Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
Odpowiedz

🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾

Oceń ten wątek:
  • Zielone.Słońce Autorytet

Wysłany: 22 maja, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję kolejnych ciąż. ♥️ Po cichu zazdroszczę. Ale tak pozytywnie. ☺️

4,5 roku starań
    Endometrioza II/III st, adenomioza, PCOS
    🔹06.21 1 ICSI - ❄️❄️❄️❄️ 1cb ❌
    🔹02.2023 2 ICSI - ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    🔸 28.05-4.06 3 krwotoki
    🔹 14+4tc - 103g 👶 i 104g 👶
    SANCO zdrowe chłopaki 💙💙
    🔹19+2 - 261g i 309g 👶👶
    🔹 27+2 - 1113g🐸 i 1122g🐸
    🔹29+2 - 1318g🦔 i 1365g 🦔
    🔹34+2 - 2460g🌞 i 2363g🌞

Witaj świecie! ✋
    PROM 34+5/6
    10.11.23 Leoś 2490g 💙, Filipuś 2120g💙

age.png
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 22 maja, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beezi, pilnijesz mnie 😁🤭😘

Więc tak, mija tydzień, emocje trochę opadły, nowe pożary wybuchły😌

Witam Państwa w konfiguracji M/N [Maluch/Nastolatka] 👶🏼👩🏼

1️⃣RoczkoChrzest 🕊️
    Sobota była bajeczna!🧚🏼‍♀️ Dzieciaki, nasi goście, ulubiony ksiądz, wyśmienite jedzenie, ekstra obsługa🤌🏼 Nie mam jeszcze zdjęć od fotografa, sama absolutnie nie miałam telefonu w ręku, także z tego dnia mam takie cośkolwiek od innych. Dekoracja - nie zrobiłam niczego WOW 💥, jednak zrobiłam wszystko jak chciałam i uważam, że udało mi się odpowiednio "zatańczyć z cegłą". Tort też mi wyszedł, znów wizualnie nie jestem w tym idealna, ale pistacja z maliną mówią same za siebie 😋 Niestandardowe menu (japońskie) nieco zdziwiło ludzi, nie spodziewali się czegoś innego niż rosół i schabowy, śmieszne reakcje były 😅 Było cudownie smacznie, a znamy się rodzinnie na jedzeniu, także strzał w dziesiątkę👌🏼 Najwięcej głosów pod pytaniem "Co podobało Ci się dziś najbardziej?" zebrały... kompozycje kwiatowe 💐Nawet mój bez mnie posłuchał i nie przekwitł tak jak na Komunię 🥹 Luśka to od jakiegoś miesiąca towarzyska dusza, wybawiła się z każdym, tańczyła mi na rękach na "Sto lat" i pokochała jak wszyscy na raz biją jej brawo 😌 Były wtopy! Ksiądz zapomniał i nie otworzył kościoła, Ł nie zjadła tortu, bo Matka nie wyrobiła się zrobić wersji personalizowanej, Ł nie dała sobie zapiąć guzików przy rekawach przez caaały dzień, no i ja... Czułam się świetnie, ale wyglądałam źle, fryzjer, makijażystka nie pomogły na długo, byłam zmęczona, niewyspana, spuchnięta...Cóż... i tak nikomu bym tego nie oddała! 😎
    Pokażę Wam, co nieco 🤭 Na krótko 😉
    https://ibb.co/wZwfBwLh
    https://ibb.co/fVDZjjnp

KarolinaAnastazja, BuBu90, Beezi lubią tę wiadomość

👩🏻🧔🏻🩷🩷
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀
    ☀️38t5d Córka 💝2025
    ⏳FET ❄️

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.
    age.png
  • KoKos Autorytet

Wysłany: 22 maja, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wrote:
    1️⃣RoczkoChrzest 🕊️
    Sobota była bajeczna!🧚🏼‍♀️ Dzieciaki, nasi goście, ulubiony ksiądz, wyśmienite jedzenie, ekstra obsługa🤌🏼 Nie mam jeszcze zdjęć od fotografa, sama absolutnie nie miałam telefonu w ręku, także z tego dnia mam takie cośkolwiek od innych. Dekoracja - nie zrobiłam niczego WOW 💥, jednak zrobiłam wszystko jak chciałam i uważam, że udało mi się odpowiednio "zatańczyć z cegłą". Tort też mi wyszedł, znów wizualnie nie jestem w tym idealna, ale pistacja z maliną mówią same za siebie 😋 Niestandardowe menu (japońskie) nieco zdziwiło ludzi, nie spodziewali się czegoś innego niż rosół i schabowy, śmieszne reakcje były 😅 Było cudownie smacznie, a znamy się rodzinnie na jedzeniu, także strzał w dziesiątkę👌🏼 Najwięcej głosów pod pytaniem "Co podobało Ci się dziś najbardziej?" zebrały... kompozycje kwiatowe 💐Nawet mój bez mnie posłuchał i nie przekwitł tak jak na Komunię 🥹 Luśka to od jakiegoś miesiąca towarzyska dusza, wybawiła się z każdym, tańczyła mi na rękach na "Sto lat" i pokochała jak wszyscy na raz biją jej brawo 😌 Były wtopy! Ksiądz zapomniał i nie otworzył kościoła, Ł nie zjadła tortu, bo Matka nie wyrobiła się zrobić wersji personalizowanej, Ł nie dała sobie zapiąć guzików przy rekawach przez caaały dzień, no i ja... Czułam się świetnie, ale wyglądałam źle, fryzjer, makijażystka nie pomogły na długo, byłam zmęczona, niewyspana, spuchnięta...Cóż... i tak nikomu bym tego nie oddała! 😎
    Pokażę Wam, co nieco 🤭 Na krótko 😉

Hej, wpadam wysłać ❤️❤️ i gratuluję od razu roczku Ł, naprawdę wszystko pięknie wyglądało, fajnie, że w takich kolorach, z wyrazem, bardzo w moim typie, a wygląd!?!! hehehe matka, czepiasz się, najważniejsze, że czułaś się dobrze sama ze sobą w tym dniu i dzięki temu tak też na pewno wyglądałaś!

Pozdrawiam wszystkie Dinusie i Dinomamay, oczywiście nie nadrobię Was, jak zwykle mi głupio nie być obecną i później wracać, ale zostałam przez kogoś na chwilę tu przekierowana 😏 zerkne co się pozmieniało w składzie przedszkola, bo wiem, że troszkę 🦕 doszło 🥰

Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
    2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
    3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
    Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
    🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
    6+1🥚4,4mm
    8+4 🐥 1,87cm
    12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
    15+4 🐔 około 10cm
    20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
    26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
    30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
    35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
    39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
    39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰

age.png
‹‹ 83 84 85 86 87
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ