Domowe testy na płec :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLola87 tym samy sposobem powinnam miec 2synow i corke uwaga spodziewam sie 3go syna Pomijam fakt ze 99% z tego co mi powiedziala sprawdzilo sie tylko cos z ta corka nei trafila
Kalendarz chinski: 3x trafiony.
Obraczka: kreci sie a ma byc syn.
Ph 4,0 niby na corke - ma byc syn
Zamiast sody wzielam proszek do pieczenia - w 12tc pienil sie, potem juz nie probowalam.
Co tam jeszcze bylo z tych domowych sposobow? Hmmm kapusty nie robilam, nie lubie gotowac siuskow
Aaa ten test chyba z 4tej strony tego watku: 69% corka 31% syn.
Tak jak widac to loteria ale fajnie sie w to pobawic -
nick nieaktualnyWitam was wszystkie serdecznie
kiedys koleżanka wróżyła mi z obrączki wyszło ze będę mieć 2 dzieci
pierwszy chłoiec sie zgadza bo mam Filipa 6,5 roku teraz jestem w ciązy z drugim co prawda 2 lata walczyłam żeby zajść w marcu poroniłam 5 tyg
Teraz obecnie jestem 7 tyg narazie jest wszystko ok Maluszek żyje i dobrze sie ma, wracając do wróżby, drugie dziecko miało być " dziewczynka"
I jestem ciekawa czy się spełni wróżba tylko dwójkę mi wywróżyło
Pozdrawiam
-
serce220 wrote:Test można zrobić już w 10 tyg. Jak dla mnie super sprawa i warto jest go kupić, tym bardziej że ma 90% sprawdzalności .
Wiesz, jak dla mnie, to urządzasz ordynarną pseudoreklamę Wszystko zależy od diety, a ten sam efekt, co test, o którym piszesz, daje zwykły test PH. Szanujmy siępolkosia lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
polkosia wrote:Wg sody i chińskiego u mnie dziewczynka A w rzeczywistości okaże się gdzieś za 2 miesiące
Druga ciąża i tak samo, jak w pierwszej Ciekawe jaka będzie powtarzalnośćKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyHej,
U mnie według chińskiego pierwsze dziecko miało być chłopcem, a jest dziewczynka tak też wyszło z obrączki teraz wychodzi na odwrót z chińskiego dziewczynka z obrączki chłopak
Reszty testów nie robiłam, poczekam na wizytę może za 2 tyg coś będzie widać -
nick nieaktualnyWitam
Jestem w 17 tygodniu ciąży. Postanowiłam przetestować sodę i siusiu bo zżera mnie ciekawość co się we mnie kluje
Test robiłam już ze 4 razy i za każdym wychodzi że będzie dziewczynka. Przeczucie tez mi tak podpowiada... Test z obrączki potwierdza test z sody. Kalendarz chiński płci równiez pokazał dziewczynkę Na USG w 12 tygodniu było za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić ale za 4 tygodnie mam kolejne USG oby tym razem coś pokazało
Dopisek z dnia 01.03.2017R.:
A więc... Tydzień 20 i 2 dni... Wczoraj w badaniu Usg lekarz poinformował mnie, że spodziewam się CÓRECZKI Jestem przeszczęśliwa Czyli w moim przypadku wszystkie testy się potwierdziły. Coś wspaniałego Pozdrawiam wszystkich )))Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 11:59
-
Ja tak czekam na dziewczynkę .Juz nie dlugo USG polowkowe i mam nadzieje ze juz bede znala plec i lekarz nie powie ze cos dynda miedzy nóżkami .Kalendarz chiński płci pokauje chlopca mam nadzieje ze co innego powie ginekolog
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 08:16
-