaje 6.30/7 max w wolne.
Ja oczywiście o 5.00 oczy jak 5 złotych miałam bo moje dziecko w brzuchu robiło przemeblowanie ale takie ostre że aż bolało, później do 7.00 finalnie pospałam.
Dziś dalsza część sprzątania w domu, wczoraj ogarnęłam sypialnie pościel, podłogi. Dziś salon i kuchnia 😄 -
KarolaKinga wrote:U mnie pada śnieg i swieci słońce, typowo w marcu jak w garncu 😅
Dziś mi wybilo 25 tygodni, jednocześnie nie mogę w to uwierzyć że już tyle minęło a z drugiej chciałabym juz czerwiec 🙂
Miłego weekendu! U nas zapowiada się intensywnie towarzysko, mam nadzieje że podołam 😅
Mi też 25 😃
Ja bym już bardzo chciała ten czerwiec, już się nie mogę doczekać.. 🥹
Wczoraj tak przeglądałam te ubranka dla małej w komodzie i aż się popłakałam, bo jeszcze rok temu nie wierzyłam w to że będę ją miała 🥲KarolaKinga, Cel95, Gusia_, Alex_92, Revolutionary , Lola93 lubią tę wiadomość
-
A my mamy w planach chyba szybciej przynieść z piwnicy komodę i poskręcać bo jakoś dużo tych rzeczy dla dziecka, wszędzie poupychane, a wolałabym już włożyć w jedno miejsce.
-
My już po, fajnie było.
dużo wiedzy i zajęcia zapowiadają się fajnie, najbardziej nie mogę się doczekać wizyty na porodówce i odziale noworodkowym, fajnie będzie tak zobaczyć co nas czeka 😃
Elza1234 daj znać jak Wam się podobało 😊
Mój młody tak dawał w brzuchu podczas zajęć, chyba poczuł klimat szpitala już 😄
I pierwszy raz poczułam to o czym któraś z Was ostatnio pisała, nie tyle kopniaki co takie typowe przesuwanie jakąś kończyną pod skórą, aż średnio przyjemne 😅
U nas tą pogoda dramat, śnieg z deszczem i dwa stopnie 😵💫
Ale od środy ma być pięknie, nadal pokazują 17 stopni ma przyszła sobotę, trzymam się tej myśli 🙏🏻kasssia, Katikat, Alex_92, Elza1234 lubią tę wiadomość
2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
👩 30s
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Katikat wrote:Ile od kontaktu rozwija się grypa? Jak już miną tydzień to jestem bezpieczna?
-
asiun wrote:W teorii 72 godziny, jednak mojego męża rozkłada dopiero od wczoraj, a ja w zeszły czwartek dostałam gorączkę . Tak samo było dwa lata temu kiedy moja córka miała grypę typu B, ja po tygodniu zachorowałam 🤷
-
Pojechałam obejrzeć wózek, umówiłam w innym miejscu drugi i kupiłam pierwszy 🤡Bebetto Tito + nosidło Maxi Cosi i wszystkie pierdoły do niego. Wózek w fajnym stanie, nie śmierdzi, po jednym dziecku za 900 zł.😎odświeżę i będzie elegancko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:30
magdalena321, Alex_92, Elza1234, Revolutionary , Biedronka@, eeemakarena lubią tę wiadomość