X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2019, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko jak sie kiedys doczekam to ja zamówię i doradzisz mi jaki materiał będzie najodpowiedniejszy :) i nie będę krzyczeć ze drogo bo po taniości to wiadomo co mozna dostać ;)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, wg mnie ceny super, takie jakbym w sklepie gotowca kupiła, a tak wolę Tobie ;) Jak będzie dobrze to w wakacje napewno się zapiszę do listy zamówień :D

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2019, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja spotkałam się ze swoimi dziewczynami, cin cin poszło w ruch, trochę wstawiona idę spac dobranoc ❤️

przedszkolanka:), Beti82, Nona, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2019, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 21:14

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2019, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs chetnie doradze i będę tyle robila aż będziesz zadowolona ;) a na lato podobno meeega jest bambus ale nie mialam okazji szyć..podobno cholerstwo :D

Julka najlepiej to dowieźć i zanieść do mieszkania(tak,miałam takie przypadki...). Nad wyprawka godzine?;p godzine Kochana ja zamawiam materialy haha;p plus omówienie i wybor wzoru z klientką i samo uszycie to przy Poli u boku (czyli ostatnio wieczory) to tak 2 tyg.nad wyprawką siedze.
    Bywa tak,że większosc dnia wiszę na telefonie i pisze z klientkami.

Kark haha mówisz i masz :D z brzuchem jeszcze nie szylam a planuję to robic do 8-9 miesiąca jak sie da ;p

Niezapominajko bo wiekszosc wykonczenia robi na maszynie na widoku. Ja szyje recznie by nie było widać w miarę tego,ale teź róznie idzie i pruje ;p a uczyl mnie tego kto? Mąż :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 21:46

kark, Niezapominajka2, Meggs, blair. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2019, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli mówisz trzeba się spieszyć, puki brzuch mały :D?

A legginsy w ciąży są mega. Z synem miałam 3 pary ciążowe zwykłe, z córką najmłodszą 3 pary ocieplane :D Mi się też po porodzie przydały, szczególnie po cc, bo nie uwierały w ranę jak pozostałe spodnie, tylko miały wyżej przeszycie :) Także nie byłam skazana na spódnice i sukienki póki rana się nie zagoiła fajnie ;)

• moyeu Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2019, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, widziałam ja fb, cuda Kobito robisz, brzusio super! Czytałam, że jak już byłaś w ciąży to szybciej brzuszek się pokazuje :)

30 lat 🍍 starania od II 2018
    🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
    ❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
    ❌AMH
    IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻

👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie

💉IVF💊
    IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
    19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
    22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭

💉IMMUNOLOGIA🦠
    IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
    ❌TEST IMK
    ❌TEST CBA
    ❓ANA 3
    ✅P/c przeciwplemnikowe
    ❓KIR
    ❓HLA-C

Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻

Wysłany: 3 lutego 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark haha,jak w takim tempie bedzie rósł jak teraz to zostaje Ci...może dwa miesiące :D

Julia w sumie tak,to hobby bo nie jest to nasze źródło utrzymania. Gdyby Pola była w przedszkolu to bym wtedy o tym myślała,ale nic kosztem dzieci,zwłaszcza jak sytuacja pozwala.
    Co do matek to powiem Ci,że ja już takie rzeczy widzialam i slyszalam że czasem nie wiem czy śmiać się czy płakac. Jestem na różnych grupach (sprzedam ,kupie) i to co sie teraz dzieje to masakra..nie odbierają, nie płaca, sprzedają np.poplamione albo chca markowe za 1 zl.;p nie oceniam bo to różnie bywa ale wzór dla dzieci pózniej jaki..

Moyeu <3
    Podobno własnie tak i slyszalam tez jak ktoś sport uprawiał to może tak byc. Moja kolezanka miała mega umiesniony brzuch i rodziła rok po roku,w obu ciążach miala ogromny !brzuch. A że jest niska to sprawiał on wrażenie,że wybuchnie :o

moyeu lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2019, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami - piekny widok fasola <3 dla mnie to na razie taka abstrakcja, ze az nie umiem sobie tego wyobrazic...
    Przedszko - ja juz kiedys pisalam, ze zamawiam u Ciebie wszystko, jak tylko bede znala plec mojego bobasa! I tak jak Meggs jestem fanka naturalnych tkanin, wiec bedziemy obydwie sie Ciebie radzic :) A zdjecia super! Przestan :D
    Wszystkie ovufriendki powinny zebrac sie z brzuszkami, a ja zrobie im sesje zdjeciowa i o!

przedszkolanka:), Meggs, Słoneczko12, blair., kark, kalcia lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️

Wysłany: 3 lutego 2019, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko nie ma problemu <3
    Co do sesji to byłoby meeeega wszystkie razem z brzuchami !

Nikodemka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2019, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Monia ,Blair <3

Meggs bawełna wysokogatunkowa (zwana premium) 100 % również jest :) ale ludzie niestety patrzą na ceny a nie tylko na jakość. Najlepsza jest reakcja "ile za to za tamto - wszystko najlepsze ma byc" a jak podam cenę ( nie oszukujmy się,premium kosztuje) to tylko "dziękuję" albo że drogo. Tylko nikt nie patrzy,że materiały kosztują a i pracując za darmo zusu nie opłacę.
    Doskonale Cię rozumiem, jak pewnie każdy kto wykonuje pracę ręczne. Ja tak mam z malowaniem, każdy chce realistyczny portret, najlepiej za stówe, gdzie samo płótno, farby i werniks tyle kosztują... A gdzie moja praca? Za darmo.

kark lubi tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png

Wysłany: 3 lutego 2019, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe na grupach to sie mówi "kupię nie za miliony monet " :D

Arashe, Nona lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2019, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, przylaczam sie do tych, ktore cos tworza i prowadza dzialalnosc. Podzielam Wasze zdanie, ludzie bywaja okropni. Idac tym torem kazdy z nas powinien targowac sie np kupujac bułki. Ja juz kilka razy mialam powazny kryzys i chcialam to rzucic wlasnie przez klientow. Niestety takie artystyczne zawody czesto postrzegane są wylacznie jako pasja, a nie praca.

przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to ja zrobię nam makijaż do sesji, bo tez się tym zajmuje :D a co jak szaleć to szaleć :D dzień dobry :-)

przedszkolanka:), Nona, blair., Beti82, Arashe lubią tę wiadomość

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzis nie jade na bete bo M wracal z nocki i mówił ze mega slisko u nas i zle sie jedzie. To ja jutro skocze. Bedzie po 72h zamiast 48.

przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia to beta będzie bardzo wysoka:) super ❤️ Na kiedy wyznaczysz sobie termin z owulacji?

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• moyeu Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem Was doskonale, bo chociaż mój zawód nie jest artystyczny, to sytuacja jest nieraz analogiczna. Z tym, że u mnie chcą porady za darmo, teksty w stylu "zerknij proszę na tę umowę, dla ciebie to chwila a ja muszę ją podpisać za godzinę" umowa na 20 stron... gdzie tych tekstów nie czyta się 5 min, i nawet nieraz dziękuję nie usłyszę. Mój mąż jest informatykiem, ktoś ma problem, on pojedzie coś poklika to albo winko, albo koniak albo nawet kasa. Gdzie tu sprawiedliwość?

przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość

30 lat 🍍 starania od II 2018
    🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
    ❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
    ❌AMH
    IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻

👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie

💉IVF💊
    IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
    19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
    22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭

💉IMMUNOLOGIA🦠
    IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
    ❌TEST IMK
    ❌TEST CBA
    ❓ANA 3
    ✅P/c przeciwplemnikowe
    ❓KIR
    ❓HLA-C

Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam jak namalowałam obraz mamie na urodziny, co tu mówić... Wyszedł zajebisty jak na 16 latke, mam dała go do oprawy, za samą ramę wyszło 150zł. Potem dałam go na wernisaż, bo robili u nas z ok takie jakby promowanie młodych twórców. No i po wernisażu idę odebrać wszystkie obrazy, a tu babka z ok daje mi 50zł i mówi, że ten mały obraz ktoś kupił... Myślałam, że mama rozniesie budynek cały :D
    No i więcej moic obrazów na żadne wystawy nie pożyczyła :P

przedszkolanka:), blair., Lami, Arashe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 23:44

kark, Pestkaa, Ani0nka, blair., Lami, Arashe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, za tydzień to dopiero będzie piękny wykres zielony, zobaczysz ;)

Kurcze, ja sobie właśnie uświadomiłam, że prócz wanienki , łóżeczka i pościeli nic kompletnie nie mam dla bobasa... Wszystko po 3ce było już tak zniszczone plus M kategorycznie odmówił 4tego, że pozbyliśmy się praktycznie wszystkiego...
    Kurcze, okaże się, że na wyprawkę na 4te dam więcej niż na 1wsze :/

Nona lubi tę wiadomość

‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ