X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Domowe testy na płec :)
Odpowiedz

Domowe testy na płec :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola87 tym samy sposobem powinnam miec 2synow i corke ;) uwaga spodziewam sie 3go syna ;) Pomijam fakt ze 99% z tego co mi powiedziala sprawdzilo sie tylko cos z ta corka nei trafila ;)

Kalendarz chinski: 3x trafiony.
    Obraczka: kreci sie a ma byc syn.
    Ph 4,0 niby na corke - ma byc syn
    Zamiast sody wzielam proszek do pieczenia - w 12tc pienil sie, potem juz nie probowalam.
    Co tam jeszcze bylo z tych domowych sposobow? Hmmm kapusty nie robilam, nie lubie gotowac siuskow ;)
    Aaa ten test chyba z 4tej strony tego watku: 69% corka 31% syn.

Tak jak widac to loteria ale fajnie sie w to pobawic ;)

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sida nie pieni obraczka kolka robi zobaczymy :)

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obrączka za każdym razem kręci się w kółko niby na dziewczynkę, a co wyjdzie zobaczymy ;) mam taką cichą nadzieję że będzie ta dziewuszka ale nawet jak na świecie pojawi się chłopiec będę przeszczęśliwa :)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • serce220 Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sodą to sobie można piekarnik wyczyścić a nie sprawdzać płeć dziecka. Kupiłam sobie IntelliGender i temu można wierzyć a nie domowe sposoby .

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZesc odnawiam temat sama jestem ciekawa kto tam siedzi w środku ale jeszcze dużo czasu minie zanim się dowiem

Kiedy taki test najwcześniej można wykonać?? < ktory tydz?>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:11

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wszystkie serdecznie :P
    kiedys koleżanka wróżyła mi z obrączki wyszło ze będę mieć 2 dzieci
    pierwszy chłoiec sie zgadza bo mam Filipa 6,5 roku teraz jestem w ciązy z drugim :) co prawda 2 lata walczyłam żeby zajść w marcu poroniłam 5 tyg :(

Teraz obecnie jestem 7 tyg narazie jest wszystko ok Maluszek żyje i dobrze sie ma, wracając do wróżby, drugie dziecko miało być " dziewczynka" :P

I jestem ciekawa czy się spełni wróżba tylko dwójkę mi wywróżyło :)

Pozdrawiam

• serce220 Nowa

Wysłany: 27 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test można zrobić już w 10 tyg. Jak dla mnie super sprawa i warto jest go kupić, tym bardziej że ma 90% sprawdzalności .

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serce220 wrote:
    Test można zrobić już w 10 tyg. Jak dla mnie super sprawa i warto jest go kupić, tym bardziej że ma 90% sprawdzalności .

Wiesz, jak dla mnie, to urządzasz ordynarną pseudoreklamę ;) Wszystko zależy od diety, a ten sam efekt, co test, o którym piszesz, daje zwykły test PH. Szanujmy się ;)

polkosia lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Est Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny no nie mówcie, że wierzycie w takie rzeczy ???
    Te testy z sody, obrączek, kapusty, ph!!!! :-)

A.Kasia lubi tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• polkosia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Wg sody i chińskiego u mnie dziewczynka ;) A w rzeczywistości okaże się gdzieś za 2 miesiące :P

Druga ciąża i tak samo, jak w pierwszej ;) Ciekawe jaka będzie powtarzalność :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

U mnie według chińskiego pierwsze dziecko miało być chłopcem, a jest dziewczynka tak też wyszło z obrączki ;) teraz wychodzi na odwrót z chińskiego dziewczynka z obrączki chłopak :P

Reszty testów nie robiłam, poczekam na wizytę może za 2 tyg coś będzie widać ;)

• Mamcia2 Nowa

Wysłany: 21 listopada 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam temacik..;)
    Jestem w 3 ciazy. Mam dwoch synkow i co prawda 3 ciaza nie jest planowana liczylam na dziewczynke. Lekarz powiedzial ze bedzie prawdopodobnie chlopiec

Mamcia2
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Jestem w 17 tygodniu ciąży. Postanowiłam przetestować sodę i siusiu bo zżera mnie ciekawość co się we mnie kluje :D
    Test robiłam już ze 4 razy i za każdym wychodzi że będzie dziewczynka. Przeczucie tez mi tak podpowiada... Test z obrączki potwierdza test z sody. Kalendarz chiński płci równiez pokazał dziewczynkę :D Na USG w 12 tygodniu było za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić ale za 4 tygodnie mam kolejne USG oby tym razem coś pokazało :)

Dopisek z dnia 01.03.2017R.:
    A więc... Tydzień 20 i 2 dni... Wczoraj w badaniu Usg lekarz poinformował mnie, że spodziewam się CÓRECZKI :D Jestem przeszczęśliwa :D Czyli w moim przypadku wszystkie testy się potwierdziły. Coś wspaniałego :D Pozdrawiam wszystkich :))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 11:59

• Sylwusiakmamusiak Znajoma

Wysłany: 7 lutego 2017, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak czekam na dziewczynkę .Juz nie dlugo USG polowkowe i mam nadzieje ze juz bede znala plec i lekarz nie powie ze cos dynda miedzy nóżkami :D.Kalendarz chiński płci pokauje chlopca mam nadzieje ze co innego powie ginekolog :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 08:16

thgf3e3kxvkcjnl8.png
    dqprjw4zbcgoeeks.png
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ