Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem, wczoraj padłam jak mucha. Dzięki za wszystkie wskazówki. Dziś trochę lepiej , noc średnia jak zwykle od północy walczyła zeby zrobić kupę rano o 7 pokazałam jej rurkę i poprosiłam zeby sama zrobiła bo nie lubię tego używać ... Nie zdążyłam skończyć zdania i piękna wielka kupa wyskoczyła a wraz z nią uśmiech od ucha do ucha.
Beszko Jagoda ma identycznie po karmieniu o 4 nie moze zasnąć bo sie pręży i widać ze problem kupkowy a jak mówisz ze nie zrobiła jeszcze to na pewno o to jej chodzi.
Beszko a skąd wiesz ze mała szaleje po tym co zjadasz? Jeśli ma często takie napady płaczu to ciezko sie zorientować? Ja tez juz sama nie wiem ale wczoraj ta cukinie zjadłam i ok a był ser na wierzchu wiec chyba moge normalne mleko pic?Summerka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Maniek, bo jak okres spokojny i zjem cos z rzeczy zakazanych to jest wieczorna jednorazowa akcja
Sto lat dla Zosi :*
Mnie chyba przeziebienie lapie, ktore od syna mlodszego zlapalam...grrrr
Mielismy dzis podjechac do strazy pozarnej an wyspie, bo maja dzien otwarty....ale moi chloocy na to, ze rok temu przeciez tam byli omg! Wczesniej to mogli tam codziennie chodzic. Tacy duzi juzSummerka, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow Zosia ma już pół roczku
sto lat
Ari trzymam kciuki, aby mal jeszcze cywilne wytrzymała w brzuszku.
Manku jednak perswazja to dobra metodą wychowawcza
Beszko dobrze, że znalazła sposób na odpoczynek. Biedna ta mała Hania ;/
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę że wytrzymać wytrzyma
Właśnie dzwonił mąż, pół nocy pili za zdrowie i zdrowe urodziny Zuzi, mają takie KO ze nie wiem jak oni funkcjonująwariaty, nie ma jak beztrosko pojechać w delegację na zawody między jednostkami
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ari, poczekaj do 21-go
zasilisz zacne grono bobasków
My spadamy na basen (wbiłam sie w strój kąpielowy- ale bez szału, choc malz mowi ze szarpalbyżartowniś)
Arienna, Summerka lubią tę wiadomość
-
Najlepsze życzenia dla Zosi, 6 miesięcy.... Czas leci błyskawicznie
Witam się serdecznie,
Miałam dziś w planach pranie i sprzątanie a obudziłam się z biegunka i bólem brzucha więc leze i patrze na syf w domu
Chyba zaszkodziło mi wczorajsze mango
I muszę już stwierdzić że rano mój brzuszek już nie jest płaski, już się lekko zaokraglilSmoczyca1, LaRa, beszka lubią tę wiadomość
-
100 latek dla Zosi:)
Lilus dziękuje za przepis juz skopiowałam.
Beszko mam ta sama metodę maz wraca a ja z psem na spacer idę i muza w uszach:) oby Haneczka juz była wesolutka. Ten kolega co u nas był ma synka który tez miał mega kolki i on mi posiedział ze do 9 miesiąca mały taki byłod razu pomyslałam o Hani
oby u niej szybko przeszło.
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyCześć laski
Arienna czekaj grzecznie, masz jeszcze kilka dni wolnego
Anastazja pokaż brzuszek
My zaraz zbieramy się na miasto, mamy dzisiaj konferencje a później imprezę urodzinową koleżanki, oczywiście nie mam w co się ubraćbędzie dużo znajomych męża z pracy i nie chcieliśmy żeby wiedzieli o ciąży bo to straszne plociuchy...
Znalazłam na allegro kocyk, mąż wybrał wzór i zamówimy ale la millou też weźmiemy do porównania. Dwa kocyki i tak się przydadzą z tego co piszecie
Miłego dnia!Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny