Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPestkaa wrote:Fiorellka to spokojnie, czekamy na rozwój wydarzeń. Wczoraj tak ładnie napisałaś o nastawieniu do dziejszego testowania :*
Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Fiorella mi dopiero 11dzien po wyszedł baaaardzo blady cień, dzień wcześniej to nic kompletnie. Wiec spokojnie wszystko może się zdarzyć 😘
Wczoraj kontrolowałam cukry i po posiłkach wszystkie pięknie- norma do 140 a ja miałam 117 (po kakałku 😂), 89, 87, 101 i nie pamietam. A na czczo dziś zrobiłam bo wczoraj zapomniałam i 101 a norma do 90 😱😭 kurwa nie wiem od czego to zależy serio... mam nadzieje ze za jakiś czas to mi się unormujeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 06:32
-
Bi,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:45
-
Fiorelka trzymam kciuki za kolejne dni
Anionka moge sobie przebic piatke z toba .Ja mam cukry po posilkach identyczne jak ty a rano porazka.Zaraz sobie sprawdze nawet -
C,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:45
-
Beti i jak tu to zbić rano? Ehhh ja nadal trzymam kciuki❤️ Ja nie biorę żadnych leków tylko kwas foliowy i dha ale to od początku biorę a od połowy ciąży mi ten cukier musiał się spierdolic noooo😪😪😪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 06:53
-
Meggs wyszlam z wprawy troche w ogladaniu testow haha no ale nic za bardzo sobie wmowic nie moge
Nikodemko czekam na CIebie -
Ani0nka wrote:Beti i jak tu to zbić rano? Ehhh ja nadal trzymam kciuki❤️ Ja nie biorę żadnych leków tylko kwas foliowy i dha ale to od początku biorę a od połowy ciąży mi ten cukier musiał się spierdolic noooo😪😪😪