Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Julia93 wrote:Ja zainwestowałam w legginsy ciążowe, niby brzuch jakos bardzo nie wywalił, ale spodnie mnie cisną. I takie nieprzyjemne pobolewanie jak mnie nawet jakas gumka od dresow uwiera. Ja też jutro mam pierwsze usg od 3 tygodni. Strasznie się stresuję, śpię strasznie nerwowo. Niby tętno jest, bo mam detektor, ale jakoś martwię się że może nie rośnie tak szybko jak powinien, albo znowu okaże się że wód za mało. Tak się zaczynały moje wcześniejsze poronienia, z tym ze był to 6 i 8 tydzien jak obumierały. Teraz 11 więc troche mnie to pociesza. Ale i tak jestem cała roztrzęsiona.
Idę jutro też oddać krew na Pappa. 15 luty usg prenatalne
zaczynasz bezpieczny okres za tydzień zazdroszczę! a co do legginsów to gdzie kupiłaś? z Polą pamiętam obkupowałam hm -
nick nieaktualny
-
ooo Julka dzięki za namiar bo też mam zamiar kupić
a teraz jest malusi dlatego można nie wychwycić
tak,mogę wycenić
Lami, Nona dzięki :* moje pierwsze koce były w dziwnych kształtach więc wiecie cały czas się uczęNona lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Ale glukoze po co ? To sa te 3 pobrania ? To sie robi po 20tym tyg niee ?
Ok to zrobie sama bete, bede spokojniejsza i jakos przezyje do piatku. -
O wlasnie dziewczyny dawajciu tu fotki jakies z usg jak bedziecie czy brzucholi No przedszkolanko wywaliło Ci !!!!! hahahah chudzina
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy pościel z minky nadaje sie dla niemowlka. Ten materiał jest ciepły i miekki fakt i ma bardzo gesty splot ale przez to nie oddycha- nie przepuszcza powietrza - niech dziecko zarzuci sobie taka pościel na twarz i o tragedie nie trudno.
-
Ok, jasne. Jest wiele informacji o tym ze to materiał super przepuszczalny, ale śmiem sie z tym niezgodzić. Mam minky w domu i nie powiedzialabym ze przepuszcza on powietrze.
Mamaginekolog tez ostatnio zwracala na to uwage. Dla malucha najlepsza naturalna oddychająca bawełna. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 22:39
przedszkolanka:), Julia93, Beti82, Arashe, Meggs, XxMoniaXx, blair., kark, Słoneczko12, Niezapominajka2, Pestkaa, Szczęściara, patuniek86, Nikodemka, Nona, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs ten minky po prostu w modzie, a że milusi to jest szał. Poza tym w pepco mamy kupują koce z poliestru a to jeszcze gorsze pomału wkracza velvet i ultra sof velvet na rynek.
Julka poczekaj aż płeć poznasz i poszalejemy a organizer jaki mi rozrysujesz taki uszyję
Lami cudowny widok ahhh chcę już też!Lami lubi tę wiadomość
-
Monia ,Blair
Meggs bawełna wysokogatunkowa (zwana premium) 100 % również jest ale ludzie niestety patrzą na ceny a nie tylko na jakość. Najlepsza jest reakcja "ile za to za tamto - wszystko najlepsze ma byc" a jak podam cenę ( nie oszukujmy się,premium kosztuje) to tylko "dziękuję" albo że drogo. Tylko nikt nie patrzy,że materiały kosztują a i pracując za darmo zusu nie opłacę.blair. lubi tę wiadomość