Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się wieczorem
Współczuję marudzić bobasowmoja ostatnio jest boska trochę terrorystka ale boska
Na dworze łącznie przesłała 6 godzin a ja miałam tyle spaceru ze hej!
U nas dziś piec zamontowali jutro grzejniki.
Jakbym miała duuuuuzo kasy hmmm to na pewno rzucilabym prace i otworzyła schronisko! Miałabym 5 dzieci i saunę w domusorry rozmarzylam się
Hmm ja srednio oszczędna tzn na niuni nie oszczedzam w granicach rozsądku
nie wiem czy jutro zajrzę bo wesele fryzjer kwiaty itd wiec miłego i sspokojnego weekendu i nocek
Papa
Maniu może ten skok rozwojowy? Wcześniej pamiętam ze przez weekend i kiedyś tydzień byka taka trudna teraz jakoś nie zauważyłam aż tak ciężkich dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 22:00
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Maniek normalne jak to Malenq kiedys napisala jak na karuzeli raz pod gorke raz z normalnie roller coster;)
Skrzepy to byly ale malutko z 2,3 pamietam dokladnie bo mnie pielegniarki co c
Zmiane pytaly czy mam a jesli tak to ile i jakich rozmiarow. Podobno po cesarce jest mniej a po sn wiecej
Smoku udanej imprezki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 22:06
Misi@ lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Smoku, bawcie sie dobrze
i niech Zosia zrobi tam furrrore
Ja mam nadzieje, ze jutro mojej marudzie minie bo idziemy na basen...
Manku, nie wiem co Ci poradzić ;( moze skok?
Ja po cc, wiec skrzepy leciały tylko 2-3 dni, pozniej juz light'owoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 22:09
-
nick nieaktualnyManiutku dziecko z każdym dniem się zmienia, nie będzie takie samo jak na początku, każdy tydzień przynosi coś innego, będą zachowania wytłumaczone przez nasz rozum xnp boli brzuch to kolka lub wzdęcia ale będą też zachowania których nie wytłumaczysz... Będą piski radości ale też histerię niemalże nie do opanowania....dopóki widzisz że zachowanie nie wypływa od bólu fizycznego to się tak nie martw...to jest kolejny etap w rozwoju....
Smoku udanej imprezy
http://omatkowariatko.pl/skok-rozwojowy/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 22:11
LaRa lubi tę wiadomość
-
Dzięki za kciuki, trzymajcie trzymajcie bo mam kolejny termin do utrzymania
mąż pojechał w konwój, cóż służba czasami bywa bezduszna... Więc jestem sama... Wraca jutro wieczorem, więc byle do jego powrotu
ok dobranoc kochane :-*
Malenq, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja się obudziła i spać nie będzie, a teraz Was poczytam
Hehe moj to nie Piotr a w ogóle to śpi od 18 i właśnie z psem musialam lecieć, szczęśliwie mała w dobrym humorze więc ją cyknelam do matki i pędem na spacer (dobrze że suczka, to jeden długi sił i w domu, a mała sobie spokojnie w TV patrzyła)..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 22:51
-
Dzieki Malenq,
Teraz spokój bo terrorystka spi, wiec powinnam poprasowac, ale nie mam sił.
Dobra! Ogarniam sie, nie marudzęwyciągam (.) i ściągam mleko
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hellol,
My od 5. Na nogach, ale i tak powiedziałam mauzowi, zeby doceniał luksus spania w nocy;)
Maniek, tez mysle, ze to albo skok rozwojowy, albo po prostu tak jest...ja z Zuza miałam i ciagle miewM takie dni, ze mysle o co kaman, myślałam, ze znam juz swoje dziecko, a tu okazuje sie, ze nie...
Przypominam sobie, ze kiedyś Zuza darła sie bite 4 godziny bez powodu, byliśmy juz w desperacji, bo ona potrafiła sie zanieść, a potem okazało sie,ze tego dnia było u nas dodatkowe 3 osoby i widocznie nadmiar bodźców, kiedyś znowu tez krzyczała, cyca nic (co u nas ewenement) i tez sie baliśmy, ale to czasem tak bywa...btw, moze na zeby sie szykuje?
PS ale fajnie, ze jest to forum, ja przy Zuzi to non stop panika i wydzwanianie do mamy;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 06:22
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Czesc,
Noc spokojna, przespana fajnie
Jak to z rana bywa, humor jest, zabawa na macie itp oby tak dalej ( dzis i jutro jest malz w domu wiec jakoś damy radę)
Maniek, jak u Ciebie?
Miłego dnia dziewczynySummerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkoczni miłej zabawy
Manku mam nadzieję, że dziś będzie mała spokojniejsza.
My dziś znów mało spalismy, ale w sumie nie narzekam
Teraz mały zasnal mi na rękach
Skrzepu mnie zdziwly bo miałam czyszczenie macicy po porodzie że względu na pozostałości macicy ;/ pomyslalam, że właśnie z takich resztek wyczyscili.
Ją te, wczoraj wieczorem nie dalam rady pracować może dziś się uda. Mus,e też zamówić w kon u stanik do karmienia bo mam jeden i to za mały ;p
Miłego weekendu -
Dzien dobry
Smoczku, bawcie sie dobrze
Maniek, moja kolek takich z codziennnym wyciem o tej samej porze nie ma odkad skonczyla 4,5 mies. Ale zdarzaja sie pojedyncze sytuacje i kolka jest, albo bol brzuszka itp. Tak to jest z dziecmi...nigdy nic nie wiadomo.
Mnie najbardziej wkurza, ze jak jest w ciagu dnia (bo pomijam nasze tragiczne spanie) w miare ok i klaruje sie plan dnia, wiec moge cos zaplanowac, to mala znow wskakuje w jeczaco marudzaco, placzacy okres i nie ma planu dnia
Ja swoje kocyki prore non stop na 40 st.i nic sie nie dzieje.
Miska, tez mialam takie skrzepy...
Wczoraj mala orawie nic nie spala za dnia. Wieczorek o 19 dostala cyca i kimnela chwilke. O 20 juz byla na raczkach u taty, wiec wyszlam sobie na spacer. Mi to pomaga...sluchawki na uszy i ide. Odstresowuje sie. Pomyslalm, ze mloda i tak miedzy 21.30-22 zasypia, wiec moge spokojnie kolo 21 wrocic (uwierzcie mi, ze zanim H sie urodzila bylo to dla mnie nie do pomyslenia, zeby dziecko szlo spac tak pozno). Wracam jakos 2050 a H spi. Maz powiedzial, ze byla senna, polozyl ja na lozku i zansela. Wczesniej troche popierdzialapierwszy raz zasnela bez placU, cycka, bujania czy worzenia. Oczywiscie jak sie o 4 obudzila to znow nie mogla potem zasnac. Prezyla sie i plakala. Myslicie, ze to ziemniak?
Ja jeszcze wczoraj owsianke zjadlam......bo wczesniej mala bolal brzuch pp niej. Kurcze juz nie wiem. Ma 5,5 mies. Ja juz powinnam (teoretycznie) jesc wszystko lacznie z cebula, bo ktorej jeszcze mieisac temu darla sie jak nigdy. Ona juz tez nie powinna miec takich sytuacji po ziemniaczku......aaaa dodam, ze jeszcze porzadnej kupy nie bylo od ponad 2 tyg. Tzn.w pon.byl maly kleksa od wt. Chyba znow dostaje do posmakowania kaszki i warzywka.
-
Hejo zaglądam na chwile
Ari jeszcze nie rodziszano tak czekasz aż malz wróci
Moja dziś spala do 7yeah wymeczylam ja na dworze i teraz drzemie po śniadaniu spadam na miasto jeszcze płytki musze wybrać bo okazało się ze te które zamówiłam nie mają w hurtowni
1284 raz powiem ze Malenq dobrze gada. Ciągle coś nowego a to piski krzyki u nas dyszenie z paniki do doktora pojechałam żeby ją zbadala ale to u mnie normalne...wiec tak to już będzie Maniek
Jeszcze raz miłego weekendu i spokojnych dzieciaczków paaaaaaaArienna lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy dziękujemy :*
Wiem marudzilam jak cholera bo te kolki bo nieprzespane noce...ale kurcze juz tesknie za tym jak mogłam ja bez trudu trzymać na rękach i przytulać bo teraz to ona tylko tyniu tyniu chceSummerka, beszka lubią tę wiadomość