Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blair, ale super wieści, mocno trzymam kciuki i ekscytuję się Waszym come backiem ☺
blair. lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dośka wrote:Dzięki za interpretacje Dziewczyny. Kurde no zmartwiło mnie to... 😢
Szczęściaro i z czym to się wiązało u Ciebie?
U mnie niestety pod koniec ciąży było gorzej z cukrami i dostałam insuline.. Cukrzyca nie jest straszna. Dasz radę😉😉Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dośka ;( faktycznie ponad normy, ale już ci dziewczyny wyjaśnił. Dobrze że masz wizytę w czwartek, wszystko unormujesz
Poprasowałam i teraz spa w wannie. Golenie jest taaakie trudne... przed kolejną ciążą robię sobie laser ;p
Nona, Magda - mbc, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pytanko do dziewczyn, które brały metforminę - czy Wy też miałyście na początku taki słaby apetyt? Dziś zapomniałam zrobić obiad bo nie byłam głodna 🙈 dopiero wygłodniały mąż mi przypomniał. Nie to, że jakoś mocno na to narzekam, ale zastanawiam się czy mi to minie.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytęczova wrote:Pytanko do dziewczyn, które brały metforminę - czy Wy też miałyście na początku taki słaby apetyt? Dziś zapomniałam zrobić obiad bo nie byłam głodna 🙈 dopiero wygłodniały mąż mi przypomniał. Nie to, że jakoś mocno na to narzekam, ale zastanawiam się czy mi to minie.
-
Fiorella czekam na tance hulańce o 22 😀
Najmłodsza trzymam mocno kciuki za Was!!
Blair witaj w grze 😀😀
Nikodemko suwaczek na córcie,to znak😍
Dośka ja sie nie znam,ale dziewczyny jiz wszystko napisaly. Wierze,że dieta wystarczy 😊
Nona jak do cwiczeń zaliczysz maraton po sklepach, pózniej w kuchni a na końcu przy maszynie to ja juź po😀
Alex haha, ja za tydzień przed wizytą bede ;p taki plus ze mi wolno teraz klaki rosną ;p
Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam problem
Dzisiaj robiłam badanie krwi i moczu. We krwi wszystko jest ok, ale w moczu już nie. Co prawda w piątek wizyta ale jednak stresuję się już tym bardzo. Chciałabym wiedzieć czy u maluszka wszystko dobrze i czy nic mu nie grozi.
Mianowicie
Glukoza z moczu 68mg/dl nie powinno być jej
Bilirubina 1+ też jej nie powinno być
Leukocyty 6 wpw norma wynosi <6wpw
Bakterie liczne wpw nie powinno ich być
Kryształki szczawianu wapnia pojawiają się wpw a też nie powinno ich być.
* wpw znaczy 'w polu widzenia'
Zdarzyła się może którejś podobna sytuacja.?
Bardzo się martwię. Dodam że mam glukometr i mierzę cukier w domu który jest w normie. Badam rano na czczo, przed i po każdym posiłku.
Pomóżcie 😭19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Olivkowamama moja też o 21.. Też będę czekać na wyniki Fiorelli . A powiedz mi czy Twoja córeczka sama zasypia?? Czy musisz się z nią polozyc?? Szukam sposobu żeby sama zasypiala ale nie udaje się😕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 19:58
fiorella82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny