Dzieci rok po roku
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas byl plan 2,5 roku wyszlo prawie rok szybciej
Ale cieszymy sie niesamowicie !Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
U nas będzie równo dwa lata różnicy. A ciąża z całkowitej, niewytlumaczalnej biologicznie i niemożliwej medycznie wpadki. Teraz w 30 tygodniu zaczynam już wpadać w panikę jak sobie poradzę. Boję się najbardziej właśnie tego, że ucierpi moja relacja ze starszym dzieckiem, a próbując poświęcać mu tyle czasu i uwagi co teraz, nie dam noworodkowi tego co mu się należy. A gdzie tu wcisnąć jeszcze czas dla najstarszego syna, cień zainteresowania mężem, ogarnięcie domu i kota?
-
Witam u mas rok i 8 miesiecy wstepny termin porodu to 6 czerwca w domu jeszcze 6 latka plus maż w delegacji już sama sobie zazdroszcze ❤
Miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 07:04
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Oliwcia u mnie termin 26.06
Bergamotka podobno przy dwójce dzieci jest problem się ogarnąć, a przy 3 rzecz dzieje się sama i jesteś ekspertem - wiec myśle, ze warto być dobrej myśli
A podobno czy 3 czy 5 dzieci to już żadna różnica w organizacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2018, 21:44
-
Alala wrote:Oliwcia u mnie termin 26.06
Bergamotka podobno przy dwójce dzieci jest problem się ogarnąć, a przy 3 rzecz dzieje się sama i jesteś ekspertem - wiec myśle, ze warto być dobrej myśli
A podobno czy 3 czy 5 dzieci to już żadna różnica w organizacji
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Cześć Dziewczyny!!!
Fajny wątek u mnie 9 miesięczna córeczka i niedawno || kreski będzie różnica 17 miesięcy między dzieciaczkami. Trochę się boje,bo mała jest bardzo aktywnym brzdącem,ale jak przetrwamy te najgorsze pół roku to potem już chyba będzie lepiej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozia87 jak sobie radzisz? Bo ja powiem szczerze, że myślałam, że będę się lepiej czula niz w poprzedniej ciąży. A niestety nie mam na nic siły a moja córeczka domaga się mojego 100 % zaangażowania a ja najchętniej polozylabym się na łóżku i spala
-