Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz nie wyrabiam laski cały miesiac Niki mi plakal, taki placz histeria, dlatego mnie nie bylo, w dzirn w dzien, nic nie pomagalo, kilka tyg przerwy i z radosnego chl zniwu mam ryk, krzyk w domu, dziwie sie ze nikt z sąsiadów tego nie zgłosił, on sie tak drze jakbym go katowala ryczec mi sie chce. Nie mam siły.
-
Lady Savage wrote:Ja juz nie wyrabiam laski cały miesiac Niki mi plakal, taki placz histeria, dlatego mnie nie bylo, w dzirn w dzien, nic nie pomagalo, kilka tyg przerwy i z radosnego chl zniwu mam ryk, krzyk w domu, dziwie sie ze nikt z sąsiadów tego nie zgłosił, on sie tak drze jakbym go katowala ryczec mi sie chce. Nie mam siły.
-
Lady Savage wrote:24 h od smecty, jam snecta nie pomoże to idz na Ip, by sie akcja nie rozwinela, a ty nie odwodnila
Jest ju duzo lepiej. Czuje glod czyli zoladek pracuje...
Najbardziej mi szkoda malego... Podobno jak ja sie mecze to on razem za mna... Mam nadzieje ze nic mu nie bedzie ale jak mowila polozna nie ja pierwsza mam taka sytuacje w ciazy... -
Hej dziewczyny. Ja tak jeszcze na szybko. Beta z dzisiaj 3006. Powiedzcie czy miałyście jakieś objawy ciąży na początku? Ja nie mam nic oprócz bólu brzucha takiego dziwnego innego. Nic poza tym. zaczynam się schizowac żeby wszystko było ok... Przepraszam że znowu tylko o sobie...
kaka470 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz nie jesteś przegranym
Październik 2017 HSG -> oba jajowody drożne
Luty 2017 morfologia 2% -> Czerwiec 2017 morfologia 8% -
Myślisz że przy skazie białkowej tak by się darł? Byłam mnóstwo razy u pediatry na IP gdy się tak darł,zbadali i usłyszałam że taki mam egzemplarz, jak się tu odezwałam to od 2 tyg była cisza, i uśmiech codziennie, myślałam że zażegnaliśmy sprawę, okres cieżki minął, a on od 4 dni znowu to samo.
-
spioch2 wrote:Hej dziewczyny. Ja tak jeszcze na szybko. Beta z dzisiaj 3006. Powiedzcie czy miałyście jakieś objawy ciąży na początku? Ja nie mam nic oprócz bólu brzucha takiego dziwnego innego. Nic poza tym. zaczynam się schizowac żeby wszystko było ok... Przepraszam że znowu tylko o sobie...
Nie wiem czy się jeszcze liczę :* ale ja nie miałam żadnych objawów poza brakiem @.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Śpioch piękny przyrost bety, z Zuzą nic żadnych objawów, oprócz braku @, z Nikosiem brak @ i laktacja, mleko mi ciekło z obu piersi od owulacji (chyba to była owulacja), i przeczucie, robiłam codziennie test przez 17 dni, @ nie było, laktacje miałam, a testy negatywne, potem koło 7 tyg jak zaczęłam się źle czuć, nic nie mogłam przełknąć tylko liście sałaty mi wchodziły, i tak żyłam do 12 (13) tyg, schudłam wtedy 10 kg.
-
spioch2 wrote:Hej dziewczyny. Ja tak jeszcze na szybko. Beta z dzisiaj 3006. Powiedzcie czy miałyście jakieś objawy ciąży na początku? Ja nie mam nic oprócz bólu brzucha takiego dziwnego innego. Nic poza tym. zaczynam się schizowac żeby wszystko było ok... Przepraszam że znowu tylko o sobie...
-
Lady Savage wrote:Myślisz że przy skazie białkowej tak by się darł? Byłam mnóstwo razy u pediatry na IP gdy się tak darł,zbadali i usłyszałam że taki mam egzemplarz, jak się tu odezwałam to od 2 tyg była cisza, i uśmiech codziennie, myślałam że zażegnaliśmy sprawę, okres cieżki minął, a on od 4 dni znowu to samo.
-
U mnie tylko ból brzucha jak na @, piersi w ogóle mnie nie bolały, dopiero jakoś w 7tc pojawiły się mdłości piękny przyrost kochana, kiedy lekarz? :*
-
agulineczka wrote:Dziewczyny zaczelam plamic... brzuch boli jak na @ mam same czarne mysli w glowie
Nie martw sie, plamilam w 6,8,12 i 20 tc i poki co trwam... Duphaston i magnez i duzoooo odpoczynku...
A plamienia w tych poczatkowych tygodniach to ostatnio jakas plaga... Duzo moich kolezanek tak mialo...
Zaobserwowalam takze (co moze akurat nie miec zwiazku) ze plamienia w ciazy dotycza mam chlopcow -
Agulineczka. Trzymam kciuki za wizytę. Mam nadzieję, że leki pomogą na plamienie.
Daj znać co powiedział lekarz.
Lady Savage. Kolka? Ja polecam BioGaie na jelitka. U nas bardzo pomogła na refluks i płacz przy KP. Ma też udowodnione działanie na kolki.
Spioch. Piękna beta Objawy ciąży niestety nie mówią nic o zdrowiu płodu, więc nie panikuj
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔