X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to cholestaza ciążowa?
Odpowiedz

Czy to cholestaza ciążowa?

Oceń ten wątek:
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam co miesiąc, ale mniej więcej co tyle nasilały mi się objawy.
    No i jak nie masz objawów, to tym bardziej nie ma sensu sobie cholestazy wmawiać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam te igiełki na ciele, takie mrówki ale nie wiem czy to typowo z cholestazą wiązać, na pewno mam kamienie na pęcherzyku żółciowym wiec pewnie lepiej co jakiś czas badania powtarzać:)

• niania.ogg Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Może Essentiale + ostropest plamisty przyniosły takie efekty.

a jak brałaś ten ostropest, pamiętasz może..

https://www.maluchy.pl/li-71898.png

https://www.maluchy.pl/li-72950.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostropest to 1-2 lyzeczki mielonego dziennie :)

• Kunita Ekspertka

Wysłany: 26 października 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola31 wrote:
    no ja mam te igiełki na ciele, takie mrówki ale nie wiem czy to typowo z cholestazą wiązać, na pewno mam kamienie na pęcherzyku żółciowym wiec pewnie lepiej co jakiś czas badania powtarzać:)

Cześć, u mnie też wykryto kamienie, czy mogę zapytać Cię, jak się sprawa z nimi skończyła? Jeśli to nie problem, to wysłałam Ci zaproszenie:)

• jenni Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam cholestaze w pierwszej ciazy, swedzenie pojawilo sie wlasciwie pod sam koniec 8 miesiaca. Dostalam na szczescie dobre leki i wytrwalam do konca, ale ten swiad byl okropny, do dzis to pamietam. Mam nadzieje, ze teraz w drugiej ciazy ta sytuacja sie nie powtorzy.

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ