Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Przedszko - no i swietnie I z wizyta i z mandatem Nad morze jedziecie? Dokad dokladnie?
Alex dziekuje
No śmieszna,gęba mi się sama smiała z siebie😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 19:17
-
Byłam dziś z chrześnicą na basenie i ratownik, który uporczywie mnie zawsze podrywa podszedł przerażony i pyta czy to moja córka. To mówię, że siostrzenica, a ten na to "no tak myślałem, bo za młoda na dzieci jesteś". Także tego, rzucam starania
blair., Arashe, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Wik89, Magda - mbc, Nikodemka, Pestkaa, Niezapominajka2, Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszko super wieści z wizyty i Oluś taki duży już chłopak 😍
Co do krwiaka to ja miałam go przed 2 tyg. I w tym czasie miałam jednorazowe trwające jedno popołudnie plamienie i podejrzewam że ono wcale nie było z krwiaka tylko z mojej szyjki. Takze mój krwiak się wchłonął całkowicie bez plamień. Ale krwiaki też potrafią się oczyszczać i wtedy się plami. Nie jest to groźna sytuacja. A lekarz cos jej mowił na to?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszko, super wieści ☺ a dla policjantów szacuneczek. Malo jest takich nie służbistow!
przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajka2 wrote:Przedszkolanko super wieści! Te z mandatem mimo wszytko tez 😂
Alex przypomnisz proszę stronkę z łóżeczkiem dla dziecka?Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Teczova buhahaha, babcie w sklepie jak Cie zobaczą z brzuchem to od patologii bedą wyzywać i 500+😂😂
No a policjant śmieszny,to fakt. 20 minut z nim gadalam ;p
Meggs powiedzial po usg ze bedzie plamic/krwawic wiec byla gotowa na to. No i plami tak po troszkę i w sume tyle. Ale panikuje przez to strasznie bo do wizyty ma 2 tygodnie.tęczova lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Dzieki! A jak oceniasz jakość? I faktycznie 14 dni roboczych trwała dostawa?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszko, na bank! Napiszę sobie na czole, że jestem 30+
Wiki, ten łysieje, nie pasuje do wizji ze słonecznego patrolu 😂przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Przedszkolanko super że wszystko ok. Żeś pędziła do córeczki 😂😂 a policjanci sztos rzadko trafi się na takich..
Tęczova naprawdę🤣🤣 to rzeczywiście musisz młodziutko wyglądać ale to akurat na plus☺️☺️przedszkolanka:), Nikodemka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Kurcze mialam dzis spotkanie juz dawno zaplanowane o 18, maz wiedzial, jeszcze o 17 dzwonilam zeby mu powiedziec ze bede okolo 20 wiec zeby nie czekal na mnie z bieganiem i kolacja (w domysle-zeby byl gotowy ), urwalam sie o tej 20 stamtad i lece do domu czym predzej bo znowu sluz plodny od popoludnia a plemniki malo ruchliwe wiec chce kuc zelazo poki gorace, wchodze na klatke i mijam sie...z moim mezem, ktory wlasnie sobie schodzi pobiegac i jeszcze mnie prosi zebym zamowila pizze bo nic nie jadl. No i teraz do sedna - co te starania robia z zyciem. Normalnie nic sie przeciez nie stalo, ze ja wracam a on wychodzi pobiegac, ale przez te starania to ta sytuacja oczywiscie mi mega humor zepsula, niby taka blahostka ale to sa TE dni i bylam pewna ze on zakmini z roznych moich dzisiejszych komunikatow ze wracam okolo 20 bo chce sie kochac a on tymczasem zadowolony idzie biegac (plemniki sie zagrzeja i tyle z tego bedzie ) Ja prdle
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Wiki mój mąż biega od wielu lat co drugi dzień po 10-13 km, zaliczył kilka maratonów w życiu , biegał tak samo podczas starań, wylegiwał się w później w ciepłej wodzie w wannie i ustrzelił 😋 także plemniki przetrwają! Nic nie martw!
Aaa i codziennie dojeżdża do pracy rowerem 😁 także luzik 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 21:36
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
właśnie się zryłam,bo oglądam usg a tu główka wskazuje na 35 tydzień! a reszta w normie..Na październikowych mnie już trochę uspokoiły,ale wiecie jak to jest..4 tyg.teraz rozkminy będzie..
Wiki pobudzi plemniki,będą żywsze! spokojnie czekaj gotowa
mój jeździ na rowerze to dopiero masakra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 21:31