Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za komplementy dla Mai. My jesteśmy zachwyceni jej oczkami ale obawiam się że one raczej się zmienią. Teraz są takie ciemne niebiesko-szare. A po kim one są....hmmm... ja mam zielone, mąż piwne, jedna córka bursztynowe a druga niebieskie. Każdy ma inne
Ja jestem za fb. Tam bywam zdecydowanie częściejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 18:21
-
Jasne ze można.
Ja juz po ginekologu, poprosilam o tabletki antykoncepcyne, przepisala mi cerazzette, ktoras miala z nimi stycznisc?
I tak jak myślałam endokrynolog sie kłania, na szczescie z 3 mięśniakow zostal jeden, 1 cm, i nie ma cukrzycy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 18:40
-
Anulka. Super, że czekacie do 6 miesiąca i że myślisz o BLW
MiLejdi. Rozumiem, że u Was ciężko by było z BLW. Rób tak, żebyś czuła się komfortowo.
Dobuska. Fajnie, że masz doświadczenie. Razem damy radę ogarnąć grupę na FB, jeżeli wszystkie się zdecydujemy
LadySavage. Dobre wiadomościJa brałam Cerazette przez miesiąc. Potem odstawiłam, bo stwierdziłam, że to bez sensu jak chce starać się o kolejne dziecko. Czułam się po tym ok, miałam lekkie krwawienie na początku, tak jak na ulotce pisze.
Agulineczka. Ja też trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę
Powiedz mi proszę czy ta homo i heterozygotą wychodzi w testach?
Czy badanie wariantów C677T i A1298C jest wystarczające?Anulka0407 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ślicznie wam dziewczyny dziękuję. pomódlcie się za mnie aby było dobrze. Bardzo tego potrzebuję :*
mi lejdi podziwiam Cię z tymi egzaminami, ja już mam takiego lenia na przyswajanie wiedzy, że naprawdę bardzo mocno Cię podziwiam, szczególnie w tym stanie :*
Figa bardzo się cieszęwrzuć fotkę w wolnej chwili :*
Jedna z Wielu tak bardzo się cieszę, że dałaś znać. Aż mi się łezka zakręciła. Kochana rozumiem Cię doskonale, ale nie trać nadziei! Jestem przykładem tego! Mąż się przebadał?? Mocno Cię ściskam :* :* :*
Anulka Maja jest cudna, zakochałam się w niej
Jeśli chodzi o forum to to forum ma dla mnie to coś, ale rzeczywiście na fb łatwiej mi się komunikować, ponieważ tutaj ciężko mi się pisze przez telefon, często czytam, ale odzywam się dopiero jak w domu włączę komputer co nie zdarza mi się często... Też jestem za fb :*
E.wela jak wyniki męża?
Anulka0407 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz nie jesteś przegranym
Październik 2017 HSG -> oba jajowody drożne
Luty 2017 morfologia 2% -> Czerwiec 2017 morfologia 8% -
śpioch wysłałam priv.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Annie1981 wrote:Jedna z wielu. A co Ty myślisz o przejście na FB?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
po moim dole na szczęście nie ma śladu.
dobiła mnie jelitówka, ale i uratowała jednocześniemama wzięła wolne i zajęła się Zośką a ja dogorywałam w łóżku, ale jakże było mi miło. już jest ok
ale się tu dzieję, spioch gratulujębardzo się cieszę
milejdi gratuluję i wiem jaka jest wspaniała ta wolność umysłowa
Aicha myślałaś o wielorazowych pieluchach?
ja jestem za fb. też wiele razy chętnie bym się z Wami podzieliła zdjęciem, czy ogólnie przedstawiła się z wyglądujednak boje się wyśledzenia mnie w necie, bo jednak piszemy tu o wielu kwestiach i jakby nie było, forum jest dostępne dla wszystkich, nawet dla niezalogowanych.
spioch2 lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Anutka wrote:Dziewczyny mam mega biegunke i skurcze żołądka... Co moglabym wziasc ? Wzielam no spe i jem jagody...