🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Mart, kciuki za wizytę 🤞🏼🤞🏼🩷
Dzięki, za opis własnych początków RD 🤗
Beezi, I. chyba najbardziej mnie zaskoczył, no swój chłop!👌🏼😃Czy na katarze się zakończyło?
BuBu, z leżenia to właśnie podciąga głowę i łopatki (na jedną lub drugą stronę), na kolanach, kanapie dochodzi już do angażowania brzucha, potrafi sama dojść do pozycji "chybłej siedzącej" i trzeba ją łapać - chciałaby żeby ją tak pół dnia siedząco trzymać, ale nic z tego 🙂↔️
Agentka, a coś Ty?! Zupełnie nic się nie stało przecież, ja nie czuję się urażona w żaden sposób 😉🙂↕️
Jo_ana, trzymam kciuki za USG 🤞🏼🤞🏼🤩 Pomalutku z tymi tabletkami, najważniejsze żebyś się dobrze czuła i normalnie funkcjonowała ❤️
Już nie mogę się doczekać kogo tam skrywacie dziewczyny - Cukruś, Jo_ana🤭
Cukruś, gratulacje pozytywnych wyników badań 🥳 Z dostawką nie pomogę chyba za bardzo, bo kupiłam na Vinted - Kidwell Alula - używamy na parterze na co dzień, fajnie jeździ, na okres ten letni bardzo cenię sobie, że ma moskitierę, a na wyjeździe sprawdziło się mocowanie pasami do łóżka👌🏼 No i najważniejsze przy refluksie, indywidualne ustawienie wysokości każdej strony.
Weekend byłyśmy prawie cały same z dziewczynkami. Jedna odpaliła znów bunt, druga czwarty skok 🫠To zależne od siebie czy co?🙈😂 Dochodzą kolejne umiejętności i przy okazji Mała przerabia kocie tony 🤭🐱
Ktoś jeszcze wizytuje w tym tygodniu oprócz Mart i Jo_any?👀 Zosis? 🧐Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września, 18:11
-
SandraH.97 wrote:Czy u któregoś z Waszych bobasów wystąpił brak kup po szczepiace na rota?
Od szczepienia Marianka nic nie zrobiła, nawet bąka z kleksem, dzisiaj dopiero 3 dzień, ale zaczynam się niepokoić...wiem, że u dzieci kp kupa może być jeszcze rzadziej no ale stresuje się 😅
Neonatolog, na której polegam, przy moim użalaniu się na brak 💩 podsumowała, że przy KP dzieci mogą robić nawet w odstępie 2 tygodniowym, na co śmiechłam 🙊 bo ja sobie tego nie wyobrażałam zupełnie🙂↔️
Więc zaznaczyła, że to musi być spokojny brzuszek,jeśli nie jest to wspomagamy. Ł.jak nie zrobiła w 2 dni to trzeci dzień był przepłakany, a na 4 już pomagałam. Pomógł nam Kolzym, ale w pewnym momencie przestał. Kiedy mieliśmy wykupić receptę na lek na dojrzewanie jelit, wyszło to napięcie OB i nagle zaczęła się wypróżniać po intensywnych ćwiczeniach z fizjo, a teraz jest już zupełnie odblokowana 🤷🏼♀️ -