🪺Dinoprzedszkole 🦕🐾
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję kolejnych ciąż. ♥️ Po cichu zazdroszczę. Ale tak pozytywnie. ☺️4,5 roku starań
Endometrioza II/III st, adenomioza, PCOS
🔹06.21 1 ICSI - ❄️❄️❄️❄️ 1cb ❌
🔹02.2023 2 ICSI - ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
🔸 28.05-4.06 3 krwotoki
🔹 14+4tc - 103g 👶 i 104g 👶
SANCO zdrowe chłopaki 💙💙
🔹19+2 - 261g i 309g 👶👶
🔹 27+2 - 1113g🐸 i 1122g🐸
🔹29+2 - 1318g🦔 i 1365g 🦔
🔹34+2 - 2460g🌞 i 2363g🌞
Witaj świecie! ✋
PROM 34+5/6
10.11.23 Leoś 2490g 💙, Filipuś 2120g💙

-
Beezi, pilnijesz mnie 😁🤭😘
Więc tak, mija tydzień, emocje trochę opadły, nowe pożary wybuchły😌
Witam Państwa w konfiguracji M/N [Maluch/Nastolatka] 👶🏼👩🏼
1️⃣RoczkoChrzest 🕊️
Sobota była bajeczna!🧚🏼♀️ Dzieciaki, nasi goście, ulubiony ksiądz, wyśmienite jedzenie, ekstra obsługa🤌🏼 Nie mam jeszcze zdjęć od fotografa, sama absolutnie nie miałam telefonu w ręku, także z tego dnia mam takie cośkolwiek od innych. Dekoracja - nie zrobiłam niczego WOW 💥, jednak zrobiłam wszystko jak chciałam i uważam, że udało mi się odpowiednio "zatańczyć z cegłą". Tort też mi wyszedł, znów wizualnie nie jestem w tym idealna, ale pistacja z maliną mówią same za siebie 😋 Niestandardowe menu (japońskie) nieco zdziwiło ludzi, nie spodziewali się czegoś innego niż rosół i schabowy, śmieszne reakcje były 😅 Było cudownie smacznie, a znamy się rodzinnie na jedzeniu, także strzał w dziesiątkę👌🏼 Najwięcej głosów pod pytaniem "Co podobało Ci się dziś najbardziej?" zebrały... kompozycje kwiatowe 💐Nawet mój bez mnie posłuchał i nie przekwitł tak jak na Komunię 🥹 Luśka to od jakiegoś miesiąca towarzyska dusza, wybawiła się z każdym, tańczyła mi na rękach na "Sto lat" i pokochała jak wszyscy na raz biją jej brawo 😌 Były wtopy! Ksiądz zapomniał i nie otworzył kościoła, Ł nie zjadła tortu, bo Matka nie wyrobiła się zrobić wersji personalizowanej, Ł nie dała sobie zapiąć guzików przy rekawach przez caaały dzień, no i ja... Czułam się świetnie, ale wyglądałam źle, fryzjer, makijażystka nie pomogły na długo, byłam zmęczona, niewyspana, spuchnięta...Cóż... i tak nikomu bym tego nie oddała! 😎
Pokażę Wam, co nieco 🤭 Na krótko 😉
https://ibb.co/wZwfBwLh
https://ibb.co/fVDZjjnp
KarolinaAnastazja, BuBu90, Beezi lubią tę wiadomość
-
Angi90 wrote:1️⃣RoczkoChrzest 🕊️
Sobota była bajeczna!🧚🏼♀️ Dzieciaki, nasi goście, ulubiony ksiądz, wyśmienite jedzenie, ekstra obsługa🤌🏼 Nie mam jeszcze zdjęć od fotografa, sama absolutnie nie miałam telefonu w ręku, także z tego dnia mam takie cośkolwiek od innych. Dekoracja - nie zrobiłam niczego WOW 💥, jednak zrobiłam wszystko jak chciałam i uważam, że udało mi się odpowiednio "zatańczyć z cegłą". Tort też mi wyszedł, znów wizualnie nie jestem w tym idealna, ale pistacja z maliną mówią same za siebie 😋 Niestandardowe menu (japońskie) nieco zdziwiło ludzi, nie spodziewali się czegoś innego niż rosół i schabowy, śmieszne reakcje były 😅 Było cudownie smacznie, a znamy się rodzinnie na jedzeniu, także strzał w dziesiątkę👌🏼 Najwięcej głosów pod pytaniem "Co podobało Ci się dziś najbardziej?" zebrały... kompozycje kwiatowe 💐Nawet mój bez mnie posłuchał i nie przekwitł tak jak na Komunię 🥹 Luśka to od jakiegoś miesiąca towarzyska dusza, wybawiła się z każdym, tańczyła mi na rękach na "Sto lat" i pokochała jak wszyscy na raz biją jej brawo 😌 Były wtopy! Ksiądz zapomniał i nie otworzył kościoła, Ł nie zjadła tortu, bo Matka nie wyrobiła się zrobić wersji personalizowanej, Ł nie dała sobie zapiąć guzików przy rekawach przez caaały dzień, no i ja... Czułam się świetnie, ale wyglądałam źle, fryzjer, makijażystka nie pomogły na długo, byłam zmęczona, niewyspana, spuchnięta...Cóż... i tak nikomu bym tego nie oddała! 😎
Pokażę Wam, co nieco 🤭 Na krótko 😉
Hej, wpadam wysłać ❤️❤️ i gratuluję od razu roczku Ł, naprawdę wszystko pięknie wyglądało, fajnie, że w takich kolorach, z wyrazem, bardzo w moim typie, a wygląd!?!! hehehe matka, czepiasz się, najważniejsze, że czułaś się dobrze sama ze sobą w tym dniu i dzięki temu tak też na pewno wyglądałaś!
Pozdrawiam wszystkie Dinusie i Dinomamay, oczywiście nie nadrobię Was, jak zwykle mi głupio nie być obecną i później wracać, ale zostałam przez kogoś na chwilę tu przekierowana 😏 zerkne co się pozmieniało w składzie przedszkola, bo wiem, że troszkę 🦕 doszło 🥰Starania od 05/2022💃28l🕴️34l
2x operacja przepukliny pachwinowej prawej, zrosty?
3x histeroskopia - polip + usunięcie przegrody macicy
Tarczyca = Letrox ✅ Nasienie ✅ Sono-HSG 07/23 - drożne, macica bez zrostów ✅ 08/23 RM: drobne mięśniaki, lewy jajnik w brzuchu ❌ 09.10/23 - cb 💔 ->11.2023 klinika: 16-18cs stymulacje ✖️
🍀19cs - lametta, ovitrelle, duphaston = 10dpo ⏸️ 20.03 🍀
6+1🥚4,4mm
8+4 🐥 1,87cm
12+3🐓 6,44cm - I USG jest OK !
15+4 🐔 około 10cm
20+4 jest 🩷 - 395g połówkowe OK!
26+3 🐡 1045g 29+4 🦐 1300g
30+4 🦑 1447g - III USG jest OK!
35+1 🐠 2343g 37+0 🐟 2770g
39+1 🦈 3200g ---> indukcja 🤞🍀
39+3 (CC) Franka - 52cm, 3340g 🥰

-