Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
e.wela wrote:Zaraz ide do apteki. Ten cykl i tak juz stracony ale moze jak zaczne brac od dzis to kolejna owulka bedzie juz lepsza i nie bedzie potrzebny Clo. Boje sie troche takiej stymulacji bo gin powiedziala ze jakis czas temu miala trojaczki po stymulacji. Wiadomo ze jesli nie bedzie innego wyjscia to zgodze sie na wszystko...
Jesli uznacie ze sie przenosicie to cos wymyslee.wela, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Doskanale Cie rozumiem... A samolocik ? Gdzie lezy u Ciebie na rękach glowka w dół i niestety nosisz... ?
-
Dziewczyny wlasnie wrocilam do domu. Wizyta w porzadku. Najpierw mnie zbadal ginekologicznie. Na wzierniku troszke sluzu podbarwionego krwia, ale jak to powiedział nie ma jej na szczescie duzo, bardziej takie slady. Pozniej usg. Na poczatku pojawil sie sam pecherzyk - ma obecnie 19mm, za chwile pokazal sie
pecherzyk zoltkowy. Szukal i szukal dalej pod roznym katem i znalazl maly zarodek ma malenstwo obecnie 2mm i przez momencik widzielismy pulsujaca kropeczke
Nie wiadomo skad te plamienie. Nie ma na szczęście zadnych krwiakow, kosmowka bez cech odklejania.
Mam duzo odpoczywac, nie dzwigac. Zwiekszyl mi dupahaston na 3x1 i do tego dodal luteine 2x1.
Kolejna wizyta 9 kwietnia i jak bedzie wszystko w porzadku zalozymy karte ciazy
Dziękuję dziewczyny za wszystkie kciuki!!Anutka, yvonneSW, Margolciak, Kara93, Lady Savage, moniczko., kaka470, AiCha4811, Annie1981, spioch2, evve_2.0, dobuska lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Dziewczyny wlasnie wrocilam do domu. Wizyta w porzadku. Najpierw mnie zbadal ginekologicznie. Na wzierniku troszke sluzu podbarwionego krwia, ale jak to powiedział nie ma jej na szczescie duzo, bardziej takie slady. Pozniej usg. Na poczatku pojawil sie sam pecherzyk - ma obecnie 19mm, za chwile pokazal sie
pecherzyk zoltkowy. Szukal i szukal dalej pod roznym katem i znalazl maly zarodek ma malenstwo obecnie 2mm i przez momencik widzielismy pulsujaca kropeczke
Nie wiadomo skad te plamienie. Nie ma na szczęście zadnych krwiakow, kosmowka bez cech odklejania.
Mam duzo odpoczywac, nie dzwigac. Zwiekszyl mi dupahaston na 3x1 i do tego dodal luteine 2x1.
Kolejna wizyta 9 kwietnia i jak bedzie wszystko w porzadku zalozymy karte ciazy
Dziękuję dziewczyny za wszystkie kciuki!!
Powiem Ci ze u mnie dopiero przy plamieniach w 20 tc 4 z kolei lekarz znalazl przyczyne... Slinie ukrwiona szyjka macicy i pekaja mi naczynka np przy dluzszej wizycie w toalecie czy kichaniu... Mam nadzieje ze u Ciebie rownie blachy powod chociaz kazda taka syguacja przyprawia niemal o zawal
P.s. piekny suwaczek ciazowyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 13:53
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Dawno nie pisałam i nie czytałam, kilka stron się cofnęłam i widze wspaniałe wieści - gratuluję Figa, Spioch i Agulineczka :* spokojnych ciąż
Tak na świeżo - Agulineczka ja też miałam plamienia na początku, praktycznie od 7 tygodnia się zaczęły i na duphastonie ustały po kilku dniach, postaraj się nie nakręcać bo jak któraś z dziewczyn napisała to przypadłość bardzo wielu kobiet. Moja koleżanka w 8 tygodniu bodajże nie plamiła a jej chlusnęło jakby okres miała - myślała, że stało się najgorsze, a dziś tuli 3 miesięcznego synkaspioch2 lubi tę wiadomość
-
Moniczko, tak bylam na wizycie w ginemedica u dr Sliza i u niego chce prowadzic ciążę. Cudowny, cieply czlowiek. Dziękuję za polecenie.
Niestety z lekiem nie pomoge. Synek sporo ulewal, ale byl przy tym takim grzeczniutkim dzieckiem, nie wykazywal żadnych oznak, ze cos mu dolega, dlatego nic nie stosowalismy.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyJeśli chodzi o grupę na fb to jestem za, jeśli mnie przyjmiecie Bo byłam na sierpniówkach i też się często nie udzielałam - nie każdy pół dnia spędza przed kompem, więc "nie załapałam się" do ich grupy gdy przeniosły się na inne forum... Jak milejdi nie bardzo lubię tu pisać bo wszyscy to mogą czytać No i fb częściej odpalam
Anulka - Majeczka jest cudna
Moniczko - ja też nie pomogę, my dawaliśmy tylko kilka razy Sab Simplex bo Lenka chyba miała kolkę, a ulewała w normieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 15:36
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Roslinka dzieki za uspokojenie. Ja siw przestraszylam, bo pierwsza szczesliwa ciaze mialam praktycznie ksiazkowa, zadnych plamien czy dziwnych boli brzucha. Niestety po dwoch kolejnych stratach zaczynam panikowac. Przestraszylam sie tym bardziej, ze plamienie jest rozowe, a nie brazowe, jakie najczesciej wystepuje.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Roslinka dzieki za uspokojenie. Ja siw przestraszylam, bo pierwsza szczesliwa ciaze mialam praktycznie ksiazkowa, zadnych plamien czy dziwnych boli brzucha. Niestety po dwoch kolejnych stratach zaczynam panikowac. Przestraszylam sie tym bardziej, ze plamienie jest rozowe, a nie brazowe, jakie najczesciej wystepuje.
-
e.wela wrote:Milejdi bardzo dziekuje za odp. Czyli wychodzi na to ze poprzedni gin wprowadzil mnie w blad i przez rok ludzilam sie ze jakos sie uda bo przeciez owulki sa. Aaa szkoda gadac
E.wela to nie do konca tak, ze wprowadzil w blad. Dziewczynom się udaje i na progu 10 zajsc w ciaze i ja donosic, to jest bardzo indywidualne. Natmiast zapewne są jakieś badania, ktore pokazuja jak statystycznie to sie to przedstawia i przy prog ponad 15 szanse na ciaze wzrastaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 16:41
14.04.2018 Théo -
Agulineczka uffffd ! Super!
Śpiochu u mnie żadnych objawów nie było :-*
Margolciak rozwazalam ale nie jestem az tak odważna żeby prac kupki. Leń ze mnie. Wolę jednorazowki i szybko z nich wyjść mam nadziejęspioch2 lubi tę wiadomość
-
Agulineczka. Bardzo dobre wieści. Tak się cieszę, że widziałaś zarodek. Pokaż nam fotkę jak masz
Jaki masz TP?
Moniczko. A próbowałaś BioGai na ulewanie? U nas bardzo pomogło. Te syropy mnie nie przekonywały, bo zagęszczając treść żołądkową, mogą wpłynąć na apetyt dziecka, a co za tym idzie na laktację.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔